Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Abla trip yapmadım. Neden yanlış anladin bu kadar anlayamadım. Ben sadece mesajlara yetişemiyorum. Okumadin mi diye sordugun mesaji şimdi gördüm hatta
bak Elhan kıdemlim ben yazacaktım büşra çok gelemiyor sayfaya okumamıştır ya da okuyup yazacak vakti olmamıştır diye boş boşuna ikiniz de üzüldünüz şimdi

Yazin burda degildin 30 baklavami duymadin degil mi abla
vallaha mıııı
benim oğlan ergenlik dönemen de doymak bilmiyordu saat başı açım diyordu midesin de 2 öküz var benim sıpanın derdim , senin miden de 2 tatlı canavarı yaşıyormuş o zaman demek ki şimdi kovdun mu tatlı canavarlarını yoksa uykudalar mı

Bugün eşimle baş başa dışarı çıkacaktık daha doğrusu dağa çıkacaktık hasta olmuş terliyor kendisini biraz kötü hissediyor

ben de bebişi ilk uyuttuğumda yatak odasının camını sildim şimdi de ikinci uykusuna geçti yatak odasının diğer temizliklerini yapmaya gidiyorum ha bir de yemek yapılacak değil mi en iyisi okula gitmek

Ben kaşarlandım canım

Evet görüşüyorum. Geçen hafta 40’ı çıktı bebeğinin
Sifreyi unuttum giremiyorum selam söyle abla gule gule büyütsün bebegini
Gidip gelip yedim abla o zaman köydeydim annem evde baklava yapmışti kucuk küçüktü ama
Benim midede ne yasiyor daha çözemedim abla
Herkese merhaba haftasonu düzenini yani düzensizliğini hiç sevmiyorum
Merhaba canim

Abla trip yapmadım. Neden yanlış anladin bu kadar anlayamadım. Ben sadece mesajlara yetişemiyorum. Okumadin mi diye sordugun mesaji şimdi gördüm hatta
Hayatım yanlış anlaşılma var . İkiniz de üzmeyin kendinizi. Sen de Elhan da öyle biri değilsiniz. Olur böyle şeyler
Aynı yerde mi eskişehirliydi kendisi
Evetkızı oldu
Tamam canım söyleyim

aman sen de ev baklavası hafif oluyor tıkamıyor ki o yenir ,eşimin yeğeni daha 20 yaşın da var yoktu o zamanlar bir görsen rüzgar esse dengesini kaybeder , o kadar zayıftı , bayram kv deyiz hepimiz bu zilloş gitti geldi yedi tatlı iki kolunu açsan daha büyük bir tepsi dolusuydu çeyreğini yedi 30 dan fazladır inan ,yani gözümle de gördüğüm bir şey bence çok da tuhaf değil valla ben de yerdim aslın da , kiloma o dönem daha dikkat ediyordum bayram boyu 4 tane bile yememiştim bir de nasıl güzel olmuştu ,ama çok pişmanım keşkemmm yeseydimmm

Abla aslinda baklava hic sevmem
Cogu bayram 1 tane yemeden gecirmisimdir

tatlım bir yanlış anlama var ortada. üzülmeyin ikiniz de. trip mirip yok ortada. büşranın iki küçük çocuğu var. bizim kadar dikkatli bakamıyor olabilir. ben bile bazen bildirimleri kaçırıyorum. ya da beğenip geçiyorum cevap yazmıyorum.
kendini de boşuna üzme lütfen. büşrayı ben önceden tanıyorum. öyle trip falan bilmez.

sıkılma gel, menapozlum benim

Dün gece seni kırdım mi acaba diye endişelendim... defalarca yazıp da cevap alamayınca başka nasıl düşünür insan...
Neyse kirilmadiysan sorun yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…