Kendine mi yazdınBiliyormusum burayi 4 km uzaklikta gidip gelsem mi
Ah be abla pasteli nasıl sövüyon biri böle sövseFıstık ezmesi, bal, lokum hayirdir
Bildigim bir yermis onu soyledim Aomine yeKendine mi yazdın
Yakınmışsın gidip gelirsinBildigim bir yermis onu soyledim Aomine ye
Gidip gelsem mi diyede kendime dedim
Tamam abla..Amine Busra hayırdır ne oluyor? Bir daha da bir şey demiyorum...
git be gülüm aman ne olcek 2 dilim de ye gel :)Bildigim bir yermis onu soyledim Aomine ye
Gidip gelsem mi diyede kendime dedim
Yok canim yaa tatli icin gitmem :))Yakınmışsın gidip gelirsin
Bilecikte oturan bir arkadaş vardi 6. Takımda o ne oldu bilmiyom görüşemedik gitti
Abla okudum ama atlamışım cevap vermeyi, beğendiğim zaman benim için okudum anlamina geliyor. Sizin için ne anlama gelir bilemiyorum tabi. Zaten çoğu zaman geçmiş yapamıyorum, bildirimlerde bazen gözümden kaçıyorDün gece bir espri yaptım hatta hiç sevmediğim halde aciklamasini da yaptım arkadaşa ...direkt yazdığım mesajlara cevap vermiyor Büşra ...canım sıkıldı...
ben de hemen hemen herşeyi seviyorumValla hep söylerim, birşeyleri sevmeyen insanlar rahat zayıflar. Ben herşeyi seviyorum yaa
Kolay gelsin canim ❤Sınav gorevlerim bitti eve geldim ama tekrar çıkıyorum pazara Dönünce geçmişi okuyacağım
2 dilimle kalmam ablagit be gülüm aman ne olcek 2 dilim de ye gel :)
Ben böyle biri değilim. Sadece bu aralar fazla aktif olamadığım için bildirimler çok birikiyor. Her alintiya dönüş yapamiyorum. Kişiye özel birşey yapmıyorumBir tanesini görmezsin iki tanesini görmezsin hatta görmek istemezsen hiçbirini görmezsin... Görür de kaale bile almazsın bazen de.
Bende nefret dolu bir insan miyim acaba cogu seyi sevmiyorumben de hemen hemen herşeyi seviyorumsevgi dolu bir insanım napimmm
Gitme gülüm, görmezsen ben sıkıntı etmiyorum ki ben de görmüyorum, sonra aradan zaman geçince tesadüf görüyorum yaaa. Valla şurda depresyona girecektim ne güzel dikkatimi dağıttın bak. Buralarda mimik ve ses tonu, yüz ifadesi olmadığı için her zaman sıkıntı olabilir. Fazla da herşeyi takmıycan canım. Önceki senelerde de oluyordu bazen. Yanlış anlaşılma da olabilir.Allah aşkına tüm yazdıklarım bunlar. Size takiliyorsam bu size değer verdiğim içindir. Ağır gelen espriler söylemlerim olursa da lütfen söyleyin dikkatli olur yaklasmam size ..
pastelfit tatlım doğru söylüyorsun çok mesajları kaçırıyorum ama siz uyardiginiz zaman da deli gibi gidip araştırıp buluyorum. Atladigim zaman da sizinle yazişmam normal devam ediyor ama...Triplere çok takintiliyim ve kaldıramıyorum. Hatam olduğunda yüzüme söyleyin haklı veya haksizsam da özrümü dilerim...ama ama lütfen trip yapmayın arkadaşlar...ben gidiyorum canım sıkkın...
Abla trip yapmadım. Neden yanlış anladin bu kadar anlayamadım. Ben sadece mesajlara yetişemiyorum. Okumadin mi diye sordugun mesaji şimdi gördüm hattaAllah aşkına tüm yazdıklarım bunlar. Size takiliyorsam bu size değer verdiğim içindir. Ağır gelen espriler söylemlerim olursa da lütfen söyleyin dikkatli olur yaklasmam size ..
pastelfit tatlım doğru söylüyorsun çok mesajları kaçırıyorum ama siz uyardiginiz zaman da deli gibi gidip araştırıp buluyorum. Atladigim zaman da sizinle yazişmam normal devam ediyor ama...Triplere çok takintiliyim ve kaldıramıyorum. Hatam olduğunda yüzüme söyleyin haklı veya haksizsam da özrümü dilerim...ama ama lütfen trip yapmayın arkadaşlar...ben gidiyorum canım sıkkın...
vallaha mı kız etin ne budun ne senin miden bile minnacıktır gülüm 2 dilim keser seni içi fıstık dolu oluyor fazlasını yiyemezsin zaten dönüşte de soğuk değilse yürürsün yanar gider2 dilimle kalmam abla
Evet onu diyorum en son hamileydi galiba az önce baktımYok canim yaa tatli icin gitmem :))
Pembe26 yi mi diyorsun
Yazin burda degildin 30 baklavami duymadin degil mi ablavallaha mı kız etin ne budun ne senin miden bile minnacıktır gülüm 2 dilim keser seni içi fıstık dolu oluyor fazlasını yiyemezsin zaten dönüşte de soğuk değilse yürürsün yanar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?