Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün gece bir espri yaptım hatta hiç sevmediğim halde aciklamasini da yaptım arkadaşa ...direkt yazdığım mesajlara cevap vermiyor Büşra ...canım sıkıldı...
Abla okudum ama atlamışım cevap vermeyi, beğendiğim zaman benim için okudum anlamina geliyor. Sizin için ne anlama gelir bilemiyorum tabi. Zaten çoğu zaman geçmiş yapamıyorum, bildirimlerde bazen gözümden kaçıyor

Bir tanesini görmezsin iki tanesini görmezsin hatta görmek istemezsen hiçbirini görmezsin... Görür de kaale bile almazsın bazen de.
Ben böyle biri değilim. Sadece bu aralar fazla aktif olamadığım için bildirimler çok birikiyor. Her alintiya dönüş yapamiyorum. Kişiye özel birşey yapmıyorum

Gitme gülüm, görmezsen ben sıkıntı etmiyorum ki ben de görmüyorum, sonra aradan zaman geçince tesadüf görüyorum yaaa. Valla şurda depresyona girecektim ne güzel dikkatimi dağıttın bak. Buralarda mimik ve ses tonu, yüz ifadesi olmadığı için her zaman sıkıntı olabilir. Fazla da herşeyi takmıycan canım. Önceki senelerde de oluyordu bazen. Yanlış anlaşılma da olabilir.

Abla trip yapmadım. Neden yanlış anladin bu kadar anlayamadım. Ben sadece mesajlara yetişemiyorum. Okumadin mi diye sordugun mesaji şimdi gördüm hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…