Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalar hanımlar

cumartesi ve pazar menülerini detaylı yazmayayım diyorum zira hiç hoş geri dönüşler alamayabilirim.
gerçekten psikolojim pek iyi değildi. hala da düzelmiş değil zaten.

cumartesi ve pazar pasta börek poğaça vs. tüm menülerimde mevcuttu. hatta gece bile kalkıp yedim.

bu hafta sonu sınavlarım da vardı ve hiç iyi geçmediler .
yaşama sevincini kaybetmek şöyle dursun -zaten pek yoktu- artık yaşama sevincinin konusundan ve kendisinden bile nefret ediyorum. çünkü öyle bir şey yok. bekar insanlara gıpta eder oldum.

geçen cuma : 66.5
pazartesi : 67.7

fark : +1200

Zipzip- SonsuzUmut

pazar spor 10141 adım

Cordelia

Günaydınnnnn
Cuma 58.1
Pazartesi 57.9
Fark -200
Zipzip- Cordelia Aomine Daiki aypare ackerman

Gunaydin kizlar mutlu haftalar herkese

Cuma 82.5
Bugun 82.1
Fark 400 gr

cuma günü : 98,4 Kğ
bugün : 98,0 Kğ
Fark : - 400 gr

Zipzip- Cordelia Aomine Daiki
Kızlar hepinizi tebrik ederim çok güzel eksiler gelmiş Kaptanınız olarak sizi kurtaramadım özür dilerim ama gerçekten hiç kaçamak yapmadan sporumuda yaptım

ugurbocuuu tatlım sen bildirim yaptın mı göremedim ben

Canım eşinle barismaniza Sevindim. Çocuklara Allah şifa versin.
Amin canim sagolasin
Viral tekrar etmesi cok nadir mutasyona ugrarsa ancak benim oglum iki kere 6. Hastalik gecirdi. Yine de 6 yasa kadar dikkatli olmak gerek. Aciz ici yarasi icin karadut ozu al canim ise yariyor. Yoksa artarsa doktor kanatarak patlatiyor
Anladim cok gecmis olsun.

Cordelia bir kere daha etiketlemissin canim cocuklar bugun daha iyi cok sukur krese goturmedim bugun bos gunum evde istedikleri seyleri yapiyorum simdi puding yaptim yiyorlar :)
Ben de iyiyim sagol sen nasilsin?

Ecem kuzum ne oldu

fesang ve sara_28 pazar adımları tok değil mi?
Saranin adimi yok canim da Fesang 7000 kadar var demisti
Geçmişten bakıp soyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…