Nick degisti ayrildi burda degilkızlar bu arada @filiz16 yı göremiyorum ne oldu ?
iyi değil mi?
hasta fln değil değil mi?
Nacizane önerim şu olabilir,en son noktada ailenin bilme hakkı olmalı diyorum.aaah ahh iki ucu b.klu değnek
bana kalsa 50 kere bırakmıştım onu
yapıyor ediyor kırıyor incitiyor sonra unutalım gitsin,uzatma vs. vs.. aptal bile olsan unutamazsın.
özürler özürler ..... ne oluyorsa özür dileyince. gidenler geri geliyor mu özür dileyince, ettiğin laflar ,küfürler, avazın çıktığı kadar bağırmalar (komşulara da rezil olduk) itmeler kakmalar yumruklar siliniyor mu?
ne kolay yaaa her şey
ne güzel dünya
başka bir kişi bize bu kadar zarar verse mahkemelik oluruz , düşman oluruz, kan davalık oluruz.
ama eşler birbirine fiziksel ve duygusal şiddet uygulayınca, unutalım gitsin, eşler arasında olur böyle şeyler , affet büyüklük sende kalsın... yaw 1 değil 2 değil şamar oğlanına döndük
çocuklara, kv ye, komşulara rezil olduk... kendi ailemden kimseye söylemedim ki ona düşman olmasınlar yarın öbür gün yüz yüze bakacağız diye...
Ayyy beni almış vermişsiniz nereye geçtim anlamadım ama tam gaz devam ediyorum yürüyorum canlar tam anlamıyorum listeler gruplar
ooo bir çok şeye çok saçma aptalca bunlar geri zekalı der çıkarOffff sinir oluyorum böyle tavırlara
Canikom ben sizin takıma mi geçtim şimdiBile isteye gittingörürsün sen
Mavi takima gectin canim yaniCanikom ben sizin takıma mi geçtim şimdi
katılıyorum kesinlikle..Nacizane önerim şu olabilir,en son noktada ailenin bilme hakkı olmalı diyorum.
Ben olsam öyle yapardım,o saatten sonra yüs yüze bamak benim için önemli bile olmaz.
Durum daha da kötüye gidiyorsa ayrılık çaredir benim için.
Şuna asla inanmam çocuk evliliiği kurtarır,hayır insan neyse gene odur değişmez.
Bizim sayfada devam etmiyor canım.kızlar bu arada @filiz16 yı göremiyorum ne oldu ?
iyi değil mi?
hasta fln değil değil mi?
Eşinin tedavi girmesi lazım.katılıyorum kesinlikle..
çocuklarım artık küçük değil ki biri 13 diğeri 18 yaşında büyüdüler yeteri kadar.
hep daha ağır bir mesele olmalı boşanmak için derdim. hani aldatma gibi vs. bir de herkes olur öyle evliliklerde diyor geçiyor. eşlerin birbirine dayak atıp hakaret etmesinin neresi normal anlamıyorum. insan bunları duydukça bende bir anormallik var haksızlık ediyorum herhalde diye düşünüyor.
bir de o kadar içten ve ısrarcı özür diler ki ikna olmamak elde değil. acırsın böyle ... Allah benim belamı versin bu mazlum sefil yaratığa ben nasıl böyle sert davrandım dersin o derece.
20 yılın 18 yılı böyle geçti son 2 yıldır ponçik bir şeye dönüşmüştü. demek nasıl dolduysa az kalsın boğazımı sıkmak suretiyle hallediyordu beni oracıkta. zaten benim gücüm nedir ki üzerimden atamadım kıpırdayamadım bile
Çocuklarda büyümüşler ne güzel,küçükte değiller ki bakıma muhtaç olsunar.katılıyorum kesinlikle..
çocuklarım artık küçük değil ki biri 13 diğeri 18 yaşında büyüdüler yeteri kadar.
hep daha ağır bir mesele olmalı boşanmak için derdim. hani aldatma gibi vs. bir de herkes olur öyle evliliklerde diyor geçiyor. eşlerin birbirine dayak atıp hakaret etmesinin neresi normal anlamıyorum. insan bunları duydukça bende bir anormallik var haksızlık ediyorum herhalde diye düşünüyor.
bir de o kadar içten ve ısrarcı özür diler ki ikna olmamak elde değil. acırsın böyle ... Allah benim belamı versin bu mazlum sefil yaratığa ben nasıl böyle sert davrandım dersin o derece.
20 yılın 18 yılı böyle geçti son 2 yıldır ponçik bir şeye dönüşmüştü. demek nasıl dolduysa az kalsın boğazımı sıkmak suretiyle hallediyordu beni oracıkta. zaten benim gücüm nedir ki üzerimden atamadım kıpırdayamadım bile
güldürdün beniEşinin tedavi girmesi lazım.
Hangi Türk erkeği kabul eder ki bu tedavi işini bişim yok diyip sıyrılırar işin içinden.Eşinin tedavi girmesi lazım.
Barışmak istiyor herşey duzelsin istiyorsa gitmeli. Gitmiyorsa evden gider.Hangi Türk erkeği kabul eder ki bu tedavi işini bişim yok diyip sıyrılırar işin içinden.
Seni haksız k0numa sokarlar hemen.
Ne desem bilemiyorum sana Ayri çocuklara ayrı üzüldümkatılıyorum kesinlikle..
Ben fırında tavuk patates yapacağım bir de pilav ama ben yemicem inşallah. İkinci öğünümü az önce yedimAkşama ne yapıyorsunuz ben etli nohut yapıcam islattim nohut hazır ama daha başka bir fikir var mi
Canım boşanalım dediğinde zorluk çıkarır mı?katılıyorum kesinlikle..
hep vardı. evlendiğimiz günden beri kızdığında sinirlendiğinde hemen kontrolünü kaybederdi. hatta iki bebeğim karnımdayken bile şiddet olmuştur. hep unutalım , ama sen de beni kışkırttın, azıcık sussan hiç böyle olmayacak fln deyip geçiştirdi.Çocuklarda büyümüşler ne güzel,küçükte değiller ki bakıma muhtaç olsunar.
Boşanmak çin ağır olmasına bile gerek yok,şiddet aldatma yı geçtim eve bakmamak hakaret bile boşanma sebebi artık.
Şiddet olayları varmı peki oluyormu hep.
Kaç erkek gider ki tedaviye gitmezler,evden gitme olayıda onada sen git derler bu hep böyledir kendi rahatlarını bozmazlar.Barışmak istiyor herşey duzelsin istiyorsa gitmeli. Gitmiyorsa evden gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?