konyalıymışNereli bu insanlar merak ettim
Gene beni kafaya aldin x2 diyor bak 60 kilo olan arkadaşDiyet sayfasında akıllı arama tatlım hepsi bir âlem
Onun kilosuna bak bakalım 60 kilo mu ? İnanma onun dediğine...Gene beni kafaya aldin x2 diyor bak 60 kilo olan arkadaş
Bizim gittigimiz yengemiz arnavut gocmeniydi. Onlara gore her gelen şey ikram edilmezmiş. O yuzden sordum. Hatta bana kendi eltisini anlatti her getirdiginden yemek istiyor diyekonyalıymış
Ya sana bayılıyorumBenim hesaba göre 26 yaşındayım böcüğüm. Ben de anlamadım ablalık kaldı üzerimde işte
Hiç ciddi duramayacagim galibaYa sana bayılıyorum
Hahahahha valla sabah kazandım öğlen çarşıda harcadımHiç ciddi duramayacagim galiba
Attın cebe bugün paraları biz ha bire harca tabi...ben olsam ben de hem güler hem bayılırdım
Allah seni e mi....o para bir buçuk ay sonra yatıyor.Hahahahha valla sabah kazandım öğlen çarşıda harcadım
Owwww cepten yedim deseneAllah seni e mi....o para bir buçuk ay sonra yatıyor.
Helal sana kuzumm
Canın sağ olsun yapacak bir şey yok artıkOwwww cepten yedim desene
Helal sana kuzumm
tabi canım yöresel farklılıklar olabiliyor.Bizim gittigimiz yengemiz arnavut gocmeniydi. Onlara gore her gelen şey ikram edilmezmiş. O yuzden sordum. Hatta bana kendi eltisini anlatti her getirdiginden yemek istiyor diye
İyi geceler böcüğüm.Canlar iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda bol bol yer içersiniz inşallah zaten ancak rüyanızda yersiniz sabaha haşlanmış yumurta ve 3 zeytine talim
Allah korusunSekerim yok tatlım...varsa da ortaya çıkardı sanırım.Bugün her şey çok normaldi.
Un helvası bana hep ölümü hatırlatıyor.sutlu irmik tatlısı en güzeliben de sütlü tatlıya bayılırım. favorimdir ama son zamanlarda gözdem cevizli un helvası
Yumurtasiz asla diyenlerdenim Sabah mutlaka yerim sanki onu yemedigimde hemen açikacagim gibi hissediyorumSiz niye habire yumurta yiyorsunuz kızlar hepiniz 2 yumurta 3 yumurta felan yiyip durmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?