Bende bugun 40tan aldim. Organikte degil. Zeytin yine kaldiBen 50 TL ye alıyorum.
Biz seninle orti mi olmuştukben akşam biraz kestane yedim
Zaten kendimize vakit ayıramayınca yetişmiyor . Seninkiler de okula başlasın rahat edersin, en azından hafta içi.Bende zor bela uyuttumda 40 dkdir adim tamamliyorum
Löp löp et olur ona sen boşverKesinlikleşuan kocam karşımda cips yiyor en iyisi uyumak
Benim ki sözde köy yumurtası. Çatalcali bir amca getiriyor. Bir paket ped 51 TL. İnanılmaz bir zam.Bende bugun 40tan aldim. Organikte degil. Zeytin yine kaldi
Zaten bozacak olsam cips ile bozmamLöp löp et olur ona sen boşver
Ağlama hayatım hepimiz arada kaçamak yapıyoruz. Önümüze bakalım, yendi bitti gitti
Hiç umudum yokZaten kendimize vakit ayıramayınca yetişmiyor . Seninkiler de okula başlasın rahat edersin, en azından hafta içi.
Köy yumurtası.Organik sanırım
O en azından ses çıkarır, benimkiler bi de mandalina yedi missss gibi koktu.Kesinlikleşuan kocam karşımda cips yiyor en iyisi uyumak
İnşallah organiktir. Bende pazartesi pazara çıkıp orda fiyatlara bakmayi düşünüyorum. Peynir pazardan almak istemiyorum ama a101den aldim en son ben bile zor yiyorum cocuklar nasil yesinBenim ki sözde köy yumurtası. Çatalcali bir amca getiriyor. Bir paket ped 51 TL. İnanılmaz bir zam.
Asla 3 tane yetmezNeyse çok geç değil.Ne kadar yedin?
ben geçen ay tarhana cipsi aldım birkaç paket. BİM e gelmişti. hem piyasa fiyatına göre çok uygun aldım. stok yaptım. en azından dedim canım o tarz birşey isterse birkaç atarım ağzıma.Kesinlikleşuan kocam karşımda cips yiyor en iyisi uyumak
8-9 taneydi. ama küçüktülerNeyse çok geç değil.Ne kadar yedin?
Açlıktan midir nedir cips misler gibi koktu burnumaO en azından ses çıkarır, benimkiler bi de mandalina yedi missss gibi koktu.
Aaaaa onu çok severimmmben geçen ay tarhana cipsi aldım birkaç paket. BİM e gelmişti. hem piyasa fiyatına göre çok uygun aldım. stok yaptım. en azından dedim canım o tarz birşey isterse birkaç atarım ağzıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?