- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Gecmis olsun tatlim insallah hafif atlatirlar. Agiz ici yarasi var mi ? Top havuzlari , anasiniflari , oyun parklari ortak kullanim alanlarinda tam mevsimi simdi malesef canimKizlar giremedim uzun zamandir
Cocuklarim cok hasta
El ayak hastaligi oldula
krese De goturmeyecegim
Ben simdi @Emma3 yla mi rakibim anlamafim?
karbonhidrat başlıca enerji kaynağı canım. protein ve yağ tek başına enerji vermez. ondandır.
Canım bugün hiç vaktim yoktu anacığıma gittim
Gecmis olsun canimBogazim kasiniyor oksuruk var . 21 cocuk domuz gribi kalanida gondermiyoruz yarin muduriyetle girusup gerekirse uzaktan egitim yaoilacak
Iyi aksamlar canim afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 10.30
Sade kahve
3yk yulaf unu
2 yumurta 1 kaşık yoğurt ve ikindikim kaşar peyniri ile yapılmis tost
Salatalık domates havuç 2 ceviz 5 fındık
Bir parça peynir
Ara 12.00
2 küçük Amasya elması
3 ceviz
Akşam 16.00
Üç parça mangalda et
Salata
Ayran
18.00
1 kase mercimek çorbası
1 maden suyu
Su 3lt
Zipzip- K KarlarKralicesi
Grubu yanlış secmissin o Zaman kuzuKız kahve, menü yazmak zorunlu degil didin geldim, sectigim grupta zorunluymus, ne kadar dengesiz beslendigimi herkes görecekKahve __Kokusu
Kuzu bu ara hayat çok hızlı akıyor yetişemiyorum yaf hergun biri geliyor yada ben gitmek zorunda kalıyorum
doğrudur canım. mizaçlar konusunu ve kan gruplarına göre beslenmeyi incele istersen. ben 0 grubuyum mesela. bana pilav dokunmuyor ama bulgur yediğimde şişiyorum.sabah 1 dilim ekmek yemezsem asla gün içinde tansiyonumu topralayamıyorum, doğru bir önerme.
Bir de Her insanda her şey işe yaramıyor maalesef.
mesela kendimden ayrıntı vereyim pilavı akşam 6-7 den sonra yemediğim müddetçe yemeklerin yanında yediğimde kilo vermeye devam ediyorum ama aynı şekilde makarna yediğimde kilo vermem duruyor.
geçen tip 1 diyabet hastası olan pınar sabancı kumpir yapmış kendine ve takipçileri patates şeker içeriyor dokunmasın tarzında yazınca da bahsetmiş, kendini tanımak çok önemli aslında.
ekmeği tamamen kesince güçten elden ayaktan düşüyorum ve vücudum 1 hafta da geçse alışmıyor inatla.
İyi geceler canımAdimlarimi sabah bildireceğim iyi geceler kizlar ❤
En çok da ben takilmani özledimKuzu bu ara hayat çok hızlı akıyor yetişemiyorum yaf hergun biri geliyor yada ben gitmek zorunda kalıyorumsen nasılsın sana takılmayı özledim
Gitti de gittiAdimlarimi sabah bildireceğim iyi geceler kizlar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?