250 gram artisin cumaya eksiler gelir canimBugunu ben pazar sandim kizlar ya. Tatil bitsin eve donuo ise baslayibca karisnaz artik gunler.
Bugunku kilom: 73,5
Zipzip-
Bir boydaşim varmış burda 158 ben
Ogretmen direk uzakta. Eğitime geçse daha iyi olacakmışBugun sadece 4 cocuk gitmis 21 kisi pert yada korkudan gondermemis 4 kisi cok yurekli cikti valla
Hadi hayırlı olsun sağlığın için güzel bir adimEn az 3 gün geçmeden söylemeyecektim ama biz dün gece sigarayı bırakma karari aldık eşimle. En son dün gece içtik. İnşallah becerebiliriz ve inşallah bu benim tartıma olumsuz yansımaz
Kendine yok az olan diğer arkadaşınAfiyet olsun. Kendine niye azcik koymuş.
Aaa ne guzel bir karar vermissiniz canimEn az 3 gün geçmeden söylemeyecektim ama biz dün gece sigarayı bırakma karari aldık eşimle. En son dün gece içtik. İnşallah becerebiliriz ve inşallah bu benim tartıma olumsuz yansımaz
Sağol kuzumHadi hayırlı olsun sağlığın için güzel bir adim
Canimmm teşekkür ederim inşallah becerebilirizAaa ne guzel bir karar vermissiniz canim
Küçücük bir sakız al ağzına çok küçük bir parça ama ağzında Dursun hepEn az 3 gün geçmeden söylemeyecektim ama biz dün gece sigarayı bırakma karari aldık eşimle. En son dün gece içtik. İnşallah becerebiliriz ve inşallah bu benim tartıma olumsuz yansımaz
İnşallah canimCanimmm teşekkür ederim inşallah becerebiliriz
Afiyet olsun canimSabah aç karnına
7 zeytin 1 incir
1 saat sonra karışık bitki çayı
Kahvaltı 11.30
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin salça
2 dilim t.b ekmeği
Yeşil çay
Akşam 18:30
1 kepçe m.çorbasi
Yarım tabak kuru patlıcan biber kavurması
1 dilim ekmek
Yatmadan
7 zeytin 1 incir
Su: 3lt
Zipzip- Aomine Daiki
Ne zamandır icmiyosun canımKüçücük bir sakız al ağzına çok küçük bir parça ama ağzında Dursun hep
.hem kilo kontrolü sağlıyor hemde sigara isteğini bastırıyor ben öyle bıraktım kiloda almadım
Bir yıl dolmak üzere canım 20 sene içtim .. ilk başta nikotin sakızı çiğnedik bir paket eşimle sonra normar sakiza geçtik nikotin sakızı da iyi kriz anında ..Ne zamandır icmiyosun canım
Benim de 20 sene oldu, ama son zamanlarda çok arttırdım zayıflamaya yardımcı olsun diye. Artık sevmediğimi farkettim e malum bir sürü zam da geldi. Bırakalım dedik bugün hiç içmedik.Bir yıl dolmak üzere canım 20 sene içtim .. ilk başta nikotin sakızı çiğnedik bir paket eşimle sonra normar sakiza geçtik nikotin sakızı da iyi kriz anında ..
Teşekkür ederim canımafiyet olsun
Afiyet olsun baby spiceBugün oruc tutmuştum.
Sahurda 20.00'de bir kase corba, 1 köfte, su tükettim.
Aksam 18.30'da su, 1 dilim kek, 1 kurabiye, gofret, bir çorba, 2 kaşık patates, yogurt, acı sos tükettim.
Sag ol canım.Afiyet olsun baby spice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?