Buna üzüldüm zaten. İnsan o sarmaların yanına tuzlu ayran bol şerbetli baklava şöyle bol tereyağlı börek koymaz mı. Ahh Ahh çok ayıp etmisler. En çokta mavi takıma.Kuruyemiş yedim tuttu. Bakalım gevrek var belki ondan yerim ya da yemem eksilerim artar
Aynen ya kimse kimsenin ikramliklarinda değil de sanki değer vermiyor gibi olmuş biz çerezi sonradan veririz önce kahve ile başlar ardından çayla tatlı ve ikramlar verilir sonra soğuk içecek ile cerez en son meyve veririz hele dünüre bu sıra hiç bozulmaz eksiksizCanım getirdiğini koymak bir tarafa hiçbir şey koymamışlar sadece kuruyemiş koymuşlar bizde sadece kuruyemiş koyma diye bir gelenek yok . Türkiye geneli için konuşuyorum.
Yaz canım biz de okuyalim iyi oluyor birbirimizi gaza getiriyoruzBen bugün diyet ve sporumu yaptım.@Zipzip- veCordelia bu şekilde her gün yazayım mi yoksa detaylı bir şekilde mi yazayım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Anne baba çalışıyot gelinimizde çalışıyor durumları gayet yerinde. Bu biraz insanların kendinde olacak. Çok şükür iyi insanlar ama bu yönleri biraz eksikHaberli misafir ben davet ettim ya da geleceğim diye haber ettiyse eldeki imkanlar çerçevesinde birşeyler hazırlanmalı. Kuruyemiş ucuz değil. Onun yerine bir kek bir börek konabilir. En olmadı makarna salatası veya kısır ve kek... durumları uygun değilse gayet ekonomik ikramliklar var.
Şükür canım.
Aynen canım çok şükürHaberli misafir ben davet ettim ya da geleceğim diye haber ettiyse eldeki imkanlar çerçevesinde birşeyler hazırlanmalı. Kuruyemiş ucuz değil. Onun yerine bir kek bir börek konabilir. En olmadı makarna salatası veya kısır ve kek... durumları uygun değilse gayet ekonomik ikramliklar var.
Şükür canım.
Buna üzüldüm zaten. İnsan o sarmaların yanına tuzlu ayran bol şerbetli baklava şöyle bol tereyağlı börek koymaz mı. Ahh Ahh çok ayıp etmisler. En çokta mavi takıma.
İyiyim canım benim. Spor yapacağım ve az sonra.Aynen canım çok şükürsende iyimisin canım
TamamdırYaz canım biz de okuyalim iyi oluyor birbirimizi gaza getiriyoruz
Valla aynen o ince düşünceye bi de ac kaldın kizzzDediğin gibi zaten öyle kuzen falan 2-3 saat önceden haber verir. Bizim geleceğimiz dün sabahtan belliydi. Bende senin gibi hayal ettim . Dedim şimdi ben eltiyim diyetteyim desemde olmaz. Belki yanlış anlaşılırım. Hani bana gelse diyetteyim diyip hazırladığımı yemese sinir kaparım. O duruma düşmeyyeyim dedim gol yedim
Evet çok iyi olur canım. Haftaya sarı takımdan devam edip yine menü spor paylaşırız birbirimizle. Benim 3-4 ay korumam lazım. Sonrasında nasipse gebelik düşüneceğimafiyet olsun kızlar
çok güzel menü afiyet olsun
Bu hafta falan yarisip senle biz beraber korumaya mi gecsek ne dersin. koruma işi zor beraber olursak yapabilirz belki
Plates ve 11.000 adım tamamdırİyiyim canım benim. Spor yapacağım ve az sonra.Teşekkürler.
Aman iyilerse tok gidersiniz kaç kere göreceksiniz zaten. Boşver.Anne baba çalışıyot gelinimizde çalışıyor durumları gayet yerinde. Bu biraz insanların kendinde olacak. Çok şükür iyi insanlar ama bu yönleri biraz eksik
Aslinda yazsan guzel olur canim neler yapıyorsun görmüş oluruzBen bugün diyet ve sporumu yaptım.@Zipzip- veCordelia bu şekilde her gün yazayım mi yoksa detaylı bir şekilde mi yazayım
Yanı dünür bu.Aynen ya kimse kimsenin ikramliklarinda değil de sanki değer vermiyor gibi olmuş biz çerezi sonradan veririz önce kahve ile başlar ardından çayla tatlı ve ikramlar verilir sonra soğuk içecek ile cerez en son meyve veririz hele dünüre bu sıra hiç bozulmaz eksiksiz
dimi işte korumak mesele.Aynen ya aynı kiloda kalmak ne zormuş en son bir ay önce 69 dum işte bu hafta bir tartıldım olmuş 69 800
Super ortimEvet çok iyi olur canım. Haftaya sarı takımdan devam edip yine menü spor paylaşırız birbirimizle. Benim 3-4 ay korumam lazım. Sonrasında nasipse gebelik düşüneceğim
Kız tabi taze dünür e biraz ozenilmez miYanı dünür bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?