- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Şimdki kilomla doğuma gitmiştim düşün yani..Abla bence gayette güzel kilon.cokta yıpratma kendini.
Kız benim 49-50 kilo olmak istiyorum.ama bende basen var sıkılaşma olsun istiyorum.al işte bir hafta spor yaptım şu anda yatış pozisyonundayimDiyene bak
Youtube'da bir diyetisten bayan var diyor ki,3 gğnden fazla çıkılmıyorsa biz ona kabızlık deriz diyor.Kabızlık çok kötü yaa bende yıllardır var.stres bile en büyük etken
Şu anda kaç kilosun .Kız benim 49-50 kilo olmak istiyorum.ama bende basen var sıkılaşma olsun istiyorum.al işte bir hafta spor yaptım şu anda yatış pozisyonundayim
Bende istiyorum ama bence bize 55-58 arasıda guzelKız benim 49-50 kilo olmak istiyorum.ama bende basen var sıkılaşma olsun istiyorum.al işte bir hafta spor yaptım şu anda yatış pozisyonundayim
Benim genelde 4-5 gün sürüyorYoutube'da bir diyetisten bayan var diyor ki,3 gğnden fazla çıkılmıyorsa biz ona kabızlık deriz diyor.
2 gün normalmiş aslında,vücut kendi ister gitmeyi yada gitmemeyi diyor.
Sabah greçka yani kara buğday buldum tariflerde onu deneyim diyorum olmazsa hemde yeniyor yani..
Abla annemle yasitsin senin maşallahin var.annemde menepozlu ama maşallahı var (sen kaşı bir yerleriniŞimdki kilomla doğuma gitmiştim düşün yani..
Kaptaaannnnn bak beni vazgecirtmeeeBende istiyorum ama bence bize 55-58 arasıda guzel
Sonra kiyafet bulamam ben Yazın aldığım elbiseler xs genelde
Kızıma pantolan almıştım hafif likralı beğenmedi 36 bende ben giydim oldu kaptım hemen bende kalça basen filan yok birde.Bende istiyorum ama bence bize 55-58 arasıda guzel
Sonra kiyafet bulamam ben Yazın aldığım elbiseler xs genelde
Vazgecme tabi ki canimKaptaaannnnn bak beni vazgecirtmeee
Ne guzel ablaKızıma pantolan almıştım hafif likralı beğenmedi 36 bende ben giydim oldu kaptım hemen bende kalça basen filan yok birde.
evet arada öyle detoks şok diyet vs deneniyor ama boşver zaten güzel verdin. bugün hafif ama sana enerji verecek şeyler eklersin menüneHaklısın bitanem. Çok teşekkür ederim iyi dileğin ićin.Senin yazdıklarını ben de başkasına söylerdim. Sağlıklı değil bu şekilde. Bu kadar dayanabildim.
nereye gidiyoruz kızz
inşallah değildir. ağrı halsizlik dışında nasılsın? bugün daha sağlıklı beslen istersenEvet bugün korona mi oldum diye düşünüyorum. Evde karantinaya aldım kendimi.
anladım canım bi pentiye bakayım benMarka yok canim. Mahalledeki tuhafiyeden aldim. Benim gibi kg veren bir kadin pentiden öneriyodu orasi pahalı geldi bana.
1021Ben 5.462 adımdayım siz?
Abla Eylül'de 58 dim.yanlis hatırlamıyorsam geçen ay tartıldım eşime dedim ki sakın söyleme bir kağıda yaz dedim dediği doğru ise baya vermişim (benim tartı dijital değil o yüzden ben görmedim) bakalım haftaya tartilmayi düşünüyorum kaç olmuşumŞu anda kaç kilosun .
Geçmişte bana hep kilolu diyorlardı.ama gerçekten de baya etli butluydum.simdi o halime donucem diye korku var o hiç gitmiyorVazgecme tabi ki canim
Amacimiz saglikli beslenme ve spor olsun
Kilomuzu koruyalim
Ne guzel abla
Yaa kotulestinmi, inşallah değilsindirEvet bugün korona mi oldum diye düşünüyorum. Evde karantinaya aldım kendimi.
Sen Ordu luymussun geçmişten gördüm bende ordu/Ünyeli tümtüm grup tarhana içiyor
kız bunları nasıl böyle yaptın kocamanAaah ah biz de biliyoruz yemeyi de, herkesin yediği, toptan bize kilo yapıyo. Benim kızım da acıyo banaanne bundan yiyebilir misin diye soruyor , hayır diyince üzülüyo
Abooow ben bunu nasıl yaptım gıııı
yürümeye walk walkevet arada öyle detoks şok diyet vs deneniyor ama boşver zaten güzel verdin. bugün hafif ama sana enerji verecek şeyler eklersin menüne
nereye gidiyoruz kızz
inşallah değildir. ağrı halsizlik dışında nasılsın? bugün daha sağlıklı beslen istersen
anladım canım bi pentiye bakayım ben
1021
anaaaaSen Ordu luymussun geçmişten gördüm bende ordu/Ünyeli tüm
Epey uzunmuş benim kızda öyle çocukkende aynıydı.Benim genelde 4-5 gün sürüyor
Hareketsizmi yoksa annende..Abla annemle yasitsin senin maşallahin var.annemde menepozlu ama maşallahı var (sen kaşı bir yerlerini)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?