dedim zatenCanım boşanalım dediğinde zorluk çıkarır mı?
Aaaaa delidedim zaten
yalvarıyor ağlıyor ayaklarıma kapanıyor affet diyor
ne istersen yapayım beni sensiz bırakma diyor
ben sensiz yaşayamam
intihar ederim fln diyor
boşansak bile kapında yatarım diyor
diyor da diyor
aynenHangi Türk erkeği kabul eder ki bu tedavi işini bişim yok diyip sıyrılırar işin içinden.
Seni haksız k0numa sokarlar hemen.
yok anam ne evden gider ne psikoloğa giderBarışmak istiyor herşey duzelsin istiyorsa gitmeli. Gitmiyorsa evden gider.
Buyüzden ailenin devreye girmesi lazım,önemli olan senin bu evliliği isteyip istemediğin.hep vardı. evlendiğimiz günden beri kızdığında sinirlendiğinde hemen kontrolünü kaybederdi. hatta iki bebeğim karnımdayken bile şiddet olmuştur. hep unutalım , ama sen de beni kışkırttın, azıcık sussan hiç böyle olmayacak fln deyip geçiştirdi.
fiziksel şiddetin yanı sıra duygusal şiddet de vardı hep.
şimdi sorsan ben abartıyorum ve hatta uyduruyorum. gündeme getirdiğimde de eski defterleri açmak oluyor.
iyi de 2 sene öncesine kadar vardı. ve yine yanardağ misali patladı . değişmeye çalışıyordu en fazla 2 yıl sürdü...
İstediği kadar ağlasın zırlasın tamamen duygusal yaklaşıyor..dedim zaten
yalvarıyor ağlıyor ayaklarıma kapanıyor affet diyor
ne istersen yapayım beni sensiz bırakma diyor
ben sensiz yaşayamam
intihar ederim fln diyor
boşansak bile kapında yatarım diyor
diyor da diyor
kardeşimin nişanı olmak üzere .Buyüzden ailenin devreye girmesi lazım,önemli olan senin bu evliliği isteyip istemediğin.
İstemiyorsan kaç tane çocuk olursa olsun bitirebilirsin,yok ben yapamam çocuklarım var dersende aynı sıkıntılar mutlaka yaşanır.
Burada bdv konularında bile çocuğum için katlanıyorum durumları var.
Çok üzüldüm bunalrı yaşadığına hiç bir kadın bunu hak etmiyor,bizler evlatlarımızı eşlerinden şiddet görsün diye evlendirmiyoruz.
Ben olsam senin yerinde aileme anlatırım durumu.
Benim kızımda evli allah saklasın o yaşasa böyle birşeyi o adamın ağzını burnunu kırardım.
yok anam ne evden gider ne psikoloğa gider
o doğru yolda zaten niye gitsin
gideceksem ben gitmeliyimdir
kesinlikle benim yumuşak karnımı biliyor. merhametimi ve her şeyde önce kendimi suçladığımı biliyor.İstediği kadar ağlasın zırlasın tamamen duygusal yaklaşıyor..
Çünkü biliyor ki aşka bir kadın olsa bunları yaşatsa çeker gider..
Kim olsa üzülür yaşadıklarını duysalar daha çok üzüleceklerdir.kardeşimin nişanı olmak üzere .
2 hafta sonra nişan var. söylesem herkesin tadı kaçacak.
anneannem hastanede durumu iyi değil. annem zaten çok üzgün.
şimdi ben babamlara bunu nasıl söyleyeyim. ikisi de 70 yaşında üzülürler çok.
en iyisi kendi başıma halletmek sanırım.
Neden dışarda peki,ben olsam gitmem mesela.kesinlikle benim yumuşak karnımı biliyor. merhametimi ve her şeyde önce kendimi suçladığımı biliyor.
şimdi mesaj yazmış baş başa bir çay içelim dışarıda konuşalım arkadaşça diye. ben konuşmak bile istemiyorum da arkadaşça diyerek ürkütmemeye çalışıyor herhalde
Aynen tatlımCanikom ben sizin takıma mi geçtim şimdi
Huyları öylede ondan..aynen
hatta sorunun aslında sende olduğunu iddia ederler
Benim ilk evliliğim psikolojik şiddet yüzünden bitti ececim. Bugün bile bizim niye boşandığımızı kimse anlayamıyor. Onlara göre böyle bir evliliğin bitmesi hiç mantıklı değil. En doğru kararı sen vereceksin. Dualarım seninle. Allah yardımcın olsun. Yazılarını okudukça dehşete düştüm.katılıyorum kesinlikle..
çocuklarım artık küçük değil ki biri 13 diğeri 18 yaşında büyüdüler yeteri kadar.
hep daha ağır bir mesele olmalı boşanmak için derdim. hani aldatma gibi vs. bir de herkes olur öyle evliliklerde diyor geçiyor. eşlerin birbirine dayak atıp hakaret etmesinin neresi normal anlamıyorum. insan bunları duydukça bende bir anormallik var haksızlık ediyorum herhalde diye düşünüyor.
bir de o kadar içten ve ısrarcı özür diler ki ikna olmamak elde değil. acırsın böyle ... Allah benim belamı versin bu mazlum sefil yaratığa ben nasıl böyle sert davrandım dersin o derece.
20 yılın 18 yılı böyle geçti son 2 yıldır ponçik bir şeye dönüşmüştü. demek nasıl dolduysa az kalsın boğazımı sıkmak suretiyle hallediyordu beni oracıkta. zaten benim gücüm nedir ki üzerimden atamadım kıpırdayamadım bile
O kadar çok üzüldüm ki ne yaptığımı bilmez haldeyim canım.Not : Elhan abla pastelin kırmızı takıma gidişiyle birlikte depresyona girmiştir
Gel canim
Kimlik ve aşıların tamsa gel bacım. Maskeyi yelenin altına takmışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?