- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.109
- 1.423
- 60
Bu pekmezin birde balgam sökücü özelliği vardır.Bu keçiboynuzu pekmezi oluyormuş kansızlık için arkadaşım eczacıya sor dedi ama burdaki kapalı çarşı da uzak yürüme mesafesi. onun eczaneden fiyatları netten farklı mi nette indirimli gösteriyor 34 TL diye
Sordum canım cevap bekliyorum elinde var mı ne kadar?Bu keçiboynuzu pekmezi oluyormuş kansızlık için arkadaşım eczacıya sor dedi ama burdaki kapalı çarşı da uzak yürüme mesafesi. onun eczaneden fiyatları netten farklı mi nette indirimli gösteriyor 34 TL diye
Dur canım yaaa şurda kahve içiyoruz. Neden dert sahibi yapıyon şimdiAkşam ne yemek yapacaksınız??
Tartıl bakalım kaçsın şirine.Anaaa ben tartilmadim henüz
Günaydın canlarım. Durumu soranlara cooook teşekkür ederim alıntı yapamadım. Çocuğum düne göre baya iyi hastaneden çıktık o eve ben okula
Normal diyet yapıcam ablaONunla uğraşacağına normal diyet yapsana
Bende yumurta mupletasiyimBiliyorum bunuda süt varya beni aşar bu diyet.
Yumurta yiyorum zaten her gün severim kendisini.
Aynen diğer diyet çokağır sanki hep yasak şeyler varmış.Normal diyet yapıcam abla
Yumurtayı bende çok severim hergün yiyorum artık.Bende yumurta mupletasiyimhergün yesem bıkmam bi ayda iki- üç koli gidiyor
Cok sagol canim. Diyabet tip 2 var bende boyle dikkat etmezsem hiic gitmiyor.afiyet olsun, menülerin hep güzel tebrik ederim dikkatimi çekti
Günaydın canimPolonya daglarindan gunaydin herkese️
hunnapSordum canım cevap bekliyorum elinde var mı ne kadar?
Kesinlikle cok keyifli cekmek de izlemek deEn azından keyifli video çekmek ve izlemek.
Hafta sonları ve akşamları ben olmuyorum.
Maşallah adımlar süper
Fırında tavuk pilav salata büyük bir ihtimalAkşam ne yemek yapacaksınız??
Çocuklara maşallah diyeyim hemen,birde aile çekimi oluca seyretmesi daha keyifli olur.Kesinlikle cok keyifli cekmek de izlemek de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?