- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Çok geçmiş olsun gelişmeleri yaz canım.Ah kızlar başıma neler geldi
İkinci sınavdan sonra eve geldim oğlum biraz keyifsizdi bir yarım saat içinde ishal başladı sonra kusma, apar topar hastaneye götürdük. Ateşi yok ama nedeni bulunamadı henüz.
Ben daha eve geçmedim telefonum da evde sarjdaydi. Bir saat önce eşim gitti telefonum ve yarın okulda giymek için kıyafet getirdi bu akşam hastanede kalacağız. Şimdi çocuk uyudu da öyle aldım elime telefonu.
afiyet olsun, menülerin hep güzel tebrik ederim dikkatimi çektiBugunku menum
10:00- 1 dilim peynir, 1 avuc ceviz.2 tane yagda yumurta, 4 kuru kayisi.
15:00- 100gr kadar grill tavuk eti, salata
19:00- 1 kase mantar corbasi, 100gr kadar kizarmis tabuk eti, lahana salatasi.
Su: 2 lt ( butun gun yokdaydik az oldu)
Spor: 6800 adim
ara verince yuruduk ancak
Zipzip-
Sağol canım bu gece burda kalacağız sabaha iyi çıkar inşallah. Ben mecbur okula gideceğim burdan, eşim izin aldı inşallah bir sıkıntı çıkmazÇok geçmiş olsun gelişmeleri yaz canım.
salgın var çevremde herkes böyle bol bol meyve sebze yiyip bol su icin vitamin takviyesi de olurSağol canım nasıl bir hastaliksa toparlanamadik gitti tam diyoruz iyilestik hopp ertesi gün pert bir şekilde dolasiyoruz
Çok tatlı. İyi Geceler.iyi geceler kızlarrr
Amin canım. Kaç yaşında?Sağol canım bu gece burda kalacağız sabaha iyi çıkar inşallah. Ben mecbur okula gideceğim burdan, eşim izin aldı inşallah bir sıkıntı çıkmaz
cok geçmiş olsunAh kızlar başıma neler geldi
İkinci sınavdan sonra eve geldim oğlum biraz keyifsizdi bir yarım saat içinde ishal başladı sonra kusma, apar topar hastaneye götürdük. Ateşi yok ama nedeni bulunamadı henüz.
Ben daha eve geçmedim telefonum da evde sarjdaydi. Bir saat önce eşim gitti telefonum ve yarın okulda giymek için kıyafet getirdi bu akşam hastanede kalacağız. Şimdi çocuk uyudu da öyle aldım elime telefonu.
İnşallah iyileştirsiniz canim. Bizim 2 hafta oldu hâla arada öksürük burun akıntısı var. Buna şükrediyorumSağol canım nasıl bir hastaliksa toparlanamadik gitti tam diyoruz iyilestik hopp ertesi gün pert bir şekilde dolasiyoruz
8 yaşında canım. Bu sene çok salgın var ya valla herkes kendine dikkat etsinAmin canım. Kaç yaşında?
Kusmasi cok fazla miydi? Serum veriliyorsa iyi gelir inşallah. Sebebide bulunur umarım geçmiş olsunAh kızlar başıma neler geldi
8 yaşında canım. Bu sene çok salgın var ya valla herkes kendine dikkat etsin
Serum veriliyor canım evde iki kere hastanede iki kere kustu çok şükür daha yok kusmasıKusmasi cok fazla miydi? Serum veriliyorsa iyi gelir inşallah. Sebebide bulunur umarım geçmiş olsun
kiyamam yaSerum veriliyor canım evde iki kere hastanede iki kere kustu çok şükür daha yok kusması
Amin canım az önce uyudu. Ben geçmişi okuyayım dedim ama yok dayanamayacagim ben de uyumaya çalışıcam şimdi.Güzel sonuçlar olsun. Şimdi iyi mi uyuyor mu?
iyi geceler iyi uykular. Hayırli haberlerle uyanalım.Amin canım az önce uyudu. Ben geçmişi okuyayım dedim ama yok dayanamayacagim ben de uyumaya çalışıcam şimdi.
İyi geceler bitanem aminnniyi geceler iyi uykular. Hayırli haberlerle uyanalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?