Tabiki hayırŞimdiden afiyet olsun. Sen ekmek arası yemiycen dimi
Çok yemeyeceksin demi tavuğu.Herkese selamlar.masallah çeneniz hiç susmamis geçmişten geldim akşama bende de tavuk döner (ekmek arası yapicam)salata ve ayran
Bnedede çok az şimdilik 2775 olmuş.Ben 5.462 adımdayım siz?
Dün yağmur vardı öğleden sonra kar başladı inşallah çok yagarda okullar kapanır hava buz gibiBuraya da yağacaktı güya fırtınadan başka bişey yok
Yok abla migdemi küçültmeye çalışıyorum yemem..Çok yemeyeceksin demi tavuğu.
Bnedede çok az şimdilik 2775 olmuş.
Sabah sporda yapmadım onuda diyim ..
Bende biraz bekleyip yoğurt yerim herhalde..40 geçeye kadar beklemem lazım
Bende öyle oldum yemiorum resmen karnım gurulduyor gerçide,bende öğlenleri yemek yeme olayı h,ç yoktu hep atıştırdım.Yok abla migdemi küçültmeye çalışıyorum yemem..
Aaah ah biz de biliyoruz yemeyi de, herkesin yediği, toptan bize kilo yapıyo. Benim kızım da acıyo banaTabiki hayırnerdeyse 1 haftadır akşam çorba salata yiyiyorum.sikayetci değilim ama ev halkı aç kalıyorum sanıyor.ben döner salata ayran yiyecem inşallah
Bazen benim de gözüm görmüyor yediğim zaman evde bana bakıyorlar ne oluyor diye
Dün yağmur vardı öğleden sonra kar başladı inşallah çok yagarda okullar kapanır hava buz gibi
Abla sen kaça düşmek istiyorsunBende öyle oldum yemiorum resmen karnım gurulduyor gerçide,bende öğlenleri yemek yeme olayı h,ç yoktu hep atıştırdım.
Şimdi onda kestim kaldım böyle,yeşil çay içiyoeum şu anda.
Eşim artık kızmaya başladı bana yemiyorsun diye,bir ana bir tabağa bakıyor doycanmı diyorBazen benim de gözüm görmüyor yediğim zaman evde bana bakıyorlar ne oluyor diye
Az önce bu yazıyı alintiladim ama olmadı şimdi olduAaah ah biz de biliyoruz yemeyi de, herkesin yediği, toptan bize kilo yapıyo. Benim kızım da acıyo banaanne bundan yiyebilir misin diye soruyor , hayır diyince üzülüyo
Abooow ben bunu nasıl yaptım gıııı
Kiyamiyordur sana ablaEşim artık kızmaya başladı bana yemiyorsun diye,bir ana bir tabağa bakıyor doycanmı diyor
Niyetim 55 flan olmakta zor sanki biraz durdu gitmiyor artık,eski kilom çok daha düşüktü beni menapoz böyle yaptı bir anda aldım kiloyu 1,5 yıldır filan böyle.Abla sen kaça düşmek istiyorsun
Valla yaa sınavları şükür bitti yeter yani.Ağzından bal damlıyo
Geçen bitkliçayı içmiştim wc için gördü kıvrandım resmen bırak artık dedi yok dedim devam edecem ..Kiyamiyordur sana abla
Abla bence gayette güzel kilon.cokta yıpratma kendini.Niyetim 55 flan olmakta zor sanki biraz durdu gitmiyor artık,eski kilom çok daha düşüktü beni menapoz böyle yaptı bir anda aldım kiloyu 1,5 yıldır filan böyle.
Kabızlık çok kötü yaa bende yıllardır var.stres bile en büyük etkenGeçen bitkliçayı içmiştim wc için gördü kıvrandım resmen bırak artık dedi yok dedim devam edecem ..
Diyene bakAbla bence gayette güzel kilon.cokta yıpratma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?