Becerdim mi (ilk defa yaptimya yanlışım olursa düzeltin)Afiyet olsun canim
Proteinnnn :)))Siz niye habire yumurta yiyorsunuz kızlar hepiniz 2 yumurta 3 yumurta felan yiyip durmuşsunuz
Ben yumurtasız yapamam sabah öğlen akşam yerimSiz niye habire yumurta yiyorsunuz kızlar hepiniz 2 yumurta 3 yumurta felan yiyip durmuşsunuz
Ben eskiden hiç yiyemezdim yeni yeni alıştım yiyorum ama 1 tanecikBen yumurtasız yapamam sabah öğlen akşam yerim
Allah razı olsun çok daha iyiZeynep_Nihal canım kızının biraz daha iyi olmasına çok sevindim
Kızın mi rahatsızdı canım grip mi nesi varAllah razı olsun çok daha iyi
İstersen tambugday unu ile omlet yap,yada soğanlı yumurta yada çılbır şimdilik aklıma gelenler bunlarBen eskiden hiç yiyemezdim yeni yeni alıştım yiyorum ama 1 tanecik
Yok canım.dersleriyle alakalı idi ama şimdi iyiKızın mi rahatsızdı canım grip mi nesi var
Saatleri ekleyebilirsin yarın canimBecerdim mi (ilk defa yaptimya yanlışım olursa düzeltin)
Tamamdır kaptanSaatleri ekleyebilirsin yarın canim
Onun dışında güzel yazmışsın
Onlar da çok güzel oluyor da tavada yapınca ben biraz yağlı seviyorum 2 damla yağla tadı olmuyorİstersen tambugday unu ile omlet yap,yada soğanlı yumurta yada çılbır şimdilik aklıma gelenler bunlar
Kız yağlar pahalı artık.damla damla kullanOnlar da çok güzel oluyor da tavada yapınca ben biraz yağlı seviyorum 2 damla yağla tadı olmuyor
ben de omlet severimOnlar da çok güzel oluyor da tavada yapınca ben biraz yağlı seviyorum 2 damla yağla tadı olmuyor
Ben de ve menemeeeeen. Menemen benim bebeğimben de omlet severim
Alkış sanaaaa
canım çok zayıflar mı?Anne baba çalışıyot gelinimizde çalışıyor durumları gayet yerinde. Bu biraz insanların kendinde olacak. Çok şükür iyi insanlar ama bu yönleri biraz eksik
12.000 i tamamlamissin
Japon diyeti yapıyoruz canım. Beş günlük detoks. Gün içinde iki öğün var.Siz niye habire yumurta yiyorsunuz kızlar hepiniz 2 yumurta 3 yumurta felan yiyip durmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?