- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Olur gel gidelim beraberbizi de götür giderken
Geçmiş olsun canım şimdi nasil kızın. Bir uzmandan yardım alırsınız inşallahKızım 4 gibi okuldan geldi bu hafta ki sınavların konuşmasını yaptık.ortalama bir puan almış.sonra odasına geçti sesi hiç çıkmadı.gittim baktım ki odasının kapısını kapatmış dişlerini ağzına kitlemis atak geçiriyor ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmadığı için kendine getirmem zor oldu.aksam da ben atak geçirdim.anlayacaginiz kötü bir gundu
Hımm ilk fırsatta deneyeceğimCanım bu soğuk baklavayı aslında ilk çıkaran Ankarada Victoria Pastanesi. Ondan çok beğenilince herkes yapmaya başladı ama malesef onun gibi yapamıyorlar. Ben heryerde denedim yok yani. Oranın yaptığını yediğinde kesinlikle kesmiyor. Ankarada olan fırsatı imkanı olan ankaraya gittiğinde mutlaka denesin. Victoria pastanesindeki adı sütlü bitter.
Aa götürdüklerinizi ikram etmediler mi ??kızlar size bir dedikodu bırakıp kaçacağım akşam mesajlarınıza döneceğimBu akşam müstakbel eltime ve ailesine geldik çaya(nişanlılar). Bende diyetteyim ikram ettiklerinide yemezsem ayıp olur diye sabah hafif geçirdim akşam yemeğide yemedim. Ve bilin bakalım ne oldu. Çayın yanında sadece kuruyemiş koydular. Kayınvalidem sarma sardı getirdi eltim seviyor diye. Bundanda koyarlar tabaklara demişti. Ama o sarmalarda tezgahın üstünde Nasıl geldiyse aynen öyle bekliyor. Yani kısacası bu akşam aç kaldım kızlar. Yarında detox yapacam. Bana geçmiş olsun
Hahah bir sayı belirlemiş miydik? Ben 12bindeyim canım saatlerdir oturuyorum çok yoruldum
Cok sıkılıyorum bugun gidip mizah geyik sohbetlerine giresim geliyorBugün c.tesi.
Bugün girmedim ama ben de bazen bdv'ye bakıyorumCok sıkılıyorum bugun gidip mizah geyik sohbetlerine giresim geliyor
Hatirlayamadim biliyor musun bende oturup kaldımHahah bir sayı belirlemiş miydik? Ben 12bindeyim canım saatlerdir oturuyorum çok yoruldum
Ankaradamisin canim sendeHımm ilk fırsatta deneyeceğim
Bdv okumuyorum yaa moralimi bozuyorBugün girmedim ama ben de bazen bdv'ye bakıyorum
Tamam beybim bugünlük böyle olsun yarın 15bin diyelim miHatirlayamadim biliyor musun bende oturup kaldım
12 bin yeterli o zaman 2 bin adim daha atayim
Yok ama çoook yakınımAnkaradamisin canim sende
Diyelim canim erken baslarimTamam beybim bugünlük böyle olsun yarın 15bin diyelim mi
Bazı üyelerin yorumlarına bakıyorum ben özellikle çok komik yorumlar yapıyorlar :))Bdv okumuyorum yaa moralimi bozuyor
Aynen aynen sabah okulda çarşıda falan yürüdüm eve gelince çuval gibi yığıldımDiyelim canim erken baslarim
Aslinda bugun erken basladim disari gidip geldim 5 bindi ama evde adim atasim gelmedi
Hafizam iyidir ama bdv de hic dikkat etmiyorum kim ne yazmış diyeBazı üyelerin yorumlarına bakıyorum ben özellikle çok komik yorumlar yapıyorlar :))
The detective :))19 un bulundugun ille ilgisi var mi
Dün yediğim karbolar bugün gelir..Gecmis olsun canim
Dun yedigin karbonlar erimistir bugun
Yarin detoks yapma bence diyetisyen listesine uy yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?