gün içinde yazdığın tüm mesajları okudum. insan tahlillerinde iyiyimdir. açıkçası çok tehlikeli buldum.katılıyorum kesinlikle..
çocuklarım artık küçük değil ki biri 13 diğeri 18 yaşında büyüdüler yeteri kadar.
hep daha ağır bir mesele olmalı boşanmak için derdim. hani aldatma gibi vs. bir de herkes olur öyle evliliklerde diyor geçiyor. eşlerin birbirine dayak atıp hakaret etmesinin neresi normal anlamıyorum. insan bunları duydukça bende bir anormallik var haksızlık ediyorum herhalde diye düşünüyor.
bir de o kadar içten ve ısrarcı özür diler ki ikna olmamak elde değil. acırsın böyle ... Allah benim belamı versin bu mazlum sefil yaratığa ben nasıl böyle sert davrandım dersin o derece.
20 yılın 18 yılı böyle geçti son 2 yıldır ponçik bir şeye dönüşmüştü. demek nasıl dolduysa az kalsın boğazımı sıkmak suretiyle hallediyordu beni oracıkta. zaten benim gücüm nedir ki üzerimden atamadım kıpırdayamadım bile
İyi canım inşallah daha iyi olursun hemen. Bizde burun akintilari falan var onla4 normal artikÇocuklar daha iyi canım bende gribe döndüm burnum sızlıyor hafif vucud ağrısı devam ediyor siz toparlanabildiniz mi
Browni yiyen bendim. Ama diyete ara verdim bu hafta yeniden adapte olmaya çalışıyorum. Kızmani anliyorum ama sen mukafatini tartinda göreceksinYaa baklava çikolata falan mi yediniz siz brovni gördüm
Neden yiyorsunuz ben çok sabrediyorum siz yiyince moralim bozuluyor ben de yemek istiyorum canım çekiyor bugün öğlen vaktim yoktu hiç bisey yiyemedim küçük bi parça havuç cezeryesi attım yine de kendime kızdım
Benimde oyleydi. Cok yuksek kgdan düştüm ve emzirmeyle birleşti. 2 ay oldu sanirim küçük beden ve toparlayici sutyen aldim. Bariz toparladi ve küçüldü. Yarin ölçüm alacagim ne alemdeyim bakalimBenim göğüslerde hep büyüktü. Bi de emzirme kilo verme derken sarkma çok oldu..
Cocukluktan beri hep keşke küçük olsaydi derdim. Şükürler olsun şuan baya kuculduler. 115 kg ikenki hali aklimdan cikmiyoBenim memeler de küçüktü sonra hoooop taktırdım silikonu :))
40+3 de dogdu 2650 2600 le ciktik. Anne karninda da cok zor aldi. Gebelikte ben 1kg dogdugum icin , oglum 2850 dogdugu icin genetik dediler ama dogunca her testi yapildi sorun cikmadi (kalpte damar kalinligi vardi takip.edildi oda normale dondu) . 8 aya kadar cok istahliydi Allahim diyordum ne guzelmis yemek yiyen kasiga hayir demeyen cocuk. Ama uzun surmedi . Sizde takip nasil ilerljyor canim . Bize b12, demir, multivitamin 2 ay kullandik sadece 150g aldi ve 1 cm uzadi
Takviyeler mutlaka kullaniyosunuzdur ama gorunce soylemeden geçemedim. Biz ikinci kutu redoxon c vitamini başladik. Birde eşim voonkanin karamurverli cigneme tabletini almış. Maşallah diyim. Büyük kızım iştahlandi bu sene. Evet herşeyden tabak tabak yemiyor. Ama 4.5 senedir acıktım dedigini ilk kez duyuyorum diyebilirim. Kg alimi da cok super denemez. Ama eskiden daha azdı. Şuan 4.5 yaşında 16.5 kg. Yazin 14 civarıydıİştahsız canım ya doğduğundan beri. Bu yüzden ikinci çocuğu yapmadım beni öyle bezdirdi. Şimdi diyorum ki keşke o kadar kafaya takmasaydim.
Bir rahatsızlığı yok canım çok şükür ama aşırı zayıf ve her önüne gelen laf ediyor
Uf bu aralar lipo kafama girmeye basladi şu göbek için. Kendisinden nefret etmeye başladımBende diyorum esime emzirme sonrasi meme , karin toplama vs bir fatura cikaracagim sana niye biz deforme oluyoruz haksizlik diyeama ben cesaret edemem ya sezeryan korkusuna ikinciyi yapmaya hic niyetim yoktu mesela cok zordu benim icin
Oglumda 2850 dogdu ama persentil hic surekli dusus yasayop %3 un altina inmemisti . 2 aydir takipliyiz arastrmaya sevk ettiler. 7 dolacak oglumun 21 kg hala zorla yediriyorum . Keske bizde olsa bu istahsizlik
Birde bende çocukken zayiftim. Bir gün annemin yaninda kizimi yemek yemiyor diye nerdeyse dövecek raddeye geldim. Dedi ki sende zayiftin, üzülürdüm neler yapardim. 9 yaşında 27 kg ile apandisit ameliyati oldum. O ameliyattan sonra ne olduysa oldu hızlı Bir biçimde kg aldim. Keske hic uzulmeseydim zayiftin diye dedi. Sonrada cok kglu bir cocukluk ve genc kizlik yasadim.. sonrasi malum zaten obez oldum. O yüzden sağlıklı olsunlar zayif olmalarina uzulmuyorum tabak tabak yemesinler tatsinlar 3 5 kaşık vitamin alsinlar yeter diyorumEvet ya keşke ben yemesem o her şeyi yiyebilse. İnsanlar çok dalga geçiyor çok üzülüyor.
Canım Allah dermansız dert vermesin hep huzurlu sağlıklı olsunlar inşallah
Sağlıkla büyüt inşallah kuzumHoşbulduminşallah ben de öyle umut ediyorum
Evet Canım, ilk bebeğim
Yorgunluktu demek ki simdi uykum var ama uyumuuorum telegona daldimYorgunlugunun etkiside olabilir karbonun etkiside olabilir canim
Benim tukettigim karbona gore 24 saat uyumam lazim
Gece 12 de uyuyorum sabah 6-7 gibi uyaniyorum
Aferin yememissin :)Tamamı çıkmamış fotoda ama iyidir mutfağımız canım. Şimdi sandvicimi yiyorum rahatladım valla artık yemek istemiyorum o cissları
Aynen aynen karbonhidratı azaltınca mutlaka daha kolay uyanıyorum. Ama tamamen kesmek doğru değil
Evet ya, tuvalete çıkmadan geçen her saat daha çok kilo almış hissediyorum haha
Canım hapim var benim bak onu da icebilirim ama açlık otunu çok duydum artık ondan da bulundurucam evde
Günaydın kaptanimmm
Iyi yapmissin ben de etiketliimBilmem ben bak diye etiketledim:))
Çok sağlıklı beslenemiyorum ama az yemeye çalışıyorum. Şekerim çok düşer benim, ondan tatliya gidiyorum biraz:)
Of ne kadar az kesin beni gececeksin11.30 elma, kivi, corba, birkaç zeytin, ekmek, su.
14.20 sütlü kahve
19.25 corba, az ekmek, su.
Beth18
Günaydın canimGünaydın
Bugünkü Menüm
12.30 : 1karisik tost
1 bardak soğuk çay
18.00: 1 patatesli çörek
2 bardak ayran
Aslında utandım şu an bu menüyü buraya yazmayaAma bugün aşı günümüzdü, ondan ne varsa atıştırdım. Yarın daha iyi olacaktır
Menüm
Kahvaltı 06.30
Tavada 2 yumurta bir parça kaşar peyniri bir parça beyaz peynir 5 zeytin 7 fındık iki ceviz
Ara 10.30
1 kutu süt 7 fındık 2 ceviz
Öğle 12.00
Bir kase salata içine bir avuç haşlanmış nohut 5 siyah zeytin bir parça peynir
Yanında 4 dilim çörekotlu form bisküvi
Ara 16.00
1 elma 1 maden suyu
Akşam 18.30
1 kepçe et haşlama
1 YK Pirinç pilavı üstüne 3yk kuru fasulye yemeği
Marul salatası bol
Su 3lt
Zipzip- K KarlarKralicesi
Menümü yazayım
Sabah
Haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Patates ve biber kızartması
Şekersiz çay
Akşam
Sarımsaklı domates
Yoğurt
Su 2 litre spor 4134 adım
Zipzip- Cordelia Aomine Daiki
11.30 elma, kivi, corba, birkaç zeytin, ekmek, su.
14.20 sütlü kahve
19.25 corba, az ekmek, su.
Beth18
Iyi geceler kizlar
Bugun yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek arasi peynir Domates salatalık
Ara 3 kuru kayisi 3 ceviz yesilcay
Ogle pirasa yogurt
Ara kefir
Aksam 5 kofte kadar et
Mercimek çorbası
Iyi akşamlar kızlar
Saat 13
Toz karışım
14: 30
Biraz kuymak
Biraz ceviz
17: 30
Dönerli, mantarlı gratin ( dışarda yedik)
2 kupa kahve
4 kupa çay
1,5 lt Su
1 uludağ
Lokanta çarşıdaydı 2 dükkana girdim
2,600 adım
İyi geceler
9 bucuk da peynir zeytin yumurta haşlama 2 kupa çay 2 dilim ekmek
Ara muz havuç
Akşam 17 de bir küçük tabak makarna bol yeşil salata
Akşam 19 da bir kupa yeşil çay
2 litre su
Zipzip- Cordelia K KarlarKralicesi
Bugunku menum
09:00- soslu yumurta, bolca donates, 5 cesit degisik peynir, 1 dilim cheesecake
14:00- 1 fincan sicak cikolata
17:00- 1 kase polonya usulu salatalik tursusu corbasi, izgara balik, 2 cesit salatadan birer kase
18:00- 3 kadeh sarap
Su:1,5 lt
Spor: 9700 adim
Zipzip-
K KarlarKralicesi
Zipzip- Cordelia Aomine Daiki
Kahvaltı 8.30
2 yulaflı kurabiye
Öğle 13.00
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık brokoli salatası
2 kaşık yoğurtlu tavuk göğsü
Ara 16.00
Mandalina
Süt
Akşam 19.45
Bir tabak yeşil salata
3 köfte
Su 2 lt
Spor
40 dk tempolu yürüyüş 200 p
Adım 8.153815 p
11 ocak sali
11.00
Kasarli tost cay
Ara
1 paket etiform
Ara
Eti gong cay
80 gr bitter cikolata
19.00
2 kepce tonbalikli makarna
Yarim kase yogurt
clara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?