Sanirim 64-65 civariyim aldim biraz en son 61 le birakmistim sizle ama suan tartim bozuk alir almaz burdayim zayiflamam lazim 57-57 i gormem lazimGel canim
Kac kilosun eskidende cok fazlaligin yok gibiydi oyle aklımda kaldi
Yumurtayi cok sevmem ama canim yumurta çekiyor 2 gundurO kadar çok üzüldüm ki ne yaptığımı bilmez haldeyim canım.
Okul bitse de gidip yumurtalarımi yesem şu an kime baksam yumurta gibi görünüyor.
Tamam canim tartın gelene kadar sohbete gel,adim yarisi yapıyoruz ona katilSanirim 64-65 civariyim aldim biraz en son 61 le birakmistim sizle ama suan tartim bozuk alir almaz burdayim zayiflamam lazim 57-57 i gormem lazim
Ayy cok guldumKimlik ve aşıların tamsa gel bacım. Maskeyi yelenin altına takmışın
Evet bilerek kilo vermedimBile isteye gittingörürsün sen
Zaten çok üzülmemişsin , niye trip yapıyon acabaBöcümü severim ben @ugurbocuuu gel tatlım gelYumurta sever miydin sen Aksam öğünümün bir tanesini verebilirim sana
Yumurtalarımi seviyorum çok şükür.Yumurtayi cok sevmem ama canim yumurta çekiyor 2 gundur
Yarin sabah yiyeyim bende
Pembişim burada daha çok güleceksin.Ayy cok guldum
İşte dost gibi dostO kadar çok üzüldüm ki ne yaptığımı bilmez haldeyim canım.
Okul bitse de gidip yumurtalarımi yesem şu an kime baksam yumurta gibi görünüyor.
Sagol canım teşekkür ederim. Ya migim ,69 kiloyami düştü gerçekten
Ölür müsün öldürür müsünEvet bilerek kilo vermedim
Zaten çok üzülmemişsin , niye trip yapıyon acaba
Hindistanda adam 12. Doz aşısı olmış hiç hastalanmamış mubarekYarın sabah 5.doz aşımız var onu olacağız,buda yetmez derlerse pes diyecem artık
Elinr sağlıkKaptanlarin bildirimleri kizlar...
Aslinda 1 i bekleyecektim ama suprizi kacti aciklayayim dedim
@Aomine Daiki cumaya eksilerle gelirsin kaptanim
@KarlarKralicesi eksin guzel tebrik ederim kaptanim
Kazanan mavi takim kaptani @KarlarKralicesi
Bildirimler bitince degisimleri yaparız
Hayyy maşallah ona hangi ara olmuş öyle 12 taneyiiHindistanda adam 12. Doz aşısı olmış hiç hastalanmamış mubarek
NedenCuma kilo bildirecegim
Sahte kimlikle 84 yaşında bi de adamın yüzü parlamış aşı ola olaHayyy maşallah ona hangi ara olmuş öyle 12 taneyii
Bünyeye yaramış demek kiSahte kimlikle 84 yaşında bi de adamın yüzü parlamış aşı ola ola
Canımmm çok geçmiş olsunRabbim şifa versin yavruna kaç yaşında ?
Kızlar özür dilerim bu mesajlarinizi yeni gördüm. Oğlum 8 yaşında ama şu an iyi maşallah ne ishali kaldı ne kusması, dün ne oldu anlamadık. Şimdi iyi çok şükürÇok geçmiş olsun canım çocuklarda salgın var rota ve adeno virus bakıldı mi verdiniz mi tahlil. Benim en büyükten küçüğe 3 çocuk da oldular ilaç da vermedi doktor probiyotik le atlattılar üzülme sen de kac yaşında çocuk
Bombe gibiyim diyor bende vay anası dedimBünyeye yaramış demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?