- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Ben de cips sevmiyorum. Hayret sevmediğim birşey varmışZaten bozacak olsam cips ile bozmamdeğecek bir günah olmalı
Off hep öyle maalesefHiç umudum yokhele haftasonlari felaket geçmeye başladı. Bugun yemekte yaptim tam delirmelikti, hatta delirdimde zaten
Ben burda tanesini 2,5’a alıyorum. Ama bizde çok gitmiyor yumurta.Köy yumurtası.
İyi gecelerBen yatıyorum iyi geceler canlarım
Yapma yawAçlıktan midir nedir cips misler gibi koktu burnuma
spor, aktivite çok etkiliyor kiloyu.En son 22 aralikta 8 bin adim atmışım sonrasinda en fazla 2 gün 5 bin varmış. Neden kg aldigim ortada. Hem yemişim hem spor yapmamişim. Benim gibi olmayin
ohaBen 50 TL ye alıyorum.
haşiroğlu diye bir markanın. acılı baharatlısı çıkmış. Kahramanmaraş tarhanası. ben daha önce yani 2 yıl önce ilk çiğ olanını ve kızarmış olanını yemiştim. bu markanın baharatlısını görünce atladım hemen. çok güzel. tavsiye ederim.Aaaaa onu çok severimmmaktardan aldirayim dur ceza olsun karşımda cips yemenin
Afiyet olsun canım gayet güzel. Saatleride yazardan on numara olacakMenümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Bir dilim peynirli börek
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Et sote
Pırasa yemeği
Su 2 litre spor adımları tamamlayınca yazacam
Zipzip- Cordelia Aomine Daiki
Harikasın ugurbocugummSabah whey proteinli milk shake
Öğlen yarim haşlanmış yumurta
Akşam 3 dilim pizza kendim yaptım hamuru yağsız çok güzel olmuştu büyük değil dilimler
3 litre su yeşilçay
Bugün daha iyiyim moral olarak da daha adapteyim inşallah Eki Görüntüle 2984312
Bugünlük benden 8000 adim zamanla artacak eskiden 20000 22000 yürürdüm ama mevsim uygundu baharın yazın dışarda çok güzel ve kolay olurdu
Afiyet olsun canım çok güzel8 ocak menü
Sabah 10
2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir 7 zeytin 1 fincan çay 1 domates
öğlen 14 00
1 kase sütlü musli
1 muz
akşam 17 30
1 tabak pirasa
4 5 kaşık bulgur pilavı
biraz turşu
2lt suZipzip-
Aomine Daiki
adımları daha sonra atacağım
Afiyet olsun canım08 Ocak 2022
kahvaltı 12.30
sucuklu omlet
2 kk peynir
2 yk peynirli avokado ezmesi
çilek reçelinin meyvesinden (6 adet küçüktüler)
1 köz kırmızı biber, az domates salatalık
1 dilim ekşimaya ekmek
öğlen 15.30
6 etsiz çiğ köfte
marul
akşam 19.10
2 kepçe çorba
zeytinyağlı pırasa yemeği
1 dilimden az ekşimaya ekmek
az sonra yeşil çay içerim.
yatana kadar 1,5 lt suAomine Daiki Zipzip- Cordelia
Selammmm
12.30 2dilim ekmekten kavurmalı kaşarlı tost bol yeşillik 1 kahve
15.00 2 şer dilim ayva elma kivi 2yk yoğurt 1 avuç fıstık
19.00 7-8 yk maklube bol Salata 1 kepçe çorba
2 litre su
Zipzip- Cordelia Aomine Daiki aypare ackerman
Sen maşallah çok iyi kilodasın canım sarısı başıma inşallah2 ay ara verdikten sonra bugün diyetisyenime kontrole gittim. Diyetisyen artık verme dedi. Onun hesabına göre 58.4 un altına düşmemeliyim. Evdeki tartıdan 500 daha az çıktım. 2 ayda 1.9 kg vermişim ama azicik olan kasımda azalmış ona üzüldüm
Bana yaradı pazartesi bol eksiAynen ya kimse kimsenin ikramliklarinda değil de sanki değer vermiyor gibi olmuş biz çerezi sonradan veririz önce kahve ile başlar ardından çayla tatlı ve ikramlar verilir sonra soğuk içecek ile cerez en son meyve veririz hele dünüre bu sıra hiç bozulmaz eksiksiz
Ayyy hadi inşallah bende gebelik için bu kadar çabalıyorum.Evet çok iyi olur canım. Haftaya sarı takımdan devam edip yine menü spor paylaşırız birbirimizle. Benim 3-4 ay korumam lazım. Sonrasında nasipse gebelik düşüneceğim
Bir dahakine zaten kesin tok giderim.Aman iyilerse tok gidersiniz kaç kere göreceksiniz zaten. Boşver.
Siz niye habire yumurta yiyorsunuz kızlar hepiniz 2 yumurta 3 yumurta felan yiyip durmuşsunuz
Maşallah
Canım bu kadar atmışsın çok güzel biley kalmamış 8000 e. Odadan odaya 10 tur atsan tamamlarsın
İyi geceler canımCanlar iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda bol bol yer içersiniz inşallah zaten ancak rüyanızda yersiniz sabaha haşlanmış yumurta ve 3 zeytine talim
Afiyet olsun canımIyi geceler kizlar
Bugunku menum soyle
Sabah
2 dilim tb ekmekle tost
Salata
Ara 1 elma
Ogle 7 lahana sarma etli ve Bulgurlu
1 tabak salata ayran
Aksam tavuk haslama
Yogurtlu pancar
Son ara sutlu kahve
Aomine Daiki
8 bine çok az kalmış canım aslında inşallah tamamlamışsındır
İyi geceler canımİyi geceler herkeseee
Ayy hoşgeldin canımbenim benim başka canım
Kaptanı açken tok yatan kestane seniben akşam biraz kestane yedim
Hepinize afiyet olsun kızlar21.30 gibiydi sanırım
Yeniden kaptan olman lazım hahben akşam biraz kestane yedim
Ben çok aç uyudum şimdi tok uyucamElhan aç uyudu ben de uyuyacağım.
canım ben o mesajı yanlış yazmışım şimdi fark ettim. benim menün başka yazacaktım.
Ayy hoşgeldin canım
Kaptanı açken tok yatan kestane seni
Hepinize afiyet olsun kızlar
Tamam canım olsuncanım ben o mesajı yanlış yazmışım şimdi fark ettim. benim menün başka yazacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?