- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.984
- 298
Selam canim iyiyiz sen nasilsin agrilarin geçti miSelam güzellikler nasılsınız selam verip şöyle bi köşede oturmak istedim
Selam canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın ağrın var mı hala?Selam güzellikler nasılsınız selam verip şöyle bi köşede oturmak istedim
Hamd olsun iyiyim iğneden sonra toparlıyorum yavaştan bugün kalktım yürüdüm biraz evin içinde baktım başım benden değil geri oturdum yerimeSelam canim iyiyiz sen nasilsin agrilarin geçti mi
Gözlerim açıkta olsa kapalı da olsa sanki atlı karınca dönüyor yarın sağlık ocağına gidip kan vericem tam tahlil gibiSelam canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın ağrın var mı hala?
Hayırlı olsun canım.kızlar 2 hafta sonra kardeşimin evine taşınıyorum bakalim nasıl olacak
Allah Allah Vertigo mu oldun acaba?Gözlerim açıkta olsa kapalı da olsa sanki atlı karınca dönüyor yarın sağlık ocağına gidip kan vericem tam tahlil gibi
Ahaah selam ben de geldimmmSelam güzellikler nasılsınız selam verip şöyle bi köşede oturmak istedim
İki duyguyu aynı saniyeler içinde yaşadım bir anBu hafta bırakıyorum diyeti. Cumaya kadar diyete devam.
HoşgeldinnnAhaah selam ben de geldimmm
Canım bunu bile zor yedim.tesekkur ederimAfiyet olsun canim az olmus aksam yemekde ekleseydin keske
en son ilk sayfayi okuyacaktin kayboldunAhaah selam ben de geldimmm
Hoş geldin deniz sevdalısı tithiscimAhaah selam ben de geldimmm
Niye ki canin mi istemiyorCanım bunu bile zor yedim.tesekkur ederim
Hiç bilmiyorum ama toplayamiyorum kendimi sürekli uyumak istiyorum halsizim sanki bütün vücuduma iğneler batıyorAllah Allah Vertigo mu oldun acaba?
Bebem hasta mısın halaCanım bunu bile zor yedim.tesekkur ederim
HoşgeldinAhaah selam ben de geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?