Bebegi küçüktürEvet onu diyorum en son hamileydi galiba az önce baktım
bakAbla trip yapmadım. Neden yanlış anladin bu kadar anlayamadım. Ben sadece mesajlara yetişemiyorum. Okumadin mi diye sordugun mesaji şimdi gördüm hatta
Ben kaşarlandım canımAh be abla pasteli nasıl sövüyon biri böle sövse
ben de hemen hemen herşeyi seviyorumsevgi dolu bir insanım napimmm
Evet görüşüyorum. Geçen hafta 40’ı çıktı bebeğinin
vallaha mııııYazin burda degildin 30 baklavami duymadin degil mi abla
Aynı yerde mi eskişehirliydi kendisiBen kaşarlandım canım
Sifreyi unuttum giremiyorum selam söyle abla gule gule büyütsün bebeginiBen kaşarlandım canım
Gidip gelip yedim abla o zaman köydeydim annem evde baklava yapmışti kucuk küçüktü amavallaha mıııı
benim oğlan ergenlik dönemen de doymak bilmiyordu saat başı açım diyordu midesin de 2 öküz var benim sıpanın derdim , senin miden de 2 tatlı canavarı yaşıyormuş o zaman demek kişimdi kovdun mu tatlı canavarlarını yoksa uykudalar mı
Merhaba canimHerkese merhabahaftasonu düzenini yani düzensizliğini hiç sevmiyorum
Hayatım yanlış anlaşılma var . İkiniz de üzmeyin kendinizi. Sen deAbla trip yapmadım. Neden yanlış anladin bu kadar anlayamadım. Ben sadece mesajlara yetişemiyorum. Okumadin mi diye sordugun mesaji şimdi gördüm hatta
EvetAynı yerde mi eskişehirliydi kendisi
Tamam canım söyleyimSifreyi unuttum giremiyorum selam söyle abla gule gule büyütsün bebegini
Gidip gelip yedim abla o zaman köydeydim annem evde baklava yapmışti kucuk küçüktü ama
Benim midede ne yasiyor daha çözemedim abla
Merhaba canim
aman sen de ev baklavası hafif oluyor tıkamıyor ki o yenir ,eşimin yeğeni daha 20 yaşın da var yoktu o zamanlar bir görsen rüzgar esse dengesini kaybeder , o kadar zayıftı , bayram kv deyiz hepimiz bu zilloş gitti geldi yedi tatlı iki kolunu açsan daha büyük bir tepsi dolusuydu çeyreğini yedi 30 dan fazladır inan ,yani gözümle de gördüğüm bir şey bence çok da tuhaf değil valla ben de yerdim aslın da , kiloma o dönem daha dikkat ediyordum bayram boyu 4 tane bile yememiştim bir de nasıl güzel olmuştu ,ama çok pişmanım keşkemmm yeseydimmmSifreyi unuttum giremiyorum selam söyle abla gule gule büyütsün bebegini
Gidip gelip yedim abla o zaman köydeydim annem evde baklava yapmışti kucuk küçüktü ama
Benim midede ne yasiyor daha çözemedim abla
Merhaba canim
Abla aslinda baklava hic sevmemaman sen de ev baklavası hafif oluyor tıkamıyor ki o yenir ,eşimin yeğeni daha 20 yaşın da var yoktu o zamanlar bir görsen rüzgar esse dengesini kaybeder , o kadar zayıftı , bayram kv deyiz hepimiz bu zilloş gitti geldi yedi tatlı iki kolunu açsan daha büyük bir tepsi dolusuydu çeyreğini yedi 30 dan fazladır inan ,yani gözümle de gördüğüm bir şey bence çok da tuhaf değil valla ben de yerdim aslın da , kiloma o dönem daha dikkat ediyordum bayram boyu 4 tane bile yememiştim bir de nasıl güzel olmuştu ,ama çok pişmanım keşkemmm yeseydimmm
Selam söyleyin :)Hayatım yanlış anlaşılma var . İkiniz de üzmeyin kendinizi. Sen deElhan da öyle biri değilsiniz. Olur böyle şeyler
Evetkızı oldu
Tamam canım söyleyim
Söylerim canımSelam söyleyin :)
tatlım bir yanlış anlama var ortada. üzülmeyin ikiniz de. trip mirip yok ortada. büşranın iki küçük çocuğu var. bizim kadar dikkatli bakamıyor olabilir. ben bile bazen bildirimleri kaçırıyorum. ya da beğenip geçiyorum cevap yazmıyorum.Allah aşkına tüm yazdıklarım bunlar. Size takiliyorsam bu size değer verdiğim içindir. Ağır gelen espriler söylemlerim olursa da lütfen söyleyin dikkatli olur yaklasmam size ..
pastelfit tatlım doğru söylüyorsun çok mesajları kaçırıyorum ama siz uyardiginiz zaman da deli gibi gidip araştırıp buluyorum. Atladigim zaman da sizinle yazişmam normal devam ediyor ama...Triplere çok takintiliyim ve kaldıramıyorum. Hatam olduğunda yüzüme söyleyin haklı veya haksizsam da özrümü dilerim...ama ama lütfen trip yapmayın arkadaşlar...ben gidiyorum canım sıkkın...
ben de evdeydim bugün. 8.000 bile zor geliyorbugün 10 bin çıkmayacak gibi dip köşe temizlik ile 5500 adım atmışım yürümedim bile daha yemeğe giriştim 8 anca çıkacakZipzip-
çok yorgunum yorgunluk olmasa 12 bile zorlardim ama 6000 yapmak zor grliyoben de evdeydim bugün. 8.000 bile zor geliyor
Tamam canim 8 bin yap yeterli ❤❤bugün 10 bin çıkmayacak gibi dip köşe temizlik ile 5500 adım atmışım yürümedim bile daha yemeğe giriştim 8 anca çıkacakZipzip-
Dün gece seni kırdım mi acaba diye endişelendim... defalarca yazıp da cevap alamayınca başka nasıl düşünür insan...Abla trip yapmadım. Neden yanlış anladin bu kadar anlayamadım. Ben sadece mesajlara yetişemiyorum. Okumadin mi diye sordugun mesaji şimdi gördüm hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?