Yok yaaa estağfurullahBen sizin elinize su dokemem
Eğriye eğri doğruya doğru.ben kendi adıma söylüyorumYok yaaa estağfurullah
Midem belime yapışmış gibi rahat hissettim canım. Akşam biraz acıktım iki yumurtayla küçük bir ekşi elma yedim yemesem de olurdu ama adımlarım eksik biraz enerjik hissedebileyim diye. Umitliyim bakalım...direnci kirabilirim bu şekilde. Cordelia ile beraber başladık onun yorumunu okumadım henüz bakacağım...Elhan abla ilk günün nasıl geçti
Rica ederim. Geç olsun ama güç olmasın.Yaaaa bende bakiniyordum hangi sayfada diye teşekkür ederim abla
Midem belime yapışmış gibi rahat hissettim canım. Akşam biraz acıktım iki yumurtayla küçük bir ekşi elma yedim yemesem de olurdu ama adımlarım eksik biraz enerjik hissedebileyim diye. Umitliyim bakalım...direnci kirabilirim bu şekilde. Cordelia ile beraber başladık onun yorumunu okumadım henüz bakacağım...
Helal olsun.kotu olursan bırak ablaMidem belime yapışmış gibi rahat hissettim canım. Akşam biraz acıktım iki yumurtayla küçük bir ekşi elma yedim yemesem de olurdu ama adımlarım eksik biraz enerjik hissedebileyim diye. Umitliyim bakalım...direnci kirabilirim bu şekilde. Cordelia ile beraber başladık onun yorumunu okumadım henüz bakacağım...
Canım kötü yapmaz protein vitamin her şey var...eee bizde de azim var. Üstesinden geliriz.Helal olsun.kotu olursan bırak abla
Abla şekerin oynamasın.Rica ederim. Geç olsun ama güç olmasın.
Yok canım malesef. En azından sarmadan 2 tane alırdım diye umut etmiştim oda hayal oldueşimde bıyık altı gülüyor bana ben tahmin etmiştim diye.
Sorma sormaneyse meyvede geldi 1 avuç kadar kuruyemiş iki porsiyon meyve
şundan sordum canım bazı insanların çok yemekle arası olmaz. yani yaşamak için yerler. yemek onlar için çok ön planda değildir. acaba dedim nasılsa akşam yemeği yiyip gelecekler, burada da kuruyemiş ve meyve yeter diye mi düşündüler.Yooo normaller. Bizim gibi.ama biz nasılız? Yani bakımca ay çok zayıf yada ay çok kilolu demiyorsun. Normal diyorsun
Sekerim yok tatlım...varsa da ortaya çıkardı sanırım.Abla şekerin oynamasın.
Sana abla diyorlar büyük müsün☺Sekerim yok tatlım...varsa da ortaya çıkardı sanırım.Bugün her şey çok normaldi.
Asıl diyetteyken aç gitmemelisin ki ikram gelse bile gözün dönmesin orda. Üzücü bir durum ama olan olmuşKız diyette olmasam aç gidermiydim.Neyse kuruyemiş tuttu midemi. Senin kv nin ki daha kötüymüş
Benim hesaba göre 26 yaşındayım böcüğüm. Ben de anlamadım ablalık kaldı üzerimde işteSana abla diyorlar büyük müsün☺
Nereli bu insanlar merak ettimValla cordicim ben çalışıyorum ve misafirim gelecek olsa elim ayağıma dolaşıyor ne yapacağım diye.ve fırından alınan kurabiye ve tatlıları beğenmediğim için tatlımı mutlaka kendim yaparım. Ama ne eşimin arkadaş çevresinde ne de başka yerde bunu gördüğüm çok nadir. Herkes hazır ne verebilirse onu getirip koyuyor önüne. Ha belki buda bir kültür. Ama ben kendi ailemden böyle görmediğimden yemin ederim yapamıyorum. Ne kadar işim gücümde olsa kendi elim değecek. Bana şey gibi geliyor bu misafire verdiğim değeri gösteriyor gibi bilemedim
ben de sütlü tatlıya bayılırım. favorimdir ama son zamanlarda gözdem cevizli un helvasıBen şerbetli tatlıları pek sevmiyorum.kirk yılda bir yerim.sutlu tatlı candır
Kız 26 yaşında misin aaa niye abla diyorlarBenim hesaba göre 26 yaşındayım böcüğüm. Ben de anlamadım ablalık kaldı üzerimde işte
Uf yaa benim de hepsi şu an favorimben de sütlü tatlıya bayılırım. favorimdir ama son zamanlarda gözdem cevizli un helvası
X2Benim hesaba göre 26 yaşındayım böcüğüm. Ben de anlamadım ablalık kaldı üzerimde işte
Diyet sayfasında akıllı arama tatlım hepsi bir âlemKız 26 yaşında misin aaa niye abla diyorlar
Ben 33 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?