- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.109
- 1.423
- 60
Bende bilmiyorum çorba var pilav var birazda meze var dünden kalan .Akşam ne yemek yapacaksınız??
Bizim capon diyetini izlediğimiz kadın. Kadını sevmedim. (Herkesi seviyor diyenlere selam olsun.) Ama diyet işe yarıyor. sürekli yapılmamalı böyle şok diyetler.Seher akgül youtube videoları var bir dönem çok kiloluymuş bu işin eğitimini almış kurslara katılmış.
Seher akgül youtube videoları var bir dönem çok kiloluymuş bu işin eğitimini almış kurslara katılmış.
Ayy canım diyorum yumurta haşlayayım muz yiyeyim ama kararsızım.Akşam ne yemek yapacaksınız??
Doğru diyorsun buna da şükürAfiyet olsun ablacim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim.
Çok teşekkür ederim kaptanım. Oldu bile.Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim.
Daha önce denedim hanımcim kilo almıştım. Belki başka sebepleri de var bilmiyorum. Bir ara bir kere daha deneyeceğim ama aklımda.Kabak yapsana hocam ben denedim onu 3 gün yapıyorsun sabah kahvaltı,öğlen ve akşam kabak yiyorsun
Çok naif bir kadın kibar üstelik,çok değişik diyet buda dediğin gibi sürekli yapılacak bir diyet değil zaten söylüyor süresinideBizim capon diyetini izlediğimiz kadın. Kadını sevmedim. (Herkesi seviyor diyenlere selam olsun.) Ama diyet işe yarıyor. sürekli yapılmamalı böyle şok diyetler.
Bilşyorum bunu hocam seyretmiştim hatta,bana uymaz bu süt var.Bahsettiğim video canım. Sık sık paylaşıyorum. Bizi uzaktan takip edenlere de ışık olsun diye.
Oooo gelinin arkadaşı O oya17 den 100 gram eksi gelmiş. Alkışlıyoruz.Günaydınlar
Cuma 69 800
Pazartesi 69 700
Daha iyi sonuç bekliyordum
@Zipzip-Cordelia @KarlarKralicesi
Bende spor yok biliyon, diger gruplari gectim o yüzdenGrubu yanlış secmissin o Zaman kuzu
Boşver böyle belki düzene sokarsın haftaya geliyorum yanına
Süt yaramıyorsa olmaz tabi.Çok naif bir kadın kibar üstelik,çok değişik diyet buda dediğin gibi sürekli yapılacak bir diyet değil zaten söylüyor süresinide
Bilşyorum bunu hocam seyretmiştim hatta,bana uymaz bu süt var.
Anaaa ben tartilmadim henüz
Tanıdığım var bağlanabilirim.eczacı olan var mi bizde
Süt beni de mahvediyorÇok naif bir kadın kibar üstelik,çok değişik diyet buda dediğin gibi sürekli yapılacak bir diyet değil zaten söylüyor süresinide
Bilşyorum bunu hocam seyretmiştim hatta,bana uymaz bu süt var.
Bende etkili olmuştu,sabah güzel bir kahvaltı yapıyordum,öğlende ufak doğrayıp soğanla kavuruyordum sarımdak pul biber katıp yiyordum üstünede sarımsaklı yoğurt.Daha önce denedim hanımcim kilo almıştım. Belki başka sebepleri de var bilmiyorum. Bir ara bir kere daha deneyeceğim ama aklımda.
Bu keçiboynuzu pekmezi oluyormuş kansızlık için arkadaşım eczacıya sor dedi ama burdaki kapalı çarşı da uzak yürüme mesafesi. onun eczaneden fiyatları netten farklı mi nette indirimli gösteriyor 34 TL diyeTanıdığım var bağlanabilirim.
Süt yaramıyorsa olmaz tabi.
Yaramama değil sütten nefret ederim kokusu içimi maalesef,evde süt kaynasın içim kalkar yani ki açık süt bile almam hiç.Süt beni de mahvediyor
Marka?Bu keçiboynuzu pekmezi oluyormuş kansızlık için arkadaşım eczacıya sor dedi ama burdaki kapalı çarşı da uzak yürüme mesafesi. onun eczaneden fiyatları netten farklı mi nette indirimli gösteriyor 34 TL diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?