Ekmeği bandıra bandıra ye canım afiyet olsun.Yumurta yumurta dediniz canım istedi akşam omlet yapicam ben de
Hahahahahaah kız rekabetimizi unutmuşum sesli güldüm yaEkmeği bandıra bandıra ye canım afiyet olsun.
Unut sen ezeceyikkkkkkk.Hahahahahaah kız rekabetimizi unutmuşum sesli güldüm ya
Günaydın canim nasil oldun agrilarin gecti migünaydın kızlar herkese sağlıklı günler dilerim
Haftaya eksiyle başlamışsin tebrik ederim canim
Bende kabağı tost makinesinde pişiriyorum uzunlamasına kesip zeytin yağıyla az yagliyorum pişince içine yağsız tavada az pisirdigim köfteleri koyup sariyordum sonra fırında ayrıca pişiriyorum üstüne domates biberle yani kabaktan islim kebabı gibi dusununBende etkili olmuştu,sabah güzel bir kahvaltı yapıyordum,öğlende ufak doğrayıp soğanla kavuruyordum sarımdak pul biber katıp yiyordum üstünede sarımsaklı yoğurt.
Hatta tost makinesende kızartanda var dilimleyip gene yoğrut döküyor üzerine.
İçine yulaf ve kapya biber çok yakışıyor .Yumurta yumurta dediniz canım istedi akşam omlet yapicam ben de
Gayet güzel bir menü aslında,patlıcan yerine kabak süper olur.Bende kabağı tost makinesinde pişiriyorum uzunlamasına kesip zeytin yağıyla az yagliyorum pişince içine yağsız tavada az pisirdigim köfteleri koyup sariyordum sonra fırında ayrıca pişiriyorum üstüne domates biberle yani kabaktan islim kebabı gibi dusunun
daha iyi gibiyim canım dün gece terledim bayağı iyi geldi üşüttüm sanırımGünaydın canim nasil oldun agrilarin gecti mi
teşekkür ederim canımHaftaya eksiyle başlamışsin tebrik ederim canim
Evet fırında pişince zaten ayrı lezzetli oluyorGayet güzel bir menü aslında,patlıcan yerine kabak süper olur.
Gecmis olsun tekrardan canim dikkat etdaha iyi gibiyim canım dün gece terledim bayağı iyi geldi üşüttüm sanırım
Tebeikler canım
Tebrikler bebeğim. Harikasın.
Günaydın saglıklı günler. Geçmiş olsun canım.günaydın kızlar herkese sağlıklı günler dilerim
oooo muhteşemsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?