Yaaaa çok teşekkür ederim valla seni o ponçik kalbinden öpüyorum.yazayim mi peki diyet yaptım spor yaptım diye
Pazartesi başladım spor ve diyete hiç kaçamak yapmadım.eger ki takımlar arasında karışıklık olursa istediğin zaman cikarabilirsin canım.saglik sıkıntım olmasa yürüyüşe katılırım ama sıkıntiya sokamam kendimi başka sağlık sorunlarim da var şimdiden haber vereyim
Yaz tabi ki canim
Senide yeşil takıma ekleriz adimda zorlamaman icin
Afiyet olsun canim neyseki ogle saatlerinde yemissin insallah etkisi olmaz tartiyaSelammm.. bugün çok yoğunum yazışmaları okuyamadım. Kısmetse kızımı uyutunca bakmaya çalışacağım. Unutmadan menumu yazayım. Bugün hiç olmayacak Bi günde biraz kaçamak yaptımçok acıkmıştım markette görünce gözüm döndü yedim
9.30 1 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik 1 kahve
13.00 3 profiterol
16.00 10-15 hamsi ızgara 2 dilim ekmek bol Salata turp vs
16.30 1 kahve
1 litre su
Zipzip- Ankee Cordelia
Yesil takimda hic sorun olmaz canimPazartesi başladım spor ve diyete hiç kaçamak yapmadım.eger ki takımlar arasında karışıklık olursa istediğin zaman cikarabilirsin canım.saglik sıkıntım olmasa yürüyüşe katılırım ama sıkıntiya sokamam kendimi başka sağlık sorunlarim da var şimdiden haber vereyim
Tamam canımAfiyet olsun canim neyseki ogle saatlerinde yemissin insallah etkisi olmaz tartiya
Yesil takimda hic sorun olmaz canim
İnşallah canım. Çok da erken kapattım biraz acıktım ama yemeyi düşünmüyorumAfiyet olsun canim neyseki ogle saatlerinde yemissin insallah etkisi olmaz tartiya
Yesil takimda hic sorun olmaz canim
Cook güzel görünüyorsun maşallah. Belin incecik göbeğin yok. Bence basende çok yok ama daha fit olmak istiyorsun galiba. Bunu da başarırsınGözünüz basen görsün
Güneşli bir İstanbul'dan selamlar,Beth18 senden de foto bekliyorum. Öğretmenler odasını boş gördüğüm gibi çektim haha
Senin ağzın bal yesinBelki almamissindir canim
Evet canım şu an 38-40 bedenim 36 olmak istiyorum ya da 36-38 arası. Kısmet artık, çok teşekkür ederimCook güzel görünüyorsun maşallah. Belin incecik göbeğin yok. Bence basende çok yok ama daha fit olmak istiyorsun galiba. Bunu da başarırsın
Yelek aldim. L beden sipariş etmiştim M gelmiş ve olduo kadar mutlu oldum ki. Birde gobegim toparlanabilse biraz. Çok sarkti . Tunikleri de L aldim onlarda baya bir bol ama daha iyi baharda tek giyilir
HARİKASINIZ kızlarCestine cestbizim bura kapalı o yüzden senin gibi ışıl ışıl değilim Limonlu çekene kadar ben ekledim Eki Görüntüle 2982675
Olursun bence.. ölçüyü nasıl alıyorsunuz tam olarak nerden ölçuyorsunuzSenin ağzın bal yesin
Evet canım şu an 38-40 bedenim 36 olmak istiyorum ya da 36-38 arası. Kısmet artık, çok teşekkür ederim
Ben bunu niye görmedim.Cestine cestbizim bura kapalı o yüzden senin gibi ışıl ışıl değilim Limonlu çekene kadar ben ekledim Eki Görüntüle 2982675
Tebrik ederimbu hafta hem benim hem deAnkee nın sağlık sorunlarımız oldu. malum yılbaşında hepimiz bir şaşırdık yedik içtik. artılar ödemler ancak gitti bir kısmımızda. ama olsun biz çok güzeliz bu haftayı yarın güzel rakamlarla kapatacağız
Basligi degistireyim miBen bunu niye görmedim.
Maşallah maşallah.
Zipzip- kapatıyoruz sayfayı. Sayfanın adını HerkesFit yapalım.
Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli)
Yarin bildirimlerinizi en gec 13.00 a kadar bekliyorum fotoğrafli olarak,tarih ve nik yazılı notla olmasına dikkat edelim
Hangi takimda olmak isterseniz bildirimle birlikte bildirmeyi unutmayın...
En cok kiloyu veren Kırmızı kaptan secilecek
Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@Mefkurem
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
@60kiloyum
@masal3487
@Kahve __Kokusu
@sara_28
menekse_kokusu
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@Korkuluanne
@pastel34
@aytozuvegece
@Tutku44
Wilma11
Ankee
@DeryaOnDiet
@Aomine Daiki
@ugurbocuu
O oya17
Zeynep_Nihal
@Sonsuz umut
@Emma3
Cnm masterfitte varimMasterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli)
Yarin bildirimlerinizi en gec 13.00 a kadar bekliyorum fotoğrafli olarak,tarih ve nik yazılı notla olmasına dikkat edelim
Hangi takimda olmak isterseniz bildirimle birlikte bildirmeyi unutmayın...
En cok kiloyu veren Kırmızı kaptan secilecek
Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@Mefkurem
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
@60kiloyum
@masal3487
@Kahve __Kokusu
@sara_28
menekse_kokusu
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@Korkuluanne
@pastel34
@aytozuvegece
@Tutku44
Wilma11
Ankee
@DeryaOnDiet
@Aomine Daiki
@ugurbocuu
O oya17
Zeynep_Nihal
@Sonsuz umut
@Emma3
Tamam canim yarin bildirim.yapmayi unutmaCnm masterfitte varim
Afiyet olsun canim ❤İyi akşamlar
Sabah 9 da peynir iki yumurta zeytin 1,5 dilim ekmek 2 kupa cay
Ara iki küçük dilim kadar cezerye
Akşam bir küçük tabak makarna bol ton balıklı yeşil salata
Akşam saat 7 de 2 kupa cay bir küçük portakal
Su 1,5 litre
Adım 5200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?