İşte insan kendinde olmayanı istiyor demek, ben de çocukluğumdan beri hep büyük isterdim 34 yaşında kavuştumCocukluktan beri hep keşke küçük olsaydi derdim. Şükürler olsun şuan baya kuculduler. 115 kg ikenki hali aklimdan cikmiyo
Canım maşallah, ekran görüntüsünü aldım ben de deneyeceğim şu an takviye kullanmıyorumTakviyeler mutlaka kullaniyosunuzdur ama gorunce soylemeden geçemedim. Biz ikinci kutu redoxon c vitamini başladik. Birde eşim voonkanin karamurverli cigneme tabletini almış. Maşallah diyim. Büyük kızım iştahlandi bu sene. Evet herşeyden tabak tabak yemiyor. Ama 4.5 senedir acıktım dedigini ilk kez duyuyorum diyebilirim. Kg alimi da cok super denemez. Ama eskiden daha azdı. Şuan 4.5 yaşında 16.5 kg. Yazin 14 civarıydı
Böyle şeylerin niyetine girdiysen bir an önce uygula canım, yaşın küçük bildiğim kadarıyla. Ben çok uzun süre bekledim benim yaptığım hatayı yapmaUf bu aralar lipo kafama girmeye basladi şu göbek için. Kendisinden nefret etmeye başladım
Canim, aslında kaçamak vardı, yazmayı unuttum. Benim kız hasta, bir sürü ödev birikti, yetistirelim derken zar zor girip yazdim, akıl kalmadı.Yorgunluktu demek ki simdi uykum var ama uyumuuorum telegona daldim
Aferin yememissin :)
Iyi yapmissin ben de etiketliim
Of ne kadar az kesin beni gececeksin
Ben yediklerimi yazinca dusip bayilma emi :)
Ekmegi dilimlemeden yiyorum da koparıpekmekleri neden dilim olarak yazmıyorsun
Günaydın canimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın kızlar
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın güzel takımın güzel insanları
Günaydın
Cümleten günaydınlar hanımlar
Herkese günaydın
Günaydınlarr kuzumgünaydınnnnnnnnnnnnnn
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 172
KİLONUZ: 88,6
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik sebebiyle yarım kalan diyet serüvenine hamilelik kilosunun eklenmesi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Hiç bi kıyafetim olmuyor, rahat hareket edemiyorum ve bebek görmeye gelenler sürekli kiloma atıfta bunlunarak moralimi bozuyor
Göbek hamilelikten Kalıyor keşke dümdüz olsa korse takmadım hiç bende ne kadar zayıflasam inmedi oUf bu aralar lipo kafama girmeye basladi şu göbek için. Kendisinden nefret etmeye başladım
Biz diyete başladık her ay kilo kontrolü olacak. Kan değerlerinde sıkıntı yok canım o yüzden takviye vermedi. Ama bağışıklık ve gelişmesi için reçeteli mama yazdı çikolatalı süt şeklinde. Onu da kızım nazlanarak 3 4 yudum içiyor. Halbuki günde 3 şişe içmesi gerek40+3 de dogdu 2650 2600 le ciktik. Anne karninda da cok zor aldi. Gebelikte ben 1kg dogdugum icin , oglum 2850 dogdugu icin genetik dediler ama dogunca her testi yapildi sorun cikmadi (kalpte damar kalinligi vardi takip.edildi oda normale dondu) . 8 aya kadar cok istahliydi Allahim diyordum ne guzelmis yemek yiyen kasiga hayir demeyen cocuk. Ama uzun surmedi . Sizde takip nasil ilerljyor canim . Bize b12, demir, multivitamin 2 ay kullandik sadece 150g aldi ve 1 cm uzadi
Rahatsızlığı yoksa kafaya takmamak en güzeli canimİştahsız canım ya doğduğundan beri. Bu yüzden ikinci çocuğu yapmadım beni öyle bezdirdi. Şimdi diyorum ki keşke o kadar kafaya takmasaydim.
Bir rahatsızlığı yok canım çok şükür ama aşırı zayıf ve her önüne gelen laf ediyor
Canim diyete başlayınca bazı şikayetler geriledi o yüzden öneriliyorAslında bu yaşta diyet onerilmiyordu yanlış mi biliyorum çocuk büyütmek çok zor hergünü ayrı bir uğraş
Evet. 1 yaş doğum gününde 6. Hastalık oldu o günden sonra 2 yasa kadar egzama geçmedi atopik dermatit dendi. Allerji testlerinde hiç birsey çıkmadı. Ben aylarca beslenme ve metabolizma ya götürdüm hersey normal. Babası zayıf o yüzden genetik dediler. Amaaa gastro ya götürdüm doktor direkt muayene ederken colyak dedi. Kan da ve genetik de çıktı ama çok erken teşhis edildi bağırsaklarda bozulma yok. Karın şişliği 2 3 aydır varEgzamasi var mi canim . Karin siskinligi vs . Bizde yeni bir egzama peydah oldu elinin ustunde ama karin siskjnligi vs yok
Ben de çok dikkat ederim hiç kimyasal görmez ve tüm kıyafetler %100 pamuk gerseyini utulerim yine de geçmemişti egzema. Sonra bioderma nin atoderm kremi gecirdi ama şimdi de diyette kaçamak olursa dokuntuler yeniden geliyorDezenfektan kullanmiyorum canim 18 aylik daha kimyasalla temasi cok az . Ellerini bile cok yagli.olmadigi.surece sadece ilik suyla yikarim aksi halde de bebek sampuaniyla. Boya kalemleri yenilebilir olanlardan . Aklima acaba colyak mi diye gelmedi degil bakalim ne cikacak
Soyle.sende ayip birsey kocaman insanlar cocugu uzuyor
Canim toparlayıcinin markası ne paylaşabilir misinBenimde oyleydi. Cok yuksek kgdan düştüm ve emzirmeyle birleşti. 2 ay oldu sanirim küçük beden ve toparlayici sutyen aldim. Bariz toparladi ve küçüldü. Yarin ölçüm alacagim ne alemdeyim bakalim
Günaydın canimGünaydın güzel takımın güzel insanları
Günaydın ablacimGünaydın
Günaydın ablacimCümleten günaydınlar hanımlar
Günaydın ablacimHerkese günaydın
Afiyet olsun ablacim11 Ocak
10.45
Üç yumurta, bir bardak süt, bir muz
13.00 Sade Türk kahvesi
18.00 İki yumurta, bir lokma peynir, iki ceviz
20.00 Bir greyfurt
Su ölçüsüz okulda olunca rast gele içtim
Zipzip- Cordelia K KarlarKralicesi
Adım
Eki Görüntüle 2986427
Günaydın canimgünaydınnnnnnnnnn takımmmmmmm
Afiyet olsun kaptanimGünaydın CanlarAkşam bir güzel uyumuşum bildirimde yapamadım. Şimdi hemen bildirimi yapıp geçmişi okuyacağım. Öpüldünüz.
11.01.2022
08.00
2 dilim siyez unlu çavdar ekmeği
2 dilim hindi füme
Domates
Salatalık
11:45
1 kepçe şehriye çorbası
5 yk tavuk göğüslü bulgur pilavı
2 yk yoğurt
15:30
2 yağsız gevrek
18:45
1 kepçe mercimek çorbası
3 adet tavuk pirzola
Su
2,6 lt
Spor
40 dk yürüyüş: 200p
200 zip: 50p
6 dk zumba: 24p
10335 adım: 1033 p
Zipzip- Cordelia K KarlarKralicesi
Afiyet olsun ablacim az yemissin yineDünkü bildirimide yapayım 11.01 2022
Sabah dışarı çıkacağız diye pek yemedim lor peyniri zeytin 1 dilimde ekmek yedim.
Ara öğünde yeşil çay ve 2 tane kadar ceviz 1 portakal.
Akşam 3 tane ufak dolma minik bir brokoli.
Gün boyuda ödem attırıcı detoks kürü yapıp içtim.
Adım yaklaşık 7 bine yakındı.
Suda 2 litre filan..
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?