Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

gün içinde yazdığın tüm mesajları okudum. insan tahlillerinde iyiyimdir. açıkçası çok tehlikeli buldum.
bu sinir iyi değil Allah muhafaza etsin öfkeyi, şiddeti kontrol edemiyor. anladığım kadarıyla saplantılı şekilde bağlı sana. boşanmaya kalksan normal boşanamayacaksın, dava sonuçlansa bile rahatsız edecek.
evli kalmak da, ayrılmak da başlı başına büyük sıkıntı olacak.
dışarıda baş başa konuşmuşsunuz, tahmin edemeyeceğin derecede ılımlı konuşmuş. çok dikkatli, titiz hazırlanmış bir konuşma yapmış. ama açıkçası iki türlü de güvenemedim canım. bilemedim anlaşıp kalkmışsınız masadan. peki ya, yok ben ayrılmakta kararlıyım deseydin? sence ne olurdu? ben bilemedim açıkçası...

Allah yardımcın olsun

Browni yiyen bendim. Ama diyete ara verdim bu hafta yeniden adapte olmaya çalışıyorum. Kızmani anliyorum ama sen mukafatini tartinda göreceksin

Benim göğüslerde hep büyüktü. Bi de emzirme kilo verme derken sarkma çok oldu..
Benimde oyleydi. Cok yuksek kgdan düştüm ve emzirmeyle birleşti. 2 ay oldu sanirim küçük beden ve toparlayici sutyen aldim. Bariz toparladi ve küçüldü. Yarin ölçüm alacagim ne alemdeyim bakalim

Takviyeler mutlaka kullaniyosunuzdur ama gorunce soylemeden geçemedim. Biz ikinci kutu redoxon c vitamini başladik. Birde eşim voonkanin karamurverli cigneme tabletini almış. Maşallah diyim. Büyük kızım iştahlandi bu sene. Evet herşeyden tabak tabak yemiyor. Ama 4.5 senedir acıktım dedigini ilk kez duyuyorum diyebilirim. Kg alimi da cok super denemez. Ama eskiden daha azdı. Şuan 4.5 yaşında 16.5 kg. Yazin 14 civarıydı

Bende diyorum esime emzirme sonrasi meme , karin toplama vs bir fatura cikaracagim sana niye biz deforme oluyoruz haksizlik diye ama ben cesaret edemem ya sezeryan korkusuna ikinciyi yapmaya hic niyetim yoktu mesela cok zordu benim icin
Uf bu aralar lipo kafama girmeye basladi şu göbek için. Kendisinden nefret etmeye başladım

Oglumda 2850 dogdu ama persentil hic surekli dusus yasayop %3 un altina inmemisti . 2 aydir takipliyiz arastrmaya sevk ettiler. 7 dolacak oglumun 21 kg hala zorla yediriyorum . Keske bizde olsa bu istahsizlik

Evet ya keşke ben yemesem o her şeyi yiyebilse. İnsanlar çok dalga geçiyor çok üzülüyor.

Canım Allah dermansız dert vermesin hep huzurlu sağlıklı olsunlar inşallah
Birde bende çocukken zayiftim. Bir gün annemin yaninda kizimi yemek yemiyor diye nerdeyse dövecek raddeye geldim. Dedi ki sende zayiftin, üzülürdüm neler yapardim. 9 yaşında 27 kg ile apandisit ameliyati oldum. O ameliyattan sonra ne olduysa oldu hızlı Bir biçimde kg aldim. Keske hic uzulmeseydim zayiftin diye dedi. Sonrada cok kglu bir cocukluk ve genc kizlik yasadim.. sonrasi malum zaten obez oldum. O yüzden sağlıklı olsunlar zayif olmalarina uzulmuyorum tabak tabak yemesinler tatsinlar 3 5 kaşık vitamin alsinlar yeter diyorum

Hoşbuldum inşallah ben de öyle umut ediyorum
Evet Canım, ilk bebeğim
Sağlıkla büyüt inşallah kuzum yanlış anlamazsan tecrübelerime dayanarak birşey paylaşmak istiyorum. İlk bebeğimi 10 sene önce doğurdum illa ki yaşım da küçüktü kırkım çıktı hemen beslenmemi azalttım. Kızım beni 5.5 ay emdi. Sütüm kesildi bende genetik sandım annemin de öyle olmuş. Şimdi ikinci bebeğimi kucağıma aldım 9 aylık oldu ve 7 .aya kadar yedim sütüm kesilmedi kızım için hep bir vicdan yapıyorum. Acaba yeseydim kesilmezmiydi diye tabi süt işi nasip ne kadar kısmeti varsa o kadar içiyor bebekler. Eğer sütünün azaldığını goguslerinin yumuşadigini hissedersen çok kesme yemeyi derim ben umarım az yiyiip bol ve yağlı sütün olur

Yorgunlugunun etkiside olabilir karbonun etkiside olabilir canim

Benim tukettigim karbona gore 24 saat uyumam lazim
Gece 12 de uyuyorum sabah 6-7 gibi uyaniyorum
Yorgunluktu demek ki simdi uykum var ama uyumuuorum telegona daldim
Aferin yememissin :)
Bilmem ben bak diye etiketledim:))
Çok sağlıklı beslenemiyorum ama az yemeye çalışıyorum. Şekerim çok düşer benim, ondan tatliya gidiyorum biraz:)
Iyi yapmissin ben de etiketliim
11.30 elma, kivi, corba, birkaç zeytin, ekmek, su.
14.20 sütlü kahve
19.25 corba, az ekmek, su.
Beth18
Of ne kadar az kesin beni gececeksin
Ben yediklerimi yazinca dusip bayilma emi :)

11.30 elma, kivi, corba, birkaç zeytin, ekmek, su.
14.20 sütlü kahve
19.25 corba, az ekmek, su.
Beth18

Iyi geceler kizlar
Bugun yediklerim

Sabah 2 dilim ekmek arasi peynir Domates salatalık

Ara 3 kuru kayisi 3 ceviz yesilcay

Ogle pirasa yogurt

Ara kefir

Aksam 5 kofte kadar et
Mercimek çorbası

11 ocak sali
11.00
Kasarli tost cay

Ara
1 paket etiform

Ara
Eti gong cay
80 gr bitter cikolata

19.00
2 kepce tonbalikli makarna
Yarim kase yogurt
clara

Afiyet olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…