Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kabızlık çok kötü yaa bende yıllardır var.stres bile en büyük etken
Youtube'da bir diyetisten bayan var diyor ki,3 gğnden fazla çıkılmıyorsa biz ona kabızlık deriz diyor.
2 gün normalmiş aslında,vücut kendi ister gitmeyi yada gitmemeyi diyor.
Sabah greçka yani kara buğday buldum tariflerde onu deneyim diyorum olmazsa hemde yeniyor yani..

Kız benim 49-50 kilo olmak istiyorum.ama bende basen var sıkılaşma olsun istiyorum.al işte bir hafta spor yaptım şu anda yatış pozisyonundayim
Bende istiyorum ama bence bize 55-58 arasıda guzel
Sonra kiyafet bulamam ben Yazın aldığım elbiseler xs genelde

Benim genelde 4-5 gün sürüyor

Haklısın bitanem. Çok teşekkür ederim iyi dileğin ićin. Senin yazdıklarını ben de başkasına söylerdim. Sağlıklı değil bu şekilde. Bu kadar dayanabildim.
evet arada öyle detoks şok diyet vs deneniyor ama boşver zaten güzel verdin. bugün hafif ama sana enerji verecek şeyler eklersin menüne
nereye gidiyoruz kızz
Evet bugün korona mi oldum diye düşünüyorum. Evde karantinaya aldım kendimi.
inşallah değildir. ağrı halsizlik dışında nasılsın? bugün daha sağlıklı beslen istersen
Marka yok canim. Mahalledeki tuhafiyeden aldim. Benim gibi kg veren bir kadin pentiden öneriyodu orasi pahalı geldi bana.
anladım canım bi pentiye bakayım ben
Ben 5.462 adımdayım siz?
1021

Şu anda kaç kilosun .
Abla Eylül'de 58 dim.yanlis hatırlamıyorsam geçen ay tartıldım eşime dedim ki sakın söyleme bir kağıda yaz dedim dediği doğru ise baya vermişim (benim tartı dijital değil o yüzden ben görmedim) bakalım haftaya tartilmayi düşünüyorum kaç olmuşum

Vazgecme tabi ki canim
Amacimiz saglikli beslenme ve spor olsun
Kilomuzu koruyalim

Ne guzel abla
Geçmişte bana hep kilolu diyorlardı.ama gerçekten de baya etli butluydum.simdi o halime donucem diye korku var o hiç gitmiyor

kız bunları nasıl böyle yaptın kocaman

yürümeye walk walk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…