Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

08 Ocak 2022

kahvaltı 12.30
sucuklu omlet
2 kk peynir
2 yk peynirli avokado ezmesi
çilek reçelinin meyvesinden (6 adet küçüktüler)
1 köz kırmızı biber, az domates salatalık
1 dilim ekşimaya ekmek

öğlen 15.30
6 etsiz çiğ köfte
marul

akşam 19.10
2 kepçe çorba
zeytinyağlı pırasa yemeği
1 dilimden az ekşimaya ekmek

az sonra yeşil çay içerim.

yatana kadar 1,5 lt su Aomine Daiki Zipzip- Cordelia

Ya biliyo musun yazarken çok gibi oluyor sanki liste liste yemek gibi yerken kuş kadar geliyor ben de biraz ac kalıyorum
Burda size arkadaslara hesap vericem diye düşünüp sorumluluk hissediyorum ve kural ihlali yapamiyorum
No on'u sormuştun, torku markasindan dolayi güvenip aliyoruz (icinde bitki var diye, sekeri dogal seker diye:)), onu da fazla icmem yarim veya 1 bardak, gerisini esim icer.

Afiyet olsun kizlar

Afiyet olsun canım.

kızlar size bir dedikodu bırakıp kaçacağım akşam mesajlarınıza döneceğim Bu akşam müstakbel eltime ve ailesine geldik çaya(nişanlılar). Bende diyetteyim ikram ettiklerinide yemezsem ayıp olur diye sabah hafif geçirdim akşam yemeğide yemedim. Ve bilin bakalım ne oldu. Çayın yanında sadece kuruyemiş koydular. Kayınvalidem sarma sardı getirdi eltim seviyor diye. Bundanda koyarlar tabaklara demişti. Ama o sarmalarda tezgahın üstünde Nasıl geldiyse aynen öyle bekliyor. Yani kısacası bu akşam aç kaldım kızlar. Yarında detox yapacam. Bana geçmiş olsun

Selammmm
12.30 2dilim ekmekten kavurmalı kaşarlı tost bol yeşillik 1 kahve
15.00 2 şer dilim ayva elma kivi 2yk yoğurt 1 avuç fıstık
19.00 7-8 yk maklube bol Salata 1 kepçe çorba
2 litre su
Zipzip- Cordelia Aomine Daiki aypare ackerman

Eklentiler

• 20220108_203147.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 24
Gecmis olsun canim
Dun yedigin karbonlar erimistir bugun
Yarin detoks yapma bence diyetisyen listesine uy yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…