menümü yazdım canım..çok güzel canım afiyet olsun
evet canım var en geç 13:00 a kadar bildirim yapacaksınız.
Çok güzel canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım.
Maşallah hepiniz çok güzel geçirdiniz haftasonunu kızlar.
canım saat ve miktarları yazarsan çok güzel olur. Onun harici çok güzel.
Çok geçmiş olsun canım.
Menünüde bekliyorum canım
Bugün Karbonhidrat biraz fazla olmuş sabah ve akşam patates. Onun harici çok güzel canım. canım cumartesi gününün adımlarıda varsa ekleyebilirmisin. Yoksa 0 yazılacak.
reglim canım. helva 1 lokmaydı. reçelin de meyvesini yedim.Şimdi gördüm canım menünü sabah reçel olmasa güzel olurmuş akşamda helvareglimi yakın canım. Afiyet olsun
Ben de yatmak istiyorum , çocukları yatıramıyorum. Hep ters hep tersUykum kaçtı maalesef uyuyamadım.. kızım ne zaman erken uyusa benim uykum kaçıyor ya.
iyi gecelerBenim uykum geldi. Uyumam ama şansımi deneyeceğim. İyi geceler. Tatlı rüyalar.
iyi geceleriyi geceler kızlarrr
kolay gelsinUykum kaçtı maalesef uyuyamadım.. kızım ne zaman erken uyusa benim uykum kaçıyor ya.
Iyiyim cordelia cim sen nasilsin? Esimle arami soruyorsan iyidir. Birbirimizden ozur dileyip baristik.ama bu seferde cocuklar hastaBeth18 nasılsın canım?
Sagol canim. Insallah yarina kadar hafiflergeçmiş olsun canım üzüldüm
Ben sevdim daha hirsli olurGeçmiş olsun. Evet en çok kilo veren kazanacak. Maksat eğlence hırs olsun canım.
Vallahi benimde ilk kez basima geliyor.agizlari elleri ayaklari kirmiziliklar icindeGeçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim. El ayak hastalığı ne ki canım.
Baya iyi bence dost olarak rakip olalaimHem birbirimizle, hem iki kisi olarak diğerleriyle yarisiyoruz anladigim kadariyla :)
Kizimda agoz ici yarasi var canim. Kresten kaptilar. Bir kez olan bi daha oluyor mu? Cok kotu ya. Kiz cok agir atlatiyorGecmis olsun tatlim insallah hafif atlatirlar. Agiz ici yarasi var mi ? Top havuzlari , anasiniflari , oyun parklari ortak kullanim alanlarinda tam mevsimi simdi malesef canim
Yeni gördüm efendim
Sağol canım nasıl bir hastaliksa toparlanamadik gitti tam diyoruz iyilestik hopp ertesi gün pert bir şekilde dolasiyoruzgecmiş olsun
Ben benBenim kaptanımın yeni adı ney
İyi oldu canım bulantılar geçti şimdilik çok şükür canım sen nasılsıniyi yapmışsınız ama yorulmuşsundur. bulantıların nasıl oldu mervecim?
Canım eşinle barismaniza Sevindim. Çocuklara Allah şifa versin.Iyiyim cordelia cim sen nasilsin? Esimle arami soruyorsan iyidir. Birbirimizden ozur dileyip baristik.ama bu seferde cocuklar hasta
Sagol canim. Insallah yarina kadar hafifler
Ben sevdim daha hirsli olur
Vallahi benimde ilk kez basima geliyor.agizlari elleri ayaklari kirmiziliklar icinde
Baya iyi bence dost olarak rakip olalaim
Kizimda agoz ici yarasi var canim. Kresten kaptilar. Bir kez olan bi daha oluyor mu? Cok kotu ya. Kiz cok agir atlatiyor
Sen cpcugun icin nekarar verdi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?