bulgur ve turşu da şişiriyor. dün ben de etsiz çiğ köfte yedim 6 adet.dün bende bulgur turşu yedim. Sabah da sucuk yedim.. akşama hiç bilmiyorum
zaten çok sisimbulgur ve turşu da şişiriyor. dün ben de etsiz çiğ köfte yedim 6 adet.
Sagol canimcimafiyet olsun
Karnabahar yedim o bile yetti ayy biride cigkofte demis.as eriyorum kac zamandir ama yemiyorum cuma odulum olsundün bende bulgur turşu yedim. Sabah da sucuk yedim.. akşama hiç bilmiyorum
Selam canimSelam kızlar
Iyi pazarlar canimIyi pazarlar herkeseac ac yatip.eksi beklerken sabah arti gordum hemde baya yuksek hee odemdir dedim gecti gitti Klasik pazar kahvalti, bici bici az sonra insallah kahve keyfi yapacagim
Afiyet olsun canim yediklerinndr birsry yok ki nasıl arti geldin
evde olunca da insan şiş oluyor. gerçi dün o 8.000 i toparlıcam diye mezdeke yaptım hopladım zıpladım ama bilmiyom.zaten çok sisim
Ben eskiden cigkofte çok seviyordum. şuan hayatta yemiyorum hiç sevmiyorum hem de öyle etkileyen olay da olmadıKarnabahar yedim o bile yetti ayy biride cigkofte demis.as eriyorum kac zamandir ama yemiyorum cuma odulum olsun
Verirsin yürüyüş yapıyor musun canım?Vayy harikasın bende sizleri cokk özledim bugünden itibaren başladım yine hedef 60 bakalim ama çok almışim sabah tartilinca şok oldum
Karnabahardandir bilmiyorum cokta takilmiyorum artik ben elimden geleni yapmaya devamSelam canim
Iyi pazarlar canim
Afiyet olsun canim yediklerinndr birsry yok ki nasıl arti geldin
Ben seviyorum ama reflum pek sevmiyorBen eskiden cigkofte çok seviyordum. şuan hayatta yemiyorum hiç sevmiyorum hem de öyle etkileyen olay da olmadı
Günaydın canım. NE güzel resim.
bugün üşüyorum ben. derece düştü herhaldeaz sonra kalkayım da bir kahve yapayım
İyi pazarlar canım.Iyi pazarlar herkeseac ac yatip.eksi beklerken sabah arti gordum hemde baya yuksek hee odemdir dedim gecti gitti Klasik pazar kahvalti, bici bici az sonra insallah kahve keyfi yapacagim
Bende de reflü varKarnabahardandir bilmiyorum cokta takilmiyorum artik ben elimden geleni yapmaya devambu motive nerden geliyorsa bana acaba yilda bir kere geliyor iste ucundan tutmusken odemdi vs birakamam
Ben seviyorum ama reflum pek sevmiyor
şimdi içtim
az sonra yine birşeyler içerim tatlım. çok üşüdümafiyet olsun
Ben akşama içerim yeni hap içtim
neler içiyorsun var mı boyle aromatik çay tavsiyenaz sonra yine birşeyler içerim tatlım. çok üşüdümdemir hapı mı içtin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?