Tenkyu.afiyet olsun kızlar
çok güzel menü afiyet olsun
Bu hafta falan yarisip senle biz beraber korumaya mi gecsek ne dersin. koruma işi zor beraber olursak yapabilirz belki
Kız diyette olmasam aç gidermiydim.Benimde başıma bir kez geldi ama oyle aç değildik.
Asıl kv yi tanıdıkları yemeğe davet etmişler, kv ler vardiklarinda sofradan kalkiyomuşlar toplayip goturmusler. Kv hep der misafirlige asla aç gitmem diye
Hmm tabii, bi kek dökülürdü hic degilse di mi.Canım getirdiğini koymak bir tarafa hiçbir şey koymamışlar sadece kuruyemiş koymuşlar bizde sadece kuruyemiş koyma diye bir gelenek yok . Türkiye geneli için konuşuyorum.
Aynen katılıyorum zaten kendileri birşeyler yapmalıydıCanım getirdiğini koymak bir tarafa hiçbir şey koymamışlar sadece kuruyemiş koymuşlar bizde sadece kuruyemiş koyma diye bir gelenek yok . Türkiye geneli için konuşuyorum.
Valla cordicim ben çalışıyorum ve misafirim gelecek olsa elim ayağıma dolaşıyor ne yapacağım diye.ve fırından alınan kurabiye ve tatlıları beğenmediğim için tatlımı mutlaka kendim yaparım. Ama ne eşimin arkadaş çevresinde ne de başka yerde bunu gördüğüm çok nadir. Herkes hazır ne verebilirse onu getirip koyuyor önüne. Ha belki buda bir kültür. Ama ben kendi ailemden böyle görmediğimden yemin ederim yapamıyorum. Ne kadar işim gücümde olsa kendi elim değecek. Bana şey gibi geliyor bu misafire verdiğim değeri gösteriyor gibi bilemedimAllah Allah. Türkiye de hiçbir yörede böyle birşey duymadım. Dedim yabancılar herhalde bildiğim onlarda bile ikram var.
Kuruyemiş yedim tuttu. Bakalım gevrek var belki ondan yerim ya da yemem eksilerim artarAmaniiiinnnn eve gidince hafif şeyler ye bari yoğurt gibi felan
Dünür geliyor ne bilim bilemedim. Kek olur börek olur pasta olur bir kaç şey olur en kötü. Belki bilmiyorum.Hmm tabii, bi kek dökülürdü hic degilse di mi.
Aynen cnm bende öyleyim çok haklısınValla cordicim ben çalışıyorum ve misafirim gelecek olsa elim ayağıma dolaşıyor ne yapacağım diye.ve fırından alınan kurabiye ve tatlıları beğenmediğim için tatlımı mutlaka kendim yaparım. Ama ne eşimin arkadaş çevresinde ne de başka yerde bunu gördüğüm çok nadir. Herkes hazır ne verebilirse onu getirip koyuyor önüne. Ha belki buda bir kültür. Ama ben kendi ailemden böyle görmediğimden yemin ederim yapamıyorum. Ne kadar işim gücümde olsa kendi elim değecek. Bana şey gibi geliyor bu misafire verdiğim değeri gösteriyor gibi bilemedim
tam diyet olmuş sanakızlar size bir dedikodu bırakıp kaçacağım akşam mesajlarınıza döneceğimBu akşam müstakbel eltime ve ailesine geldik çaya(nişanlılar). Bende diyetteyim ikram ettiklerinide yemezsem ayıp olur diye sabah hafif geçirdim akşam yemeğide yemedim. Ve bilin bakalım ne oldu. Çayın yanında sadece kuruyemiş koydular. Kayınvalidem sarma sardı getirdi eltim seviyor diye. Bundanda koyarlar tabaklara demişti. Ama o sarmalarda tezgahın üstünde Nasıl geldiyse aynen öyle bekliyor. Yani kısacası bu akşam aç kaldım kızlar. Yarında detox yapacam. Bana geçmiş olsun
Valla az önce yine bir fasıl ağladı sızladı bende sakince dinledim konuştum.ama çok şükür düne göre bugün daha iyi
Evet kesinlikle ben de katılıyorum bir de şu var her zaman gelen yakın arkadaş kuzen felan olsa hazır da olur hadi ama dünürler geliyor olunca yalnız kuruyemiş olayına çok şaşırdım benim canım anam dünürlerine baklavalar su börekleri sarmalar yapar ben de senin dediğin gibi kendim hazırlarım triliceler kalburabastilar börekler salatalar dolmalar ayyy çok acıktım yine galibaValla cordicim ben çalışıyorum ve misafirim gelecek olsa elim ayağıma dolaşıyor ne yapacağım diye.ve fırından alınan kurabiye ve tatlıları beğenmediğim için tatlımı mutlaka kendim yaparım. Ama ne eşimin arkadaş çevresinde ne de başka yerde bunu gördüğüm çok nadir. Herkes hazır ne verebilirse onu getirip koyuyor önüne. Ha belki buda bir kültür. Ama ben kendi ailemden böyle görmediğimden yemin ederim yapamıyorum. Ne kadar işim gücümde olsa kendi elim değecek. Bana şey gibi geliyor bu misafire verdiğim değeri gösteriyor gibi bilemedim
Daha iyi olur insallah canimmenekse_kokusu sağol canım geçecek inşallah
Valla az önce yine bir fasıl ağladı sızladı bende sakince dinledim konuştum.ama çok şükür düne göre bugün daha iyi
Aynen ya aynı kiloda kalmak ne zormuş en son bir ay önce 69 dum işte bu hafta bir tartıldım olmuş 69 800afiyet olsun kızlar
çok güzel menü afiyet olsun
Bu hafta falan yarisip senle biz beraber korumaya mi gecsek ne dersin. koruma işi zor beraber olursak yapabilirz belki
Haberli misafir ben davet ettim ya da geleceğim diye haber ettiyse eldeki imkanlar çerçevesinde birşeyler hazırlanmalı. Kuruyemiş ucuz değil. Onun yerine bir kek bir börek konabilir. En olmadı makarna salatası veya kısır ve kek... durumları uygun değilse gayet ekonomik ikramliklar var.Valla cordicim ben çalışıyorum ve misafirim gelecek olsa elim ayağıma dolaşıyor ne yapacağım diye.ve fırından alınan kurabiye ve tatlıları beğenmediğim için tatlımı mutlaka kendim yaparım. Ama ne eşimin arkadaş çevresinde ne de başka yerde bunu gördüğüm çok nadir. Herkes hazır ne verebilirse onu getirip koyuyor önüne. Ha belki buda bir kültür. Ama ben kendi ailemden böyle görmediğimden yemin ederim yapamıyorum. Ne kadar işim gücümde olsa kendi elim değecek. Bana şey gibi geliyor bu misafire verdiğim değeri gösteriyor gibi bilemedim
Şükür canım.menekse_kokusu sağol canım geçecek inşallah
Geçmiş olsun canımmenekse_kokusu sağol canım geçecek inşallah
Dediğin gibi zaten öyle kuzen falan 2-3 saat önceden haber verir. Bizim geleceğimiz dün sabahtan belliydi. Bende senin gibi hayal ettim . Dedim şimdi ben eltiyim diyetteyim desemde olmaz. Belki yanlış anlaşılırım. Hani bana gelse diyetteyim diyip hazırladığımı yemese sinir kaparım. O duruma düşmeyyeyim dedim gol yedimEvet kesinlikle ben de katılıyorum bir de şu var her zaman gelen yakın arkadaş kuzen felan olsa hazır da olur hadi ama dünürler geliyor olunca yalnız kuruyemiş olayına çok şaşırdım benim canım anam dünürlerine baklavalar su börekleri sarmalar yapar ben de senin dediğin gibi kendim hazırlarım triliceler kalburabastilar börekler salatalar dolmalar ayyy çok acıktım yine galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?