Ne bileyim ruh halim bir iyi bir kötü.o yüzden hiç canım istemedi yoksa iyiyim sağol canımNiye ki canin mi istemiyor
Ney hayırlı oluyor canımteşekkür ederim canim
Aiiiy teşekkür ederim hoşbuldum :)Hoş geldin deniz sevdalısı tithiscim
Aypare kardeşinin yanına taşınıyormuşNey hayırlı oluyor canım
Bu ilaçları bıraktıktan sonra arada oluyor abla bazen uzun sürüyor bazen şak diye ayağa kalkıyorumBebem hasta mısın hala
Iyi ol canim da yinede yemege calis enerjisiz kalmaNe bileyim ruh halim bir iyi bir kötü.o yüzden hiç canım istemedi yoksa iyiyim sağol canım
ahahah evet çok da bakamıyorum buraya çalışırken baktıkça da size yazıyorum :)en son ilk sayfayi okuyacaktin kayboldun
Kolay gelsinahahah evet çok da bakamıyorum buraya çalışırken baktıkça da size yazıyorum :)
Söz verdim sizlere spor yapicam diye yapmazsam ayıp ederdim daha da dikkat ederim canımIyi ol canim da yinede yemege calis enerjisiz kalma
O kadar sporda yapmissin kaslardan gitmesin
Sen deHoşgeldin
Tamam canimSöz verdim sizlere spor yapicam diye yapmazsam ayıp ederdim daha da dikkat ederim canım
Şak diye kalkmalarin uzun olsun zeynoşum kıyamam sana.Bu ilaçları bıraktıktan sonra arada oluyor abla bazen uzun sürüyor bazen şak diye ayağa kalkıyorum
teşekkür ederiimmm :*Kolay gelsin
Sağol ablamŞak diye kalkmalarin uzun olsun zeynoşum kıyamam sana.
Tanrıça olunca havalı oluyor insan. Hoşgeldin.Ahaah selam ben de geldimmm
Geçmiş olsun canım.Hiç bilmiyorum ama toplayamiyorum kendimi sürekli uyumak istiyorum halsizim sanki bütün vücuduma iğneler batıyorbian kendimden korktum
Canım moralin hep yüksek olur inşallah
Ya siz çok tatlısınız ama off böyle bir topluluğa selam bile vermek mutlu ediyor <3Tanrıça olunca havalı oluyor insan. Hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?