Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Olur gel gidelim beraber

Geçmiş olsun canım şimdi nasil kızın. Bir uzmandan yardım alırsınız inşallah

Hımm ilk fırsatta deneyeceğim

Aa götürdüklerinizi ikram etmediler mi ??
Yok canım malesef. En azından sarmadan 2 tane alırdım diye umut etmiştim oda hayal oldu eşimde bıyık altı gülüyor bana ben tahmin etmiştim diye.

Nereliler çok merak ettim. Yabancı mi gelin

iyi akşamlar
sabah 9 bucuk da yumurta bir dilim süzme peynir zeytin 1,5 dilim ekmek 2 kupa cay
Ara bir portakal muz
Aksam 5 bucukda 8 tane yaprak sarma bir kuru patlıcan dolması 1 büyük kase yoğurt
1,5 litre su
Akşam 7 de 2 kupa cay

Eklentiler

• Screenshot_20220108-204237~2.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 27
Benimde başıma bir kez geldi ama oyle aç değildik.

Asıl kv yi tanıdıkları yemeğe davet etmişler, kv ler vardiklarinda sofradan kalkiyomuşlar toplayip goturmusler. Kv hep der misafirlige asla aç gitmem diye

Sabah 5.30 (kızın hastalanmasıyla bu saatte uyandim), acliktan midem yapışmış sekerim düşecek gibiydi
1 portakal, 3 ince dilim börek.

13.50 (misafir geldi): 1 kase bulgur köftesi, 2 kurabiye, yarim dilim kek, küçük bir dilim börek, 1 minik kase muhallebi, çay kahve su.

19.15 1 küçük börek, 3 parça etliekmek, çay, su.
Bugün hamur cok oldu farkindayim.

Kizina gecmis olsun canim
Börekler,kurabiyeler,muhallebi fazla olmus yarın daha güzel bir menu bekliyoruz

Amaniiiinnnn eve gidince hafif şeyler ye bari yoğurt gibi felan

Allah Allah. Türkiye de hiçbir yörede böyle birşey duymadım. Dedim yabancılar herhalde bildiğim onlarda bile ikram var.
Bazi yörelerde getirdiginden koyulur, bazı yörelerde konmaz ayip sayılır. Ama Konyada hangisi baskın bilmiyorum :) nasil konyaliysam...

Eline saglik ayparecim
afiyet olsun kızlar
çok güzel menü afiyet olsun
Bu hafta falan yarisip senle biz beraber korumaya mi gecsek ne dersin. koruma işi zor beraber olursak yapabilirz belki

Bazi yörelerde getirdiginden koyulur, bazı yörelerde konmaz ayip sayılır. Ama Konyada hangisi baskın bilmiyorum :) nasil konyaliysam...
Canım getirdiğini koymak bir tarafa hiçbir şey koymamışlar sadece kuruyemiş koymuşlar bizde sadece kuruyemiş koyma diye bir gelenek yok . Türkiye geneli için konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…