Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yoğurda ekle içine biraz hurma ve ceviz koy küçük küçük ben emziren anne olmama rağmen tatlı isteğim olmuyordu

Pazarda tadına bakabilirsin. Ayrıca marketteki peynirden pazardaki peynir dağa güzel ama maalesef orada da pahalı.

Afiyet olsun.
Ben bu diyeti de azcik deldim. Muz 2 tane yedim. 1 kuru incir 1 kayısı yedim. Sen de bir iki şey eklesen. Yoksa ben de böyle yapcam. Çok aç kalcam. Yazık değil mi bana.
Tatlım iyi yapmışsın. Sabah öğünü kadının dediği gibi aciktirmadi. Saat üçe kadar tok tuttu. Akşam öğünü beşe aldım iki saat sabrettim. Beşte ikinci öğünü yaptım. Akşam yediden sonra çok acıktım bir elma yedim. Üç beş fındık atıştırdim.
Kendimize güncelleyebiliriz. Mesela yoğurt veya bir porsiyon meyve. İlk gün olduğu için zorladı bizi bence.

Olabilir canım. Ben açlığa dayanamıyorum. Ama dayanirsam güzel kilo veriyorum. O yüzden devam edeceğim. Tabi ki 5 günde 5 kilo veremem. Çünkü yağlar 5 günde erimez. Zaten vernekte istemem.
1 kilo olsun benim olsun. Ekleme yapacağım. Kas ve su kaybı yaşamak istemem. Sen de güzel yapmışsın eklmekle. Spor yapıyoruz biz.

Canım asla su ve kas kaybi yasamayacagiz. Protein bol alıyoruz mümkün değil kas kaybi. Muzda da potasyum var mineraller de dengeli. Bende beş kilo eksi olmaz metabolik durumum belli ama sende farklı olacak. Bol su ekleyelim. Muzun büyükse iki tane yeme. Onun yerine portakal veya elma ye.

Yok küçük canım yerli muz. Çok düzeni bozmak istemiyorum. Ekleme yapacağım mutlaka.

Ablacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…