Eşim araştirdi nettenGünaydın migicim. Geçmiş olsun makinanin nasıl bir sıkıntısı var. Basit bir şey olabilir. İnternetten araştırma yap. Olmadı kampanyalara bak uygun taksitli bir tanesini gözüne kestir ama elinde yıkama üzerine kalır hatun yıkıyor deyip erteler.
Cocuklari al dışarıya çik güzel bir kır kahvaltısı yapın.Biri bana Pazar kahvaltısı hazırlasa ne kaddan güzel olur
Devam edilmiyor mıbarekBaşladı kendine göre ama bozup duruyor.
Nasıl kilo aldı ki?
Daha başlamadı demek...keşke baslamasa. Benim bir arkadaş yitik şifa sonrası 5' li kilolardan 9' lara çıktı şu an ..hem de kısa sürede.
Gunlerce açlık orucu tutuluyor belli seviyede sadece su içiliyor benim aklım almıyor kuzum ..Başladı kendine göre ama bozup duruyor.
Nasıl kilo aldı ki?
Biri bana Pazar kahvaltısı hazırlasa ne kaddan güzel olur
Yitik şifayı boş ver. Japon diyeti güzel gel sen ..Devam edilmiyor mıbarek
Canım ben detoks yapmıyorumKırmızı Güller kimler benimle yarın ekteki detoksu yapıyor görelim elleri
@60kiloyum
@ugurbocuuu
@aytozuvegece
@sardunya1038
@sara_28
menekse_kokusu
@aypare ackerman
Wilma11
Aa öyle mii inşallah Rabbim en doğru zamanda nasip eder. Burdan mutluluğumuzu paylaşırız ❤Afiyet olsun canım gayet güzel. Saatleride yazardan on numara olacakbirde adımını göremedim tatlım.
Harikasın ugurbocugumm
Afiyet olsun canım çok güzel
Afiyet olsun canım
Sen maşallah çok iyi kilodasın canım sarısı başıma inşallah
Bana yaradı pazartesi bol eksi
Ayyy hadi inşallah bende gebelik için bu kadar çabalıyorum.inşallah güzel haberleri birlikte alırız
Bir dahakine zaten kesin tok giderim.Derim canım diyetteyim yiyemem.
Maşallah
Canım bu kadar atmışsın çok güzel biley kalmamış 8000 e. Odadan odaya 10 tur atsan tamamlarsınaklında olsun
İyi geceler canımben artık neler görürüm bilmiyorum
Afiyet olsun canım
8 bine çok az kalmış canım aslında inşallah tamamlamışsındır
İyi geceler canım
Ayy hoşgeldin canım
Kaptanı açken tok yatan kestane seni
Hepinize afiyet olsun kızlar
Günaydınnnn
Japon diyeti ne kiYitik şifayı boş ver. Japon diyeti güzel gel sen ..
Birazdan dışarı çıkacağım ben de. Evde yürünmüyor canım ya ... yağmur yağınca benim için sıkıntı.Gece gece at gibi koşturup sporumu bitirdim, duş aldım şimdi yeşil çay içiyorum.
Valla gündüzden bitirmek daha rahat ama haftasonu düzen bozuluyo yaa
Davul çaldık bunu bardakla anlattık, lavabo tikaciyla anlattık, tenis topuyla anlattık ....Japon diyeti ne ki
Tamam netten baktımDavul çaldık bunu bardakla anlattık, lavabo tikaciyla anlattık, tenis topuyla anlattık ....Asagidaki videoyu izle...
Minik minik birikiyor bir bakmışsın on kilo almışsın.Koruma doneminden hep korkuyordum. Aynen de korkulcak gibiymiş. Başlarda dengeledim ama sonra ipin ucu çok kaçtı. En büyük hatam da gece yemeye başlamak.
Bu değil migiElhan
Japon Diyeti Listesi
1 Haftalık Diyeti Listesi Tarifi;
- Japon Diyeti 1. Gün:
- Sabah: Şekersiz bir kahve, içerisine çok az yarım yağlı süt katabilirsiniz.
- Öğle: 2 adet yumurta haşlaması, zeytinyağı gezdirilmiş haşlama usulü lahana salatası ve taze sıkılmış domates suyu.
- Akşam: Izgarada yağsız pişirilmiş bir balık, böyle bir imkanınız yoksa buğulama da yapabilirsiniz. Yanında sadece yeşillikten oluşan bir tabak salata.
- Japon Diyeti 2. Gün:
- Sabah: Sütsüz, şekersiz kahve ve bir tane galeta.
- Öğle: Izgara ve buğulama usulü yapılmış balık ve yeşillik.
- Akşam: 100 gram dana eti(100 Gram dana eti 150 kaloridir.) ve küçük bir kase yoğurt.
- Japon Diyeti 3. Gün:
- Sabah: Diğer günlerdeki gibi sade bir kahve ve galeta.
- Öğle: 1 tane büyük boy kızartma usulü kabak.
- Akşam: 2 tane yumurta haşlaması, 180 gram haşlama usulü dana eti(180 Gr. Haşlanmış dana eti 310 kaloridir.) isteğe bağlı lahana salatası da tüketebilirsiniz.
- Japon Diyeti 4. Gün:
- Sabah: Her zamanki gibi sadece kahvemizi içiyoruz.
- Öğle: 1 adet çiğ yumurta, 3 tane büyük boy haşlanmış ve zeytinyağlı havuç ve ince bir dilim yağsız sert peynir.
- Akşam: Sadece mevsimsel taze meyve.(1-2 taneyi geçirmemeye çalışın)
- Japon Diyeti 5. Gün:
- Sabah: Limon suyunun içine batırılmış taze havuç.
- Öğle: Izgarada balık, yeşillik ve taze domatesin suyu.
- Akşam: Sevdiğiniz meyvelerden 1-2 tane tüketin.
- Japon Diyeti 6. Gün:
- Sabah: Sade bir bardak kahve.
- Öğle: 200 gram haşlama tavuk(200 kaloridir.) zeytinyağlı lahana ya da havuç salatası.
- Akşam: 2 adet haşlanmış yumurta ve 1 tane havuç.
- Japon Diyeti 7. Gün:
- Sabah: 1 fincan kahve.
- Öğle: 200 gram dana eti(300 kaloridir.) 1 adet taze meyve.
- Akşam: 2-3 adet kalorisi düşük meyve.
Japon Diyeti Yaparken Dikkat Edilecekler
Japon diyeti hızlı kilo verdiren diyet listelerinden biri olduğu için uygularken oldukça dikkat etmeniz gerekir. Dolayısıyla herhangi bir rahatsızlığınız varsa bu diyete başlamamanız gerekmektedir. Ayrıca aşırı ve ani kilo kaybı yaşattığı için hastalıklara neden olabilir. Doktorunuza danışmadan Japon diyetine başlamamanız gerekmektedir.
Japon Diyeti Avantajları ve Dezavantajları – Ne Kadar Zararlı?
Japon diyeti de diğer diyet listeleri gibi avantajlara ve dezavantajlara sahiptir. Öncelikli olarak kendinize güvenmiyorsanız başlamamanız gereken bu diyet; hızlı kilo verdirir, metabolizmanın çalışma şeklini değiştirir, vücudunuzu beğenmenizi sağlar, bölgesel incelmelere yardımcı olur.
Dezavantajları arasında ise hızlı kilo kayıplarının yaşatacağı mide ve karaciğer sorunları yer almaktadır. Bağışıklık ve sindirim sisteminin zayıflaması, hormon sorunları, baş dönmesi gibi sıkıntılarla karşılaşılma ihtimali yüksektir. Uzun vadede Japon diyeti pek çok sıkıntıyı beraberinde getirebilir. Doktor ve diyetisyen önerisi olmadan Japon diyetine başlamamanız daha yararlı bir karar olacaktır. Unutmayın, diyetiniz tamamen size özel olmalıdır.
Sen videodakini dinle. Üç malzememiz var. Yumurta, muz , süt...Tamam netten baktım
Abla bu diyeti yapsam kısa sürede 65 e ulaşırımDavul çaldık bunu bardakla anlattık, lavabo tikaciyla anlattık, tenis topuyla anlattık ....Asagidaki videoyu izle...
Minik bir kan portakalı yedi kendileriElhan aç uyudu ben de uyuyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?