Ben deTarhana çorbası.
İşin içine şiddet girdimi düzelmez artık,hep söylerim çocuk evliliği kurtarmaz diye.Ablacım bunu bende biliyorum
Arkadaşım da yaşadı
9 sene evli kaldı
2. Ye Hamileyken dayak yedi annesinin evine gitti stresten erken dogum yaptı sonra cpcuklar babasiz yaşamasın diye geri döndü sonra kayınpederi vefat etti kaynanasını evine aldı asıl ordan başladı kavga dayak şiddet hepsi vardi sonra dayanamadı terk etti evi adam geri döndürmeye çalıştı kaç defa öldürürüm dedi korumaya aldı savcılıga çok şikayet etti tel konuşmaları delil topladı bi sürü
Ben daha 2. Hamileyken dönme dedim yine yaşarsin dedim dinlemedibide en yakım dostum affetme dedim yaşadıklarına sahidim abla agladıgına da benim kocam böle yaşatsa bana dönmezdim annemler arkamda sağolsun
Bi kere dayak yedi mi hep yersin aynı yaşarsin karar senin @eceboce
Ben de seviyorum bu hatunu...Allahım diyorum, al benden bu parayı, ama kimseye verme yine bana ver ki yokluğu anlıyım Bayılıyorum Ümranto’ya, az önce baktım doğurdu doğuracak
Kolay gelsin canımYeşilçayımı içiyorum bugün erkenden sporumu yapıp biraz temizlik yapayım diyorum. Buz gibi havada ısınırım iyi olur
Bak bak güzeldiikisini de izlemedim bakayim kızlar
Ona benzer başka film biliyorsan söyle kuzumBen de izledim onu.
HayırKolay gelsin canımspordan sonra temizlik yapma isteği kalıyor mu sende
Güzeeel izleriz
Geçmiş olsun canımSağol hocam ağrı çok fazla değildi zaten aşı yerinde şişlik gibiydi..
Çok sportifiz her zamanki gibi
Çok teşekkürler sağolGüzeeel izleriz
Geçmiş olsun canım
Selam canim eline saglik simdidenHerkese selamlar.masallah çeneniz hiç susmamis geçmişten geldim akşama bende de tavuk döner (ekmek arası yapicam)salata ve ayran
4226 :)Ben 5.462 adımdayım siz?
Şimdiden afiyet olsun. Sen ekmek arası yemiycen dimiHerkese selamlar.masallah çeneniz hiç susmamis geçmişten geldim akşama bende de tavuk döner (ekmek arası yapicam)salata ve ayran
Ben 346 çok yoruldum battaniye altında kar seyrediyorumBen 5.462 adımdayım siz?
Cok eskiden yapmıştım.ama ben akıllı dünden soslayip buzluğa atsaydim daha güzel olurdu.Selam canim eline saglik simdiden
Portakal yedim şimdi direniyorum halaAçız aç , şu spordan sonra yemek yememe işi çok fena. Midem dile geldi konuşuyo resmen
Ben 346 çok yoruldum battaniye altında kar seyrediyorum
40 geçeye kadar beklemem lazımPortakal yedim şimdi direniyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?