Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Elhan abla ilk günün nasıl geçti
Midem belime yapışmış gibi rahat hissettim canım. Akşam biraz acıktım iki yumurtayla küçük bir ekşi elma yedim yemesem de olurdu ama adımlarım eksik biraz enerjik hissedebileyim diye. Umitliyim bakalım...direnci kirabilirim bu şekilde. Cordelia ile beraber başladık onun yorumunu okumadım henüz bakacağım...

Ben direnci lokumla kırmayı deniyorum
Onu ters köşe yapacaam

Helal olsun.kotu olursan bırak abla

Yok canım malesef. En azından sarmadan 2 tane alırdım diye umut etmiştim oda hayal oldu eşimde bıyık altı gülüyor bana ben tahmin etmiştim diye.

Sorma sorma neyse meyvede geldi 1 avuç kadar kuruyemiş iki porsiyon meyve

Yooo normaller. Bizim gibi. ama biz nasılız? Yani bakımca ay çok zayıf yada ay çok kilolu demiyorsun. Normal diyorsun
şundan sordum canım bazı insanların çok yemekle arası olmaz. yani yaşamak için yerler. yemek onlar için çok ön planda değildir. acaba dedim nasılsa akşam yemeği yiyip gelecekler, burada da kuruyemiş ve meyve yeter diye mi düşündüler.
biz olsak tabi en az bir çeşit börek, bir çeşit de ya kurabiye, ya sütlü tatlı ya da kek koyarız. aklıma o geldi.

Nereli bu insanlar merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…