Geçmiş olsun saracim. Allah şifa versin canım.Sağol canım bilmiyorum ki safra kesem yok benim ama safra kesesinşn olduğu yer batıyor o yüzden safra yollarını üşümekten şüpheleniyorum
Ne zaman bitiyor capon diyetinİnşallah ama ben de bilmiyorum inan ki kilomu....Ben cumaya odakliyim daha çok.
Yarın iyi gidip gitmediğini anlayacağım. Çarşamba gecesi bitiyor caponum.Ne zaman bitiyor capon diyetin
Japonlara yalakalik mi yapcam simdiÖnümüzdeki hafta Elif takimin adını
Zıpzıp&Japon Masterfit koyabilir diyim yani...bu diyeti çoğu kişi yapacak aha da imzamı atıyorumElhan .
Afiyet olsun canim ❤09 0cak 2022
Kahvaltı 12.30
sucuklu omlet
peynir
2-3 yk peynirli avokadolu ezme
çilek reçelinin meyvesi (4 adet küçük)
1 köz kırmızı biber, 2 çeri domates
1,5 dilim ekşimaya ekmek
öğlen 15.30
biraz baharatlı tarhana cipsi
1 portakal
kahve
akşam 18.50
hamsi tava
marul havuç salatası
1 lokma helva
5-6 kaju, fındık falan
az sonra yeşil çay
yatana kadar 1,5 lt den fazla su @Aomine DaikiZipzip- Cordelia
Sponsorluk olabilir belki tatlım. Biz öyle pis kelimeleri kullanıp güzel Türkçemizi kirletmeyiz.Japonlara yalakalik mi yapcam simdi
Olabilir abla bakalim haftaya duruma göreSponsorluk olabilir belki tatlım. Biz öyle pis kelimeleri kullanıp güzel Türkçemizi kirletmeyiz.
Geçmiş olsun canım. Neyim var?Bugün çok rahatsızım karnım çok ağrıyor sabahtan beri yatıyorum sadece bişeyler yiyip ilaç içmek için kalktım o yüzden adım atamadım malesef
Mesela dedim canım. Bu kelebekimsi konuşturuyor beni durmadan.Olabilir abla bakalim haftaya duruma göre
Kim unuttu beni.Bu arada cordelia' yi unuttunuz yarın büyük gün bizim için.
Kızına üzüldun ondan olabilir.Bedenim ayakta ruhum yatıp uyuyalım diyor.enerjim yok.diyet yapalı tam 1 hafta oldu.sadece dün ekmek döner yedim.esimde diyor şimdi bayılıp gideceksin.normal mi bu halim yaa aslında yediklerim de çok az değil sanki
Menune tekrar vaktimBedenim ayakta ruhum yatıp uyuyalım diyor.enerjim yok.diyet yapalı tam 1 hafta oldu.sadece dün ekmek döner yedim.esimde diyor şimdi bayılıp gideceksin.normal mi bu halim yaa aslında yediklerim de çok az değil sanki
Tatlım akşam akşam bütün yumurta travmalarini benden çıkardılar.Kim unuttu beni.
Valla sen öyle diyince aklıma geldi.bu durum beni etkiliyor haklısın.birde 2-3 gündür kulaklarım tıkalı.psikolojik olabilir yani sağol canımKızına üzüldun ondan olabilir.
Bakarım şimdi. Menü paylaştın tabi. Ben geç paylaşayım uyusunlar sonra.Tatlım akşam akşam bütün yumurta travmalarini benden çıkardılar.
Canım ben normalde de yemem kuruyemiş.meyve yerim sadece bugün yemedim.sebze de bu hafta fazla tuketemedim.rayina oturturum herhalde içim geçiyor gibi oluyorum.yikilmadim ama ayakta da değilim.mesela şu anda yatsam uyurumMenune tekrar vaktim
Meyve yok,kuruyemis yok,sebze yok bunlar etkiliyor olabilir mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?