Gene adım konusu mu var? Kim şikayet ediyorsa spor listesini bir hafta ona verelim.
Yok yok bu defa iyi ki adim var diyorlarGene adım konusu mu var? Kim şikayet ediyorsa spor listesini bir hafta ona verelim.
Aaadım hakkımız engellenemeeeezGene adım konusu mu var? Kim şikayet ediyorsa spor listesini bir hafta ona verelim.
Doğru gerçektencanım mesajlarını okuyunca herkes gibi üzüldüm ben de.. evet şiddet hakaret küfür vs çok zor şeyler, insanı yıpratır. hayatta affedilecek affedilemeyecek bir çok şey olabilir. zamanla bazı şeyler durulur önemsizleşebilir. ama hani demişsin ya bütün bunları yaşarken onun özel isteklerini karşılayamam diye.. işte bence bi kadın için en önemli konulardan biri bu çünkü biz kadınlar cinsel hayatı özel paylaşımları duygusal olarak isteriz ve yaparız. arada duygu yokken birliktelik yaşamak kendimizi değersiz hissetmemize neden olur. ama erkeklerde bu mantık farklı çalışıyor onlar çoğu zaman sorunların birliktelik yaşayarak çözüleceğini düşünürler. hatta yaşanılan sorunu bir kenara bırakıp özel hayata devam etmek isterler. onlara göre bu yemek yemek gibi doğal sıradan bir ihtiyaç. maalesef duygularımıza önem vermeyen bi insanla hayata devam etmek çocuk büyütmek çok zor. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Afiyet olsun. Kendine niye azcik koymuş.Bizim ufaklık bize yemek yapmış
Sağdaki benim tabağım soldaki arkadaşımın
Ama Diyette olan ben
benim de barışmak mottom bu küsüyorum sonra düşünüyorum bunun için boşanır mıyım yok o zaman küs kalıp kendimi strese sokmaya gerek yok diyorum :dBen de eskiden öyleydim. Artık kendi haline biraktim. Ömür kavgayla geçmiyor soru şu. Bunun için boşanır mısın? Boşanmayacagim konu için tartışmak konuşmak istemiyorum.
4099Adımlar ne durumda hanımlar
Çok teşekkür ederimcanım çoook uzun bir yoldan gelmişsin. ve kaçamaksız. vücudunun nefsinin yorulması çok normal. daha önce yaptıysan yine yaparsın. ama önce kendine inan güven. evet bol bol sağlıksız şeylerle kaçamak yaptın ohh sefan olsun. yeniden silkelenip toparlarsın kendine kızarak zulmediyorsun motivasyonunu toplaman zorlaşıyor. canının istediği şeyleri öğleden önce yemeye çalış. diğer türlü akşam daha çok kriz yaşanıyor. ben bile (seni kısa süredir tanımama rağmen) sana güveniyorum sen yaparsın.
Böcümü severim benCanım hepimiz aynı amaç kilo vermek.pastelfit güle güle canım.
ugurbocuuu hoşgeldin canim.
Her iki takım için hayırlı olsun
K KarlarKralicesi @Aomine Daiki
Kesinlikle canım.. motivasyonu yüksek tutuyor böylecevalla ben bu hafta kaptanım diye gerçekten daha dikkatli davranıyorum.Adım challangelarıda keza öyle. Buraya katışdıktan sonra günlük 9000 adım hedef koydum kendime. Çok faydalı oluyor gerçekten. Hepinize teşekkür ederim
aaah ahh iki ucu b.klu değnekCanım sana yazıcam yazıcam kaldı. Çok üzüldüm umarım ya düzelir ya da ayrilmayi kabul eder. Huzursuz mutsuz bir evlilik çok zor hastalık olmalı en çok da çocuklar icin
Süpersin30 dk yerinde yürüme yaptim, dinleniyorum
Canım psikologa görünmesi şartıyla barışacağını söylesen??aaah ahh iki ucu b.klu değnek
bana kalsa 50 kere bırakmıştım onu
yapıyor ediyor kırıyor incitiyor sonra unutalım gitsin,uzatma vs. vs.. aptal bile olsan unutamazsın.
özürler özürler ..... ne oluyorsa özür dileyince. gidenler geri geliyor mu özür dileyince, ettiğin laflar ,küfürler, avazın çıktığı kadar bağırmalar (komşulara da rezil olduk) itmeler kakmalar yumruklar siliniyor mu?
ne kolay yaaa her şey
ne güzel dünya
başka bir kişi bize bu kadar zarar verse mahkemelik oluruz , düşman oluruz, kan davalık oluruz.
ama eşler birbirine fiziksel ve duygusal şiddet uygulayınca, unutalım gitsin, eşler arasında olur böyle şeyler , affet büyüklük sende kalsın... yaw 1 değil 2 değil şamar oğlanına döndük
çocuklara, kv ye, komşulara rezil olduk... kendi ailemden kimseye söylemedim ki ona düşman olmasınlar yarın öbür gün yüz yüze bakacağız diye...
her şeyi o kadar çok biliyor kiCanım psikologa görünmesi şartıyla barışacağını söylesen??
Offff sinir oluyorum böyle tavırlaraher şeyi o kadar çok biliyor ki
psikolog ona ne yapsın
gerizekalı der çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?