Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kuruyemiş yedim tuttu. Bakalım gevrek var belki ondan yerim ya da yemem eksilerim artar
Buna üzüldüm zaten. İnsan o sarmaların yanına tuzlu ayran bol şerbetli baklava şöyle bol tereyağlı börek koymaz mı. Ahh Ahh çok ayıp etmisler. En çokta mavi takıma.

Canım getirdiğini koymak bir tarafa hiçbir şey koymamışlar sadece kuruyemiş koymuşlar bizde sadece kuruyemiş koyma diye bir gelenek yok . Türkiye geneli için konuşuyorum.
Aynen ya kimse kimsenin ikramliklarinda değil de sanki değer vermiyor gibi olmuş biz çerezi sonradan veririz önce kahve ile başlar ardından çayla tatlı ve ikramlar verilir sonra soğuk içecek ile cerez en son meyve veririz hele dünüre bu sıra hiç bozulmaz eksiksiz

Anne baba çalışıyot gelinimizde çalışıyor durumları gayet yerinde. Bu biraz insanların kendinde olacak. Çok şükür iyi insanlar ama bu yönleri biraz eksik

Aynen canım çok şükür sende iyimisin canım

Valla aynen o ince düşünceye bi de ac kaldın kizzz

afiyet olsun kızlar

çok güzel menü afiyet olsun

Bu hafta falan yarisip senle biz beraber korumaya mi gecsek ne dersin. koruma işi zor beraber olursak yapabilirz belki
Evet çok iyi olur canım. Haftaya sarı takımdan devam edip yine menü spor paylaşırız birbirimizle. Benim 3-4 ay korumam lazım. Sonrasında nasipse gebelik düşüneceğim

Yanı dünür bu.

Aynen ya aynı kiloda kalmak ne zormuş en son bir ay önce 69 dum işte bu hafta bir tartıldım olmuş 69 800
dimi işte korumak mesele.
Evet çok iyi olur canım. Haftaya sarı takımdan devam edip yine menü spor paylaşırız birbirimizle. Benim 3-4 ay korumam lazım. Sonrasında nasipse gebelik düşüneceğim
Super ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…