Aslında hareketli 5 doğum yaptı.ama onların ailesi hep kilolu sadece bir teyzem normal kilodaEpey uzunmuş benim kızda öyle çocukkende aynıydı.
Hareketsizmi yoksa annende..
Balık var onu fırında yapmayı düşünüyorumakşama ne yiyeceksiniz kızlar
İyi oldu bana kaldı pantolan,bedenlerimiz aynı nerdeyseVazgecme tabi ki canim
Amacimiz saglikli beslenme ve spor olsun
Kilomuzu koruyalim
Ne guzel abla
Çok iyi bir kilodasın keşke bende o kilouya gelebilsem ..Abla Eylül'de 58 dim.yanlis hatırlamıyorsam geçen ay tartıldım eşime dedim ki sakın söyleme bir kağıda yaz dedim dediği doğru ise baya vermişim (benim tartı dijital değil o yüzden ben görmedim) bakalım haftaya tartilmayi düşünüyorum kaç olmuşum
Bende de o korku var canim anlıyorum seni gencligimi hep kilolu gecirdimGeçmişte bana hep kilolu diyorlardı.ama gerçekten de baya etli butluydum.simdi o halime donucem diye korku var o hiç gitmiyor
Maşallah 5 doğum bird kolay değil yani,kiloda olunca vermek lazım diyet filan yapsa aslında biraz tetiklesen iyi olur.Aslında hareketli 5 doğum yaptı.ama onların ailesi hep kilolu sadece bir teyzem normal kiloda
İyiyim. Sadece kemiklerim ağrıyor. Halsizim.Yaa kotulestinmi, inşallah değilsindir
Abla boy yok ki eskiyi düşündüğüm zaman çok şükürİyi oldu bana kaldı pantolan,bedenlerimiz aynı nerdeyse
Çok iyi bir kilodasın keşke bende o kilouya gelebilsem ..
Portakal yedim çorba içtim.evet arada öyle detoks şok diyet vs deneniyor ama boşver zaten güzel verdin. bugün hafif ama sana enerji verecek şeyler eklersin menüne
nereye gidiyoruz kızz
inşallah değildir. ağrı halsizlik dışında nasılsın? bugün daha sağlıklı beslen istersen
anladım canım bi pentiye bakayım ben
1021
Sabit kalman cok normal cok hizli kilo verdin canimBalık var onu fırında yapmayı düşünüyorum
Benim kilom sabitlendi iyi mi oynamıyor yerinden cumaya ne olacak bilmem özel günümdeyim o yüzden mi böyle oldu bilmiyorum neyse ki cumadan pazartesiye 1 kilo eksildim de haftayı yine eksi kapatmış görüneceğim ama hiç kıpırdama olmuyor
N eoldu hayırdırİyiyim. Sadece kemiklerim ağrıyor. Halsizim.
Bende uzun değilim ki,161 benimde ..Abla boy yok ki eskiyi düşündüğüm zaman çok şükür
Iyi oluyorduSabit kalman cok normal cok hizli kilo verdin canim
Canım ben evlendikten sonra kilo almaya başladım.sonra bir hamilelik sonlandı arkasından kızıma hamile kaldım.onun arkasından bir hamilelik daha oldu.o da sonlandı.sonra ben uzun zaman sonra zayıfladım.arkasindan ilaçlara başladım kilo aldım valla yazınca böyle gözümün önünden geçti neyse geride kaldı.simdi genç ve zayıf bir anne olma yolundayızBende de o korku var canim anlıyorum seni gencligimi hep kilolu gecirdim
Abla çok fazla dikkate almıyor arada kısıyor yemek yemeği ama yine aynen devam ediyorMaşallah 5 doğum bird kolay değil yani,kiloda olunca vermek lazım diyet filan yapsa aslında biraz tetiklesen iyi olur.
aman ne yürüyüşü kız açım bennyürümeye walk walk
afiyet olsunn şifa olsun inşallahPortakal yedim çorba içtim.
bence sütlaç yemeğin yerine geçmez. ya cumaya kadar sabretmeyi dene ya da daha erken saatte sütlaçtan yeKızlar akşama yemek yemeyip 1 kase sütlaç yesem nasıl olur
Güzel olur o kadar da sağlıksız birşey yemiş olmazsın süt sonuçta içinde de azıcık pirinç var o kadar pilavı yemekte de yiyoruz bi şeker onun kalorisinden de bisey olmaz ye gitsinKızlar akşama yemek yemeyip 1 kase sütlaç yesem nasıl olur
sıkma canını yesilcay bol su içBalık var onu fırında yapmayı düşünüyorum
Benim kilom sabitlendi iyi mi oynamıyor yerinden cumaya ne olacak bilmem özel günümdeyim o yüzden mi böyle oldu bilmiyorum neyse ki cumadan pazartesiye 1 kilo eksildim de haftayı yine eksi kapatmış görüneceğim ama hiç kıpırdama olmuyor
1.63 benimde abla.ayni sayılırızBende uzun değilim ki,161 benimde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?