Sagol ablacim cok yieymedigim icin haftada 2 yiyorumYumurtalarımi seviyorum çok şükür.
Karşılıklı aşk yaşıyoruz.
Yarın ye bebeğim afiyet olur inşallah.
Sabit olmanda guzel canim basladi mi okullarZipzip- kaptanim ben sabitim
12 taneyi kim yese bomba olur sjksjksjksjkBombe gibiyim diyor bende vay anası dedimçok saskınla okudum haberi
Bir yerde daha gormustum sanki böyle bir haberSahte kimlikle 84 yaşında bi de adamın yüzü parlamış aşı ola ola
Ölür müsün öldürür müsün
Beni ver kurtul diyen komşunun yengesinin eltisiydi doğru doğru.
Sen demeseydin elsaanam Elhan gizimin doğan güneşini vermeyim derdi belki
Bir avuç leblebi yedim bir havuç yedim. Açımmmmmm ben.O kadar çok üzüldüm ki ne yaptığımı bilmez haldeyim canım.
Okul bitse de gidip yumurtalarımi yesem şu an kime baksam yumurta gibi görünüyor.
Canim yaa zorlamasan mi bu kadarBir avuç leblebi yedim bir havuç yedim. Açımmmmmm ben.
evet başladı koca masaya yayılmış ders çalışıyorum to..m yapıştı sandalyeyeSagol ablacim cok yieymedigim icin haftada 2 yiyorum
Yazin hic yemedim mesela
Sabit olmanda guzel canim basladi mi okullar
Bu hafta bırakıyorum diyeti. Cumaya kadar diyete devam.Canim yaa zorlamasan mi bu kadar
Bence sen 59-60 arasinda cok iyisin
Boyun uzun benim.gibi 1.58 değilsin
Beni lime lime edip bırakacakBu hafta bırakıyorum diyeti. Cumaya kadar diyete devam.
Sinavinda basarilar diliyorum canimevet başladı koca masaya yayılmış ders çalışıyorum to..m yapıştı sandalyeye
yarın sinavvv varrr
Korumaya geçersin sari takimdaBu hafta bırakıyorum diyeti. Cumaya kadar diyete devam.
Sen de yeme.Beni lime lime edip bırakacak
İyi yapmışsın bitanem bu hafta çok verme hedefin yoksa bir buçuk kilo seni idare edecekse yanına bir salata ekleyebilirsin. Et yemeği de olabilir.Bir avuç leblebi yedim bir havuç yedim. Açımmmmmm ben.
Çok sevindim iyi olduğuna. Gözün aydın tatlım.Kızlar özür dilerim bu mesajlarinizi yeni gördüm. Oğlum 8 yaşında ama şu an iyi maşallah ne ishali kaldı ne kusması, dün ne oldu anlamadık. Şimdi iyi çok şükür
Kolaylıklar dilerim tatlım.evet başladı koca masaya yayılmış ders çalışıyorum to..m yapıştı sandalyeye
yarın sinavvv varrr
beraber koruyalım mi aşşkooooBu hafta bırakıyorum diyeti. Cumaya kadar diyete devam.
Aaa hadi hayırlı olsun canimkızlar 2 hafta sonra kardeşimin evine taşınıyorum bakalim nasıl olacak
Hayırlı olsun canimmkızlar 2 hafta sonra kardeşimin evine taşınıyorum bakalim nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?