Abla bir yumurta canavariyimdir amaa yanına peynir yok çay yok.ben öyle yiyemem
Seninkini okurlarsa korkularından rüyalarında yumurtlarlarBakarım şimdi. Menü paylaştın tabi. Ben geç paylaşayım uyusunlar sonra.
Koy kız senden kıymetli miAbla bir yumurta canavariyimdir amaa yanına peynir yok çay yok.ben öyle yiyemem
Japonlara ayıp olur abla.ben türk kahvaltısı yapmaya devam edeyimKoy kız senden kıymetli mi
Yavrum Dukan birasini içen alkolik olmuyorsa bu diyeti değiştirenler de Japonlara ayıp etmez. Kendine zevkine uygun hale getirebilirsin. Bir de şu var japon diyetinin orijinali bu değil.Japonlara ayıp olur abla.ben türk kahvaltısı yapmaya devam edeyim
Dukan birası güzel arada yapıyorum.hadi yaa orjinali daha mi beter böcük mü var yoksaYavrum Dukan birasini içen alkolik olmuyorsa bu diyeti yapan da Japonlara ayıp etmez. Kendine zevkine uygun hale getirebilirsin. Bir de şu var japon diyetinin orijinali bu değil.
Söyle abla bizde yapalımYarına hazırlık yapayım. Bu kızlar benim çenemi düşürüyor.
Sağol canım benim bende bilmiyorumGeçmiş olsun canım. Neyim var?
Amin canım sağolasınGeçmiş olsun saracim. Allah şifa versin canım.
Çok geçmiş olsun canım.acaba enfeksiyon mu kaptinSağol canım benim bende bilmiyorum
Kız 26 yaşında ne menapozuSaf protein her zaman kilo verdirir canım.menopozlu bir veriyorsa siz iki verirsiniz.
Hem komik hem muhtesem butonuna basmak istedim ama öyle bi secenek yokkay çok garip yemekleri var... hele japonlarınyani onların kültürünü benimsemek için komple her şeyi değiştirmek lazım o da mümkün değil. yumurtalı balık çorbaları garip gurup... murakami kitaplarında bolca tarif var bir de anlatıyor iştahlı iştahlı... gerçekten sürekli lahana yiyorlar herhalde her yemekte lahana...
lahana ne allasen lahana yaaa...
karbonhidrat başlıca enerji kaynağı canım. protein ve yağ tek başına enerji vermez. ondandır.Canım ben normalde de yemem kuruyemiş.meyve yerim sadece bugün yemedim.sebze de bu hafta fazla tuketemedim.rayina oturturum herhalde içim geçiyor gibi oluyorum.yikilmadim ama ayakta da değilim.mesela şu anda yatsam uyurum
Daha da dikkat etmeye çalışayım teşekkür ederimkarbonhidrat başlıca enerji kaynağı canım. protein ve yağ tek başına enerji vermez. ondandır.
İyi akşamlarİyi akşamlar canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?