Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar giremedim uzun zamandir
Cocuklarim cok hasta
El ayak hastaligi oldula
krese De goturmeyecegim
Ben simdi @Emma3 yla mi rakibim anlamafim?
Gecmis olsun tatlim insallah hafif atlatirlar. Agiz ici yarasi var mi ? Top havuzlari , anasiniflari , oyun parklari ortak kullanim alanlarinda tam mevsimi simdi malesef canim

Menüm
Kahvaltı 10.30
Sade kahve
3yk yulaf unu
2 yumurta 1 kaşık yoğurt ve ikindikim kaşar peyniri ile yapılmis tost
Salatalık domates havuç 2 ceviz 5 fındık
Bir parça peynir

Ara 12.00
2 küçük Amasya elması
3 ceviz

Akşam 16.00
Üç parça mangalda et
Salata
Ayran

18.00
1 kase mercimek çorbası

1 maden suyu
Su 3lt
Zipzip- K KarlarKralicesi

karbonhidrat başlıca enerji kaynağı canım. protein ve yağ tek başına enerji vermez. ondandır.

sabah 1 dilim ekmek yemezsem asla gün içinde tansiyonumu topralayamıyorum, doğru bir önerme.
Bir de Her insanda her şey işe yaramıyor maalesef.
mesela kendimden ayrıntı vereyim pilavı akşam 6-7 den sonra yemediğim müddetçe yemeklerin yanında yediğimde kilo vermeye devam ediyorum ama aynı şekilde makarna yediğimde kilo vermem duruyor.
geçen tip 1 diyabet hastası olan pınar sabancı kumpir yapmış kendine ve takipçileri patates şeker içeriyor dokunmasın tarzında yazınca da bahsetmiş, kendini tanımak çok önemli aslında.
ekmeği tamamen kesince güçten elden ayaktan düşüyorum ve vücudum 1 hafta da geçse alışmıyor inatla.

Iyi aksamlar canim afiyet olsun

doğrudur canım. mizaçlar konusunu ve kan gruplarına göre beslenmeyi incele istersen. ben 0 grubuyum mesela. bana pilav dokunmuyor ama bulgur yediğimde şişiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…