Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nacizane önerim şu olabilir,en son noktada ailenin bilme hakkı olmalı diyorum.
Ben olsam öyle yapardım,o saatten sonra yüs yüze bamak benim için önemli bile olmaz.
Durum daha da kötüye gidiyorsa ayrılık çaredir benim için.
Şuna asla inanmam çocuk evliliiği kurtarır,hayır insan neyse gene odur değişmez.

ugurbocuuu alıyorum @pastel34 veriyorum herkese bol eksiler.
Ayyy beni almış vermişsiniz nereye geçtim anlamadım ama tam gaz devam ediyorum yürüyorum canlar tam anlamıyorum listeler gruplarBen görev adamıyım tam yürü diyorlar yürüyorum gel diyorlar geliyorum zayıfla yeme diyorlar yemiyorum hastane işlerim var gideceğim simdi eve gelince halim kalirsa pilatese başlayacağım

Offff sinir oluyorum böyle tavırlara
ooo bir çok şeye çok saçma aptalca bunlar geri zekalı der çıkar
hiç konuşamazsın karşısında seni de geri zekalı ilan etmesi an meselesi diye
haaa gerçekten bilgili ve zeki biridir fakat böyle ukala olması hiç problem değil onu tolore ediyoruz bir şekilde. ama çocuklar da bu baskıcı , kontrolcü ve her şeyi ben bilirimci halinden çok şikayetçiler
fiziksel ve duygusal şiddeti olmayaydı yine ukalalık bir şey değil ona razıydık
2 senedir iyiydi ...
ama tutmuş kendini herhalde bir patladı pir patladı

katılıyorum kesinlikle..
çocuklarım artık küçük değil ki biri 13 diğeri 18 yaşında büyüdüler yeteri kadar.
hep daha ağır bir mesele olmalı boşanmak için derdim. hani aldatma gibi vs. bir de herkes olur öyle evliliklerde diyor geçiyor. eşlerin birbirine dayak atıp hakaret etmesinin neresi normal anlamıyorum. insan bunları duydukça bende bir anormallik var haksızlık ediyorum herhalde diye düşünüyor.
bir de o kadar içten ve ısrarcı özür diler ki ikna olmamak elde değil. acırsın böyle ... Allah benim belamı versin bu mazlum sefil yaratığa ben nasıl böyle sert davrandım dersin o derece.
20 yılın 18 yılı böyle geçti son 2 yıldır ponçik bir şeye dönüşmüştü. demek nasıl dolduysa az kalsın boğazımı sıkmak suretiyle hallediyordu beni oracıkta. zaten benim gücüm nedir ki üzerimden atamadım kıpırdayamadım bile

Eşinin tedavi girmesi lazım.

Çocuklarda büyümüşler ne güzel,küçükte değiller ki bakıma muhtaç olsunar.
Boşanmak çin ağır olmasına bile gerek yok,şiddet aldatma yı geçtim eve bakmamak hakaret bile boşanma sebebi artık.
Şiddet olayları varmı peki oluyormu hep.

Ne desem bilemiyorum sana Ayri çocuklara ayrı üzüldüm

Canım boşanalım dediğinde zorluk çıkarır mı?

hep vardı. evlendiğimiz günden beri kızdığında sinirlendiğinde hemen kontrolünü kaybederdi. hatta iki bebeğim karnımdayken bile şiddet olmuştur. hep unutalım , ama sen de beni kışkırttın, azıcık sussan hiç böyle olmayacak fln deyip geçiştirdi.
fiziksel şiddetin yanı sıra duygusal şiddet de vardı hep.
şimdi sorsan ben abartıyorum ve hatta uyduruyorum. gündeme getirdiğimde de eski defterleri açmak oluyor.
iyi de 2 sene öncesine kadar vardı. ve yine yanardağ misali patladı . değişmeye çalışıyordu en fazla 2 yıl sürdü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…