onların lahanası daha farklı. uzunlamasına. marulları da öyle. turpları dev gibi. beyaz kocaman bişi. onu doğrayıp yemeğe ekliyorlar.ay çok garip yemekleri var... hele japonlarınyani onların kültürünü benimsemek için komple her şeyi değiştirmek lazım o da mümkün değil. yumurtalı balık çorbaları garip gurup... murakami kitaplarında bolca tarif var bir de anlatıyor iştahlı iştahlı... gerçekten sürekli lahana yiyorlar herhalde her yemekte lahana...
lahana ne allasen lahana yaaa...
gecmjs olsunBugün çok rahatsızım karnım çok ağrıyor sabahtan beri yatıyorum sadece bişeyler yiyip ilaç içmek için kalktım o yüzden adım atamadım malesef
ben yapmam ya kolesterol yüksek ve kalori düşük bana göre değilKız tokum diyor daha bide zayıfladı üstüne biz de yapak kız
Ne diyim abla yapO kadarcik da olsun yani ben yaratık değilim ki...zorlanacagiz ki kıymeti bilinsin.
keşke koreliyle evlensemonların lahanası daha farklı. uzunlamasına. marulları da öyle. turpları dev gibi. beyaz kocaman bişi. onu doğrayıp yemeğe ekliyorlar.
bir tomar taze soğan ve biarz havuç vs ile un eklenmiş pankekleri var ki süperonu bir gün deneyeceğim.
ben evde bazı tarifleri yapıyorum. değişik. ama tabi herşey uygun değil. yemek kültürleri çok farklı.
Her diyet kişinin damak tadına,beslenme şekline hitap eder. Böcüğüm yaptığın diyeti severek benimseyerek keyif alarak yapmalısın ki sonuç alasın.Kız tokum diyor daha bide zayıfladı üstüne biz de yapak kız
Gecmis olsun canimBugün çok rahatsızım karnım çok ağrıyor sabahtan beri yatıyorum sadece bişeyler yiyip ilaç içmek için kalktım o yüzden adım atamadım malesef
Beş gün ölmem sonuçta. Amaç kilo vermek olunca yediğim şeyler içime de sinince seve seve devam ederim canımNe diyim abla yap
geçmiş olsun canım. üşüttün mü ki?Bugün çok rahatsızım karnım çok ağrıyor sabahtan beri yatıyorum sadece bişeyler yiyip ilaç içmek için kalktım o yüzden adım atamadım malesef
Bende bilmiyorum safra yollarını üşüttüm sanırım çok kötü batıyor yarına kadar devam ederse doktora gidecemGeçmiş olsun canım neyin var
Sağol canım benimgecmjs olsun
Sağol canım benimGecmis olsun canim
afiyet olsun öyleyseBeş gün ölmem sonuçta. Amaç kilo vermek olunca yediğim şeyler içime de sinince seve seve devam ederim canım
ayy mutlaka doktora gözükBende bilmiyorum safra yollarını üşüttüm sanırım çok kötü batıyor yarına kadar devam ederse doktora gidecem
Sağol canım benim
Sağol canım benim
Önümüzdeki hafta Elif takimin adınıHaftaya yaptığın şeyi yapicam hatta yarın ona başlıyorum tamam
Sağol canım bilmiyorum ki safra kesem yok benim ama safra kesesinşn olduğu yer batıyor o yüzden safra yollarını üşümekten şüpheleniyorumgeçmiş olsun canım. üşüttün mü ki?
abla sen 65.9 falan gördün heraldeÖnümüzdeki hafta Elif takimin adını
Zıpzıp&Japon Masterfit koyabilir diyim yani...bu diyeti çoğu kişi yapacak aha da imzamı atıyorumElhan .
afiyet olsun09 0CAK 2022
Kahvaltı 12.30
sucuklu omlet
peynir
2-3 yk peynirli avokadolu ezme
çilek reçelinin meyvesi (4 adet küçük)
1 köz kırmızı biber, 2 çeri domates
1,5 dilim ekşimaya ekmek
öğlen 15.30
biraz baharatlı tarhana cipsi
1 portakal
kahve
akşam 18.50
hamsi tava
marul havuç salatası
1 lokma helva
5-6 kaju, fındık falan
az sonra yeşil çay
yatana kadar 1,5 lt den fazla suAomine Daiki Zipzip- Cordelia
Saf protein her zaman kilo verdirir canım.Ooo çokmuş
Hadi 300 de onlar en fazla o da
bence yarın mutlaka doktora git tatlım.Sağol canım bilmiyorum ki safra kesem yok benim ama safra kesesinşn olduğu yer batıyor o yüzden safra yollarını üşümekten şüpheleniyorum
İnşallah ama ben de bilmiyorum inan ki kilomu....Ben cumaya odakliyim daha çok.abla sen 65.9 falan gördün heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?