- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Yoğurda ekle içine biraz hurma ve ceviz koy küçük küçük ben emziren anne olmama rağmen tatlı isteğim olmuyorduGünaydın
Dün 1 lt kabuk tarçınlı elmali su içtim. Çok iyi geldi. Bundan sonra tarçın tuketimini hiç birakmicam. Ya toz ya kabuk. Resmen tatli isteğimi dengelemem için aklimi kullanabiliyorum. Önceden gözüm dönmüş gibi yiyordum
Pazarda tadına bakabilirsin. Ayrıca marketteki peynirden pazardaki peynir dağa güzel ama maalesef orada da pahalı.İnşallah organiktir. Bende pazartesi pazara çıkıp orda fiyatlara bakmayi düşünüyorum. Peynir pazardan almak istemiyorum ama a101den aldim en son ben bile zor yiyorum cocuklar nasil yesinzeytin falan tadar bakarım diye düşündüm. Bilmiyorum tattiriyorlar mi...
Oyy kuzum. Birşey olmaz. Devam diyete.8-9 taneydi. ama küçüktüler
İsveç yaptım 4 gün sadece. Şimdi japon diyeti yapıyorum. Sonra Meksika diyeti yapacağım.Cordelia canım sen isveç diyeti yapacaktın. Yapıyormusun nasıl gidiyor
Tatlım iyi yapmışsın. Sabah öğünü kadının dediği gibi aciktirmadi. Saat üçe kadar tok tuttu. Akşam öğünü beşe aldım iki saat sabrettim. Beşte ikinci öğünü yaptım. Akşam yediden sonra çok acıktım bir elma yedim. Üç beş fındık atıştırdim.Afiyet olsun.
Ben bu diyeti de azcik deldim. Muz 2 tane yedim. 1 kuru incir 1 kayısı yedim. Sen de bir iki şey eklesen. Yoksa ben de böyle yapcam. Çok aç kalcam. Yazık değil mi bana.
Olabilir canım. Ben açlığa dayanamıyorum. Ama dayanirsam güzel kilo veriyorum. O yüzden devam edeceğim. Tabi ki 5 günde 5 kilo veremem. Çünkü yağlar 5 günde erimez. Zaten vernekte istemem.Tatlım iyi yapmışsın. Sabah öğünü kadının dediği gibi aciktirmadi. Saat üçe kadar tok tuttu. Akşam öğünü beşe aldım iki saat sabrettim. Beşte ikinci öğünü yaptım. Akşam yediden sonra çok acıktım bir elma yedim. Üç beş fındık atıştırdim.
Kendimize güncelleyebiliriz. Mesela yoğurt veya bir porsiyon meyve. İlk gün olduğu için zorladı bizi bence.
Canım asla su ve kas kaybi yasamayacagiz. Protein bol alıyoruz mümkün değil kas kaybi. Muzda da potasyum var mineraller de dengeli. Bende beş kilo eksi olmaz metabolik durumum belli ama sende farklı olacak. Bol su ekleyelim. Muzun büyükse iki tane yeme. Onun yerine portakal veya elma ye.Olabilir canım. Ben açlığa dayanamıyorum. Ama dayanirsam güzel kilo veriyorum. O yüzden devam edeceğim. Tabi ki 5 günde 5 kilo veremem. Çünkü yağlar 5 günde erimez. Zaten vernekte istemem.
1 kilo olsun benim olsun.Ekleme yapacağım. Kas ve su kaybı yaşamak istemem. Sen de güzel yapmışsın eklmekle. Spor yapıyoruz biz.
Günaydın canım.Gunaydin arkadaşlar
Yok küçük canım yerli muz. Çok düzeni bozmak istemiyorum. Ekleme yapacağım mutlaka.Canım asla su ve kas kaybi yasamayacagiz. Protein bol alıyoruz mümkün değil kas kaybi. Muzda da potasyum var mineraller de dengeli. Bende beş kilo eksi olmaz metabolik durumum belli ama sende farklı olacak. Bol su ekleyelim. Muzun büyükse iki tane yeme. Onun yerine portakal veya elma ye.
Mutlu pazarlar canım.
AblacığımCanım asla su ve kas kaybi yasamayacagiz. Protein bol alıyoruz mümkün değil kas kaybi. Muzda da potasyum var mineraller de dengeli. Bende beş kilo eksi olmaz metabolik durumum belli ama sende farklı olacak. Bol su ekleyelim. Muzun büyükse iki tane yeme. Onun yerine portakal veya elma ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?