Yok canım malesef. En azından sarmadan 2 tane alırdım diye umut etmiştim oda hayal olduOlur gel gidelim beraber
Geçmiş olsun canım şimdi nasil kızın. Bir uzmandan yardım alırsınız inşallah
Hımm ilk fırsatta deneyeceğim
Aa götürdüklerinizi ikram etmediler mi ??
Evet çok yakın sık sık geliyoruz hastaneye alışverişe vsYakinmis gercekten aslinda ilk aklima gelen ildi
Ayıp etmişler yaaYok canım malesef. En azından sarmadan 2 tane alırdım diye umut etmiştim oda hayal oldueşimde bıyık altı gülüyor bana ben tahmin etmiştim diye.
Nereliler çok merak ettim. Yabancı mi gelinkızlar size bir dedikodu bırakıp kaçacağım akşam mesajlarınıza döneceğimBu akşam müstakbel eltime ve ailesine geldik çaya(nişanlılar). Bende diyetteyim ikram ettiklerinide yemezsem ayıp olur diye sabah hafif geçirdim akşam yemeğide yemedim. Ve bilin bakalım ne oldu. Çayın yanında sadece kuruyemiş koydular. Kayınvalidem sarma sardı getirdi eltim seviyor diye. Bundanda koyarlar tabaklara demişti. Ama o sarmalarda tezgahın üstünde Nasıl geldiyse aynen öyle bekliyor. Yani kısacası bu akşam aç kaldım kızlar. Yarında detox yapacam. Bana geçmiş olsun
Ben trabzonluyum cordeliacım. Eşim konyalı. Eltimin aileside konyalı.Nereliler çok merak ettim. Yabancı mi gelin
Afiyet olsun canim ❤iyi akşamlar
sabah 9 bucuk da yumurta bir dilim süzme peynir zeytin 1,5 dilim ekmek 2 kupa cay
Ara bir portakal muz
Aksam 5 bucukda 8 tane yaprak sarma bir kuru patlıcan dolması 1 büyük kase yoğurt
1,5 litre su
Akşam 7 de 2 kupa cay
Allah Allah. Türkiye de hiçbir yörede böyle birşey duymadım. Dedim yabancılar herhalde bildiğim onlarda bile ikram var.Ben trabzonluyum cordeliacım. Eşim konyalı. Eltimin aileside konyalı.
Benimde başıma bir kez geldi ama oyle aç değildik.kızlar size bir dedikodu bırakıp kaçacağım akşam mesajlarınıza döneceğimBu akşam müstakbel eltime ve ailesine geldik çaya(nişanlılar). Bende diyetteyim ikram ettiklerinide yemezsem ayıp olur diye sabah hafif geçirdim akşam yemeğide yemedim. Ve bilin bakalım ne oldu. Çayın yanında sadece kuruyemiş koydular. Kayınvalidem sarma sardı getirdi eltim seviyor diye. Bundanda koyarlar tabaklara demişti. Ama o sarmalarda tezgahın üstünde Nasıl geldiyse aynen öyle bekliyor. Yani kısacası bu akşam aç kaldım kızlar. Yarında detox yapacam. Bana geçmiş olsun
Cok ilginc bencede biz gittik dugunde cok fazla şey ikram ettilerAllah Allah. Türkiye de hiçbir yörede böyle birşey duymadım. Dedim yabancılar herhalde bildiğim onlarda bile ikram var.
Kizina gecmis olsun canimSabah 5.30 (kızın hastalanmasıyla bu saatte uyandim), acliktan midem yapışmış sekerim düşecek gibiydi
1 portakal, 3 ince dilim börek.
13.50 (misafir geldi): 1 kase bulgur köftesi, 2 kurabiye, yarim dilim kek, küçük bir dilim börek, 1 minik kase muhallebi, çay kahve su.
19.15 1 küçük börek, 3 parça etliekmek, çay, su.
Bugün hamur cok oldu farkindayim.
Amaniiiinnnn eve gidince hafif şeyler ye bari yoğurt gibi felankızlar size bir dedikodu bırakıp kaçacağım akşam mesajlarınıza döneceğimBu akşam müstakbel eltime ve ailesine geldik çaya(nişanlılar). Bende diyetteyim ikram ettiklerinide yemezsem ayıp olur diye sabah hafif geçirdim akşam yemeğide yemedim. Ve bilin bakalım ne oldu. Çayın yanında sadece kuruyemiş koydular. Kayınvalidem sarma sardı getirdi eltim seviyor diye. Bundanda koyarlar tabaklara demişti. Ama o sarmalarda tezgahın üstünde Nasıl geldiyse aynen öyle bekliyor. Yani kısacası bu akşam aç kaldım kızlar. Yarında detox yapacam. Bana geçmiş olsun
Bazi yörelerde getirdiginden koyulur, bazı yörelerde konmaz ayip sayılır. Ama Konyada hangisi baskın bilmiyorum :) nasil konyaliysam...Allah Allah. Türkiye de hiçbir yörede böyle birşey duymadım. Dedim yabancılar herhalde bildiğim onlarda bile ikram var.
Kizina gecmis olsun canim
Börekler,kurabiyeler,muhallebi fazla olmus yarın daha güzel bir menu bekliyoruz
Eline sağlık.
afiyet olsun kızlarEline saglik ayparecim
çok güzel menü afiyet olsunSelammmm
12.30 2dilim ekmekten kavurmalı kaşarlı tost bol yeşillik 1 kahve
15.00 2 şer dilim ayva elma kivi 2yk yoğurt 1 avuç fıstık
19.00 7-8 yk maklube bol Salata 1 kepçe çorba
2 litre su
Zipzip- Cordelia Aomine Daiki aypare ackerman
Bu hafta falan yarisip senle biz beraber korumaya mi gecsek ne dersin. koruma işi zor beraber olursak yapabilirz belki2 ay ara verdikten sonra bugün diyetisyenime kontrole gittim. Diyetisyen artık verme dedi. Onun hesabına göre 58.4 un altına düşmemeliyim. Evdeki tartıdan 500 daha az çıktım. 2 ayda 1.9 kg vermişim ama azicik olan kasımda azalmış ona üzüldüm
Canım getirdiğini koymak bir tarafa hiçbir şey koymamışlar sadece kuruyemiş koymuşlar bizde sadece kuruyemiş koyma diye bir gelenek yok . Türkiye geneli için konuşuyorum.Bazi yörelerde getirdiginden koyulur, bazı yörelerde konmaz ayip sayılır. Ama Konyada hangisi baskın bilmiyorum :) nasil konyaliysam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?