Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

menümü yazdım canım.

Iyiyim cordelia cim sen nasilsin? Esimle arami soruyorsan iyidir. Birbirimizden ozur dileyip baristik.ama bu seferde cocuklar hasta
geçmiş olsun canım üzüldüm
Sagol canim. Insallah yarina kadar hafifler
Geçmiş olsun. Evet en çok kilo veren kazanacak. Maksat eğlence hırs olsun canım.
Ben sevdim daha hirsli olur
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim. El ayak hastalığı ne ki canım.
Vallahi benimde ilk kez basima geliyor.agizlari elleri ayaklari kirmiziliklar icinde
Hem birbirimizle, hem iki kisi olarak diğerleriyle yarisiyoruz anladigim kadariyla :)
Baya iyi bence dost olarak rakip olalaim
Gecmis olsun tatlim insallah hafif atlatirlar. Agiz ici yarasi var mi ? Top havuzlari , anasiniflari , oyun parklari ortak kullanim alanlarinda tam mevsimi simdi malesef canim
Kizimda agoz ici yarasi var canim. Kresten kaptilar. Bir kez olan bi daha oluyor mu? Cok kotu ya. Kiz cok agir atlatiyor
Sen cpcugun icin nekarar verdi canim

Bugunku menum
10:00- 1 dilim peynir, 1 avuc ceviz.2 tane yagda yumurta, 4 kuru kayisi.
15:00- 100gr kadar grill tavuk eti, salata
19:00- 1 kase mantar corbasi, 100gr kadar kizarmis tabuk eti, lahana salatasi.

Su: 2 lt ( butun gun yokdaydik az oldu)
Spor: 6800 adim
ara verince yuruduk ancak
Zipzip-

Eklentiler

• EB5568F5-C721-4E79-A4DD-E7D98E365418.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 23
Ah kızlar başıma neler geldi

İkinci sınavdan sonra eve geldim oğlum biraz keyifsizdi bir yarım saat içinde ishal başladı sonra kusma, apar topar hastaneye götürdük. Ateşi yok ama nedeni bulunamadı henüz.

Ben daha eve geçmedim telefonum da evde sarjdaydi. Bir saat önce eşim gitti telefonum ve yarın okulda giymek için kıyafet getirdi bu akşam hastanede kalacağız. Şimdi çocuk uyudu da öyle aldım elime telefonu.

Canım eşinle barismaniza Sevindim. Çocuklara Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…