Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Valla gucluler zaten benim ki cok hareketli babayla bogusuyor ama esim artik dayanamiyorum cok fena guclendi diyor . Kiz buyuk konusma bende ikincimi yok diyordum . Condom kurbani olduk

Bugunku menum
09:00- soslu yumurta, bolca donates, 5 cesit degisik peynir, 1 dilim cheesecake
14:00- 1 fincan sicak cikolata
17:00- 1 kase polonya usulu salatalik tursusu corbasi, izgara balik, 2 cesit salatadan birer kase
18:00- 3 kadeh sarap

Su:1,5 lt
Spor: 9700 adim
Zipzip-
K KarlarKralicesi

Eklentiler

• 48489C51-1CE4-453A-8CD4-4E1C7F34F5DC.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 19
Afiyet olsun rakip. Off ya aslinda cok da hareket ediyorum ama insallah su tatil beni yakmaz.

Valla gucluler zaten benim ki cok hareketli babayla bogusuyor ama esim artik dayanamiyorum cok fena guclendi diyor . Kiz buyuk konusma bende ikincimi yok diyordum . Condom kurbani olduk
Kız dedim ya büyük konuşmuyorum hahaha

Ben spiralliyim beybim :)) seninki de iyi ki doğmuş rabbim yüzlerini güldürsün hep

o da iyiymis. Iyi olmus bosver kardes olmus ne guzel

Kız dedim ya büyük konuşmuyorum hahaha

Ben spiralliyim beybim :)) seninki de iyi ki doğmuş rabbim yüzlerini güldürsün hep
Benim spiral kaymisti , dogum kontrol haplarina alerjim var hastanelik.oluyorum . Dogumdan sonra tupleri baglattim valla kesin cozum

Benim spiral kaymisti , dogum kontrol haplarina alerjim var hastanelik.oluyorum . Dogumdan sonra tupleri baglattim valla kesin cozum
biz iki cocugu da planlayip programlayip yapinca ben hic boyle bir kesin cozum dusunmedim. Ama gayet iyi fikir.

Bende ters yone gittim ama odemde var yumurtlama.zamanim gec olsun guc olmasin .
Benim de bu hafta yumurtlama zamanim. Milletin cani regl dobeminde tatli ister regly doneminde sisee ben yumurtlama doneminde. Sen de aynisin galiba. Hadi ins haftaya gorelim artik su 72yi

Ben de hap kullanırken hamile kalmıştım. Ay spiralim kaymasın birkaç sene daha sonra zaten menopoz başlar diye düşünüyorum :)

biz iki cocugu da planlayip programlayip yapinca ben hic boyle bir kesin cozum dusunmedim. Ama gayet iyi fikir.
Ogluma 3.5 yil ugrastik bi tedavi uygulanacakti o ay isyerim cok yogundu sonraki aya birakalim dedim ve o ay yogunlukta hamile kaldim. Kizimda da bi donem denedik olmadi vazgcetim korunalim dedim kaza olunca aman o kadar zaman olmadi bi kazada mi olacak dedim ve oldu . Hayatim plansiz

Sabah 9.30 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 kaşık labne
10.30 turk kahvesi
12 kiraz sapı çayı
13 Bir tabak kuru taze fasulye yemeği salata
15 türk kahvesi
17 yeşil çay 1 avuç kadar kuru üzüm
19. 1 kase mercimek çorbası (bugün 7de çıkıyorum işten geç kaldı biraz )
3lt su Zipzip- Cordelia

Eklentiler

• 20220110_231722.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 48
Zipzip- Cordelia Aomine Daiki

Kahvaltı 8.30
2 yulaflı kurabiye

Öğle 13.00
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık brokoli salatası
2 kaşık yoğurtlu tavuk göğsü

Ara 16.00
Mandalina
Süt

Akşam 19.45
Bir tabak yeşil salata
3 köfte

Su 2 lt

Spor
40 dk tempolu yürüyüş 200 p
Adım 8.153 815 p

Eklentiler

• image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…