- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Valla gucluler zaten benim ki cok hareketli babayla bogusuyor ama esim artik dayanamiyorum cok fena guclendi diyor . Kiz buyuk konusma bende ikincimi yok diyordum . Condom kurbani oldukHahahaha kendin için iyi bişey yaptın ama belli de olmaz ben de vercem kilo banane
Allah bilir tabi büyük konuşmuyorum ama kesinlikle niyetim yok şimdilik canımcım
Ya millet işte zayifa zayıf diyince kiracagini düşünmüyor. Çocuğum artık cevabı veriyor ama zayıf görünebilirim ama çok güçlüyüm diyor
Afiyet olsun rakip. Off ya aslinda cok da hareket ediyorum ama insallah su tatil beni yakmaz.Menu
Sabah
2 dlm tam bugday
1 yumurta azcik zeytinyagi gezdirdim
1 kare dlm peynjr
Domates slatalik
5 zeytin
Ara
10 findik
Sutlu kahve
Aksam
5yk et sote
100g yogurt
Salata
1 dlm ekmek
Su: 2 lt henuzZipzip- Cordelia DeryaOnDiet
Kız dedim ya büyük konuşmuyorum hahahaValla gucluler zaten benim ki cok hareketli babayla bogusuyor ama esim artik dayanamiyorum cok fena guclendi diyor . Kiz buyuk konusma bende ikincimi yok diyordum . Condom kurbani olduk
Valla gucluler zaten benim ki cok hareketli babayla bogusuyor ama esim artik dayanamiyorum cok fena guclendi diyor . Kiz buyuk konusma bende ikincimi yok diyordum . Condom kurbani olduk
Stres yapma canim streste odemAfiyet olsun rakip. Off ya aslinda cok da hareket ediyorum ama insallah su tatil beni yakmaz.
Evet bakinca iyi ki diyorum . Baba ogul.cok.istediler ay 4 yasindan beri dua ediyordu her gece kiz kardes icin . Simdide cok iyiler cok sukuro da iyiymis. Iyi olmus bosver kardes olmus ne guzel
Benim 72yi gorme umutlarim haftaya kaldiStres yapma canim streste odem
Benim spiral kaymisti , dogum kontrol haplarina alerjim var hastanelik.oluyorum . Dogumdan sonra tupleri baglattim valla kesin cozumKız dedim ya büyük konuşmuyorum hahaha
Ben spiralliyim beybim :)) seninki de iyi ki doğmuş rabbim yüzlerini güldürsün hep
Masallah canim. Saglikla anali babali buyusunler cook mutlu olsunlarEvet bakinca iyi ki diyorum . Baba ogul.cok.istediler ay 4 yasindan beri dua ediyordu her gece kiz kardes icin . Simdide cok iyiler cok sukur
Bende ters yone gittim ama odemde var yumurtlama.zamanim gec olsun guc olmasin .Benim 72yi gorme umutlarim haftaya kaldi
Amin canim hepimizin cocuklarini Rabbim korusunMasallah canim. Saglikla anali babali buyusunler cook mutlu olsunlar
Benim spiral kaymisti , dogum kontrol haplarina alerjim var hastanelik.oluyorum . Dogumdan sonra tupleri baglattim valla kesin cozum
Benim de bu hafta yumurtlama zamanim. Milletin cani regl dobeminde tatli ister regly doneminde sisee ben yumurtlama doneminde. Sen de aynisin galiba. Hadi ins haftaya gorelim artik su 72yiBende ters yone gittim ama odemde var yumurtlama.zamanim gec olsun guc olmasin .
Çocuklar daha iyi canım bende gribe döndüm burnum sızlıyor hafif vucud ağrısı devam ediyor siz toparlanabildiniz miaskrhpozitif nasil oldunuz yazdiysanda gormedim. Geçmiş yapamiyorum
Ben de hap kullanırken hamile kalmıştım. Ay spiralim kaymasın birkaç sene daha sonra zaten menopoz başlar diye düşünüyorum :)Benim spiral kaymisti , dogum kontrol haplarina alerjim var hastanelik.oluyorum . Dogumdan sonra tupleri baglattim valla kesin cozum
Ogluma 3.5 yil ugrastik bi tedavi uygulanacakti o ay isyerim cok yogundu sonraki aya birakalim dedim ve o ay yogunlukta hamile kaldim. Kizimda da bi donem denedik olmadi vazgcetim korunalim dedim kaza olunca aman o kadar zaman olmadi bi kazada mi olacak dedim ve oldu . Hayatim plansizbiz iki cocugu da planlayip programlayip yapinca ben hic boyle bir kesin cozum dusunmedim. Ama gayet iyi fikir.
HoşbuldumHoşgeldin canım zamanla daha da düzene girer menülerin. İlk bebeğin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?