Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Seher akgül youtube videoları var bir dönem çok kiloluymuş bu işin eğitimini almış kurslara katılmış.
Bizim capon diyetini izlediğimiz kadın. Kadını sevmedim. (Herkesi seviyor diyenlere selam olsun.) Ama diyet işe yarıyor. sürekli yapılmamalı böyle şok diyetler.

Bizim capon diyetini izlediğimiz kadın. Kadını sevmedim. (Herkesi seviyor diyenlere selam olsun.) Ama diyet işe yarıyor. sürekli yapılmamalı böyle şok diyetler.
Çok naif bir kadın kibar üstelik,çok değişik diyet buda dediğin gibi sürekli yapılacak bir diyet değil zaten söylüyor süresinide
Bahsettiğim video canım. Sık sık paylaşıyorum. Bizi uzaktan takip edenlere de ışık olsun diye.
Bilşyorum bunu hocam seyretmiştim hatta,bana uymaz bu süt var.

Grubu yanlış secmissin o Zaman kuzu
Boşver böyle belki düzene sokarsın haftaya geliyorum yanına
Bende spor yok biliyon, diger gruplari gectim o yüzden valla kendimi sıkıştıra sıkıştıra yapacam artık ama. Tembelligi atacam. :)

Çok naif bir kadın kibar üstelik,çok değişik diyet buda dediğin gibi sürekli yapılacak bir diyet değil zaten söylüyor süresinide

Bilşyorum bunu hocam seyretmiştim hatta,bana uymaz bu süt var.
Süt beni de mahvediyor

Daha önce denedim hanımcim kilo almıştım. Belki başka sebepleri de var bilmiyorum. Bir ara bir kere daha deneyeceğim ama aklımda.
Bende etkili olmuştu,sabah güzel bir kahvaltı yapıyordum,öğlende ufak doğrayıp soğanla kavuruyordum sarımdak pul biber katıp yiyordum üstünede sarımsaklı yoğurt.
Hatta tost makinesende kızartanda var dilimleyip gene yoğrut döküyor üzerine.

Tanıdığım var bağlanabilirim.
Bu keçiboynuzu pekmezi oluyormuş kansızlık için arkadaşım eczacıya sor dedi ama burdaki kapalı çarşı da uzak yürüme mesafesi. onun eczaneden fiyatları netten farklı mi nette indirimli gösteriyor 34 TL diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…