Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kaçamak yaptım diye öğün atlama hatasını daha önce yapmıştım ve diyetisyenim çok kızmıştı. o zaman vücudun dengesi bozuluyor. kaçamak adı üstünde kaçamak. normal menünü yine yiyeceksin o kaçamağı sporla ya da öğünleri daha hafif tutarak dengeleyeceksin.

Abla merak ediyorum kaç kilo verdin
Zeynoşum ilk iki gün 900 gr gitti. Hep öyle devam edecek diye bol keseden attım ama durdu bebeğim ya ...fazla da vermem diyor bizim totiş bari bir yüz gramcık daha kurtarabilsem ağzı düz olurdu. Bir kilo verdim derdim. Dur bakalım nolacak tamamen sürpriz benim için de. Normale dönünce almaktan korkuyorum şu an. Çok dikkat ediyorum.

Gunaydin diyemedim sagda solda gezdim geldim kafam ne zaman rahata erse birseu oluyor hayir olsun ne deyim. Dedem anjiyo olurken komplikasyon gerceklesmis beyne pihti atmis suan yogun bakimda. Herkese de küs oldugu icin garip bir durum babamlar gitti bakalim duruma gore bjzde beklemedeyiz. Kuzenin oglunun beynine minik bir cihaz taktilar sabah insallah toparlar sifa olur Kizimi goturdum kan verdik ilk etap icin cok kotu degil ozel mamayla toparlayabiliriz dedi colyak icin olan kan ciksin haftaya endokrin ve gastronomi gorecek .

Ayy ne cok anlattim be bdv ye mi gidip yazsaydim ki

O neydi gı
Allah şifa versin tüm yakınlarına. Canım çocuğunun da bir an önce tetkiklerinin olumlu çıkmasını sağlıkla büyümesini dilerim. Dert bir değil elvan elvan Allah yardımcın olsun eppeğim.

2021in ortasindan beri hayirli habr pek almasakta cok sukur diyorum abla beterinden korusun bu son olsun deyip delilige vurmaya devam

çok geçmiş olsun her şey üst üste gelmiş. kızının tahlilleri de umarım güzel çıkar. hangi mamayı yazdı?

Yarin maydanoz suyu içelim. Hem sifa olur hem detoks.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…