Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cocukluktan beri hep keşke küçük olsaydi derdim. Şükürler olsun şuan baya kuculduler. 115 kg ikenki hali aklimdan cikmiyo
İşte insan kendinde olmayanı istiyor demek, ben de çocukluğumdan beri hep büyük isterdim 34 yaşında kavuştum
Canım maşallah, ekran görüntüsünü aldım ben de deneyeceğim şu an takviye kullanmıyorum
Uf bu aralar lipo kafama girmeye basladi şu göbek için. Kendisinden nefret etmeye başladım
Böyle şeylerin niyetine girdiysen bir an önce uygula canım, yaşın küçük bildiğim kadarıyla. Ben çok uzun süre bekledim benim yaptığım hatayı yapma

Yorgunluktu demek ki simdi uykum var ama uyumuuorum telegona daldim

Aferin yememissin :)

Iyi yapmissin ben de etiketliim

Of ne kadar az kesin beni gececeksin
Ben yediklerimi yazinca dusip bayilma emi :)
Canim, aslında kaçamak vardı, yazmayı unuttum. Benim kız hasta, bir sürü ödev birikti, yetistirelim derken zar zor girip yazdim, akıl kalmadı.

Günaydın Canlar Akşam bir güzel uyumuşum bildirimde yapamadım. Şimdi hemen bildirimi yapıp geçmişi okuyacağım. Öpüldünüz.

11.01.2022

08.00
2 dilim siyez unlu çavdar ekmeği
2 dilim hindi füme
Domates
Salatalık

11:45
1 kepçe şehriye çorbası
5 yk tavuk göğüslü bulgur pilavı
2 yk yoğurt

15:30
2 yağsız gevrek

18:45
1 kepçe mercimek çorbası
3 adet tavuk pirzola

Su
2,6 lt

Spor
40 dk yürüyüş: 200p
200 zip: 50p
6 dk zumba: 24p
10335 adım: 1033 p

Zipzip- Cordelia K KarlarKralicesi

Eklentiler

• 9BCB2D48-63AB-420F-B39C-C75205B8ECE0.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 30
Hoşgeldin canım aman sen boşver onları. Eminim onlar doğum yaptıklarının ertesi günü 34-36 bedendi

Dünkü bildirimide yapayım 11.01 2022

Sabah dışarı çıkacağız diye pek yemedim lor peyniri zeytin 1 dilimde ekmek yedim.

Ara öğünde yeşil çay ve 2 tane kadar ceviz 1 portakal.

Akşam 3 tane ufak dolma minik bir brokoli.

Gün boyuda ödem attırıcı detoks kürü yapıp içtim.

Adım yaklaşık 7 bine yakındı.
Suda 2 litre filan..

Zipzip-

Biz diyete başladık her ay kilo kontrolü olacak. Kan değerlerinde sıkıntı yok canım o yüzden takviye vermedi. Ama bağışıklık ve gelişmesi için reçeteli mama yazdı çikolatalı süt şeklinde. Onu da kızım nazlanarak 3 4 yudum içiyor. Halbuki günde 3 şişe içmesi gerek
Rahatsızlığı yoksa kafaya takmamak en güzeli canim
Aslında bu yaşta diyet onerilmiyordu yanlış mi biliyorum çocuk büyütmek çok zor hergünü ayrı bir uğraş
Canim diyete başlayınca bazı şikayetler geriledi o yüzden öneriliyor
Egzamasi var mi canim . Karin siskinligi vs . Bizde yeni bir egzama peydah oldu elinin ustunde ama karin siskjnligi vs yok
Evet. 1 yaş doğum gününde 6. Hastalık oldu o günden sonra 2 yasa kadar egzama geçmedi atopik dermatit dendi. Allerji testlerinde hiç birsey çıkmadı. Ben aylarca beslenme ve metabolizma ya götürdüm hersey normal. Babası zayıf o yüzden genetik dediler. Amaaa gastro ya götürdüm doktor direkt muayene ederken colyak dedi. Kan da ve genetik de çıktı ama çok erken teşhis edildi bağırsaklarda bozulma yok. Karın şişliği 2 3 aydır var
Ben de çok dikkat ederim hiç kimyasal görmez ve tüm kıyafetler %100 pamuk gerseyini utulerim yine de geçmemişti egzema. Sonra bioderma nin atoderm kremi gecirdi ama şimdi de diyette kaçamak olursa dokuntuler yeniden geliyor
Benimde oyleydi. Cok yuksek kgdan düştüm ve emzirmeyle birleşti. 2 ay oldu sanirim küçük beden ve toparlayici sutyen aldim. Bariz toparladi ve küçüldü. Yarin ölçüm alacagim ne alemdeyim bakalim
Canim toparlayıcinin markası ne paylaşabilir misin

Günaydın güzel takımın güzel insanları
Günaydın canim
Günaydın ablacim
Cümleten günaydınlar hanımlar
Günaydın ablacim
Herkese günaydın
Günaydın ablacim
Afiyet olsun ablacim
günaydınnnnnnnnnn takımmmmmmm
Günaydın canim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun ablacim az yemissin yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…