- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
başımıza taş yağacak heraldeBen de ikinci kez maviye seçildim. Bir de maviye transfer oldum. Bu hafta değişik bir hafta.
Paketin üzerinde tarçın karanfil fotoğrafları var demek ki içeriğine eklemişler canım...baharatlı nasıloluyor abla
Demi ya ne verecem bilmiyorum ama bakalım hayırlısıAman sizin rakipliğinizden nolucak 58 kiloluk rakipler mi olur
Ne sınavı var canımBenim yarın sınav görevim var ama zibarip yatacağıma takılıyorum telefonla
Evet durmadan kupon verip aklımızı celiyor. 30a 20 ....35e 30vskuponla mi
Ben de mavi takımda kilo vermiştim kırmızı takımda hep aldımBen de ikinci kez maviye seçildim. Bir de maviye transfer oldum. Bu hafta değişik bir hafta.
Canım AÖF sınavı var gozetmenim sabah 8.30da okulda olucam 16.00da çıkışDemi ya ne verecem bilmiyorum ama bakalım hayırlısı
Ne sınavı var canım
Evet durmadan kupon verip aklımızı celiyor. 30a 20 ....35e 30vs
Allah'ın nankör kulları işte...buldukça bunuyorlar.Aman sizin rakipliğinizden nolucak 58 kiloluk rakipler mi olur
Kolay gelsin bitanemCanım AÖF sınavı var gozetmenim sabah 8.30da okulda olucam 16.00da çıkış
hey allahimAllah'ın nankör kulları işte...buldukça bunuyorlar.Minik şişkocuklar
Bana çıkmıyor o gorevler hiçCanım AÖF sınavı var gozetmenim sabah 8.30da okulda olucam 16.00da çıkış
Cık cıkkkAllah'ın nankör kulları işte...buldukça bunuyorlar.Minik şişkocuklar
Bana da çıkmadı. Geçen bir girdim kırk gün sonra ücreti yattı. Boş ver yarın devrilip uyuruz tatlımBana çıkmıyor o gorevler hiç
Cık cıkkk
İnşallah uyuyabilirim güzelce zira bugün baya yoruldum...Bana da çıkmadı. Geçen bir girdim kırk gün sonra ücreti yattı. Boş ver yarın devrilip uyuruz tatlım
Kız niye cik cık öyle ama ..
iyi geceler rakibemArtık yatmaya gidiyorum.. herkese iyi geceler tatlı rüyalarrrr❤❤❤
10 numara bir dua oldu buKolay gelsin bitaneminşallah süresi en az sınıf denk gelir.
Allah rahatlık versin bitanem.İnşallah uyuyabilirim güzelce zira bugün baya yoruldum...
Bulupta bunarmiyim abla. Elimdekini kaybetmekten çok korkuyorum
Hadi sen de uyu bitanem10 numara bir dua oldu buaminnnn canımın içi
Evt ben diyorum burayı adananın ilçesi yapanlar muhtemelen gelip bakmamışlardır nerde diye
Baya uzakmis adanayla ilgisi yok oranın artık,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?