Sarı çizmeli Mehmet Ağa bir gün öder hesabı.
1 muz hakkımız mi var. Ben 2 muz yiyorum.Japon diyeti yapıyoruz canım. Beş günlük detoks. Gün içinde iki öğün var.
İster sabah ister akşam 3+2 yumurta tüketiyoruz.
Bir muz hakkımız var. Yarım yarim da yiyebilirsin bir öğün içinde de.
Bir bardak da süt içiyoruz sabah .
Bitki çayları ve kahve serbest.
Doğrudur canım olabilir. Çok okadar tanımıyorum.. seviyorum ailesni konuşuruz falan ama çok öyle yemekli muhabbetimiz olmadışundan sordum canım bazı insanların çok yemekle arası olmaz. yani yaşamak için yerler. yemek onlar için çok ön planda değildir. acaba dedim nasılsa akşam yemeği yiyip gelecekler, burada da kuruyemiş ve meyve yeter diye mi düşündüler.
biz olsak tabi en az bir çeşit börek, bir çeşit de ya kurabiye, ya sütlü tatlı ya da kek koyarız. aklıma o geldi.
KonyalıNereli bu insanlar merak ettim
Cok motive devam ediyoruz insallah . Bu hafta detoks da yapacagim cok hirs yaptimGünaydın Kırmızı Güllerimnasılsınız gününüz nasıl geçiyor. Kaçamak yapmıyoruz dimi suyumuzu adımlarımızı unutmayalım canlar 8000 e tamamlayalım. Cuma buranın tozunu attıralım.
@60kiloyum @ugurbocuuuaytozuvegece @sardunya1038 @sara_28 @aypare ackerman menekse_kokusu Wilma11
Ayneeen herdaim
TamamdirGünaydın mavi boncuklarim bol şu içmeli kaçmaksız öğünler diliyorum
Cordelia
@fesang
@Elhan
pastelfit
O oya17
Amine Busra
DeryaOnDiet
@dolunaydagel bol bol adimliyoruz o muhtesem eksiler icin neden bugun değil ertelemeyin
8 Ocak
08.00 Sade kahve
10.00 Üç haş.yumurta, yarım muz , bir bardak süt
12.00 Sade Türk kahvesi
17.00 İki haş.yumurta , yarım muz
19.30 Bir küçük elma
Bitki çayları
İki litre su
Zipzip-
K KarlarKralicesi
Ya elhan pasteli cimcikliyor çok yeme diyor
Aaaa merak ettim.
Afiyet olsun. Biz aç değiliz. İyiyiz biz.
Yemesin.
Bunu anlamadım ben.
Kolay gelsin canım.
Ben elhan'ın bana yazdığı güzel mesajı kaç gün sonra spor listesi yaparken gördüm. Oluyor bazen.
Lavaş pilav hımmmmm. Afiyet olsun rakip. Üzüldüm takım arkadaşım.
Afiyet olsun canım.Gece gece at gibi koşturup sporumu bitirdim, duş aldım şimdi yeşil çay içiyorum.
Valla gündüzden bitirmek daha rahat ama haftasonu düzen bozuluyo yaa
Yıllar önce ben staj yaparken çalışan iki kadın sadece et yeme diyeti yapıp kg almışlardı1 muz hakkımız mi var. Ben 2 muz yiyorum.
Heeee sen, sevse demek istedin anladım şimdi.Ya elhan pasteli cimcikliyor çok yeme diyorişte böle varya dünyami verirdim
Büşra aynı kiloda mısınYıllar önce ben staj yaparken çalışan iki kadın sadece et yeme diyeti yapıp kg almışlardıaklıma geldi yaa aman dikkat et sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?