- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
kedicik masallah artık düzeliyor toparliyorA.S. beybim. Günaydın. Kedicik nasıl oldu?
Napiyosun cnaim senin kilo kaç hala 65 miGünaydın canım. Gel sohbet ederiz. Diyete takılma.
2400Adımlar ne durumda hanımlar
60.6 canım. Ben 2-3 kilo alınca listeye geri giriyorum. Spora diyete devam çok şükür. Seni özledim.Napiyosun cnaim senin kilo kaç hala 65 mi
Yok illa taşacak, annem yazın gelmişti. Bu ne biçim süt sürekli kabarıyo demiştiÜstüne tahta kaşık köy canım. Taşmaz o zaman
Ben pazara gideceğim dönüşte yaparım inşallah.Evet sütü de taşırdığıma göre hadi spora
Gelmeye calisiyor ama gelemiyordu
abla bir sayfanın yarısı full senin msj ne aktifsin masallah be
Vayy harikasın bende sizleri cokk özledim bugünden itibaren başladım yine hedef 60 bakalim ama çok almışim sabah tartilinca şok oldum60.6 canım. Ben 2-3 kilo alınca listeye geri giriyorum. Spora diyete devam çok şükür. Seni özledim.
Geldim ablacim geldim iki hafta sıkı kacamaksiz bı diyet yapicam çok almisimKilo alınca daha çok bunalirsin. Light takılanlar var listede. Ufak tefek bir şeyler yaparsın kendin için. Olmadı sohbete katılırsın. Özledik seni
İnşallah kaptanım daha çok kararlıyım bu seferNeyse ki dur demissin kendine canim buraya basladiginda 81-82 ydin o kiloya gelmemissin
Simdi yeniden hedefine ulaşacagiz birlikte
hosgeldin. kaçtan kaça çıktın?Geldim ablacim geldim iki hafta sıkı kacamaksiz bı diyet yapicam çok almisim
dün bende bulgur turşu yedim. Sabah da sucuk yedim.. akşama hiç bilmiyorumcumadan bu yana çok yedim sanırımreglin de etkisiyle iştah açıktı. neyse hafta içi toparlarım.
kızlar akşam menüleriniz de ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?