- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
sağlıksız olurKızlar akşama yemek yemeyip 1 kase sütlaç yesem nasıl olur
Suyunun içine çubuk tarçın köy.inan ki şeker isteğin gidicekKızlar akşama yemek yemeyip 1 kase sütlaç yesem nasıl olur
Bu mesajı yazdım yolladım bi baktım alıntıyı eklememişim. Ordan kopyaladım yeni mesaja yapıştırınca böyle kocaman oldu sanırımkız bunları nasıl böyle yaptın kocaman
EveetÇok sportifiz her zamanki gibi
Abla merak ediyorum kaç kilo verdinEveet
Sabah normal insanlar gibi kahvaltı yapınca gözüm açıldı. Açlıktanmış halsizliğimtabi içtiğim hapları saymıyorum.
İmocilerin de bayağı semirmişAaah ah biz de biliyoruz yemeyi de, herkesin yediği, toptan bize kilo yapıyo. Benim kızım da acıyo banaanne bundan yiyebilir misin diye soruyor , hayır diyince üzülüyo
Abooow ben bunu nasıl yaptım gıııı
Heh şöyle afiyet olsun. Aman sağlıksız şeylere girme. Vücut direncin düşmesinEveet
Sabah normal insanlar gibi kahvaltı yapınca gözüm açıldı. Açlıktanmış halsizliğimtabi içtiğim hapları saymıyorum.
Kimin imojisi buuuuuİmocilerin de bayağı semirmiş
Zeynoşum ilk iki gün 900 gr gitti. Hep öyle devam edecek diye bol keseden attım ama durdu bebeğim ya ...fazla da vermem diyor bizim totişAbla merak ediyorum kaç kilo verdin
Sağ ol bebeğim.Heh şöyle afiyet olsun. Aman sağlıksız şeylere girme. Vücut direncin düşmesin
O neydi gıGunaydin diyemedim sagda solda gezdim geldim kafam ne zaman rahata erse birseu oluyor hayir olsun ne deyim. Dedem anjiyo olurken komplikasyon gerceklesmis beyne pihti atmis suan yogun bakimda. Herkese de küs oldugu icin garip bir durum babamlar gitti bakalim duruma gore bjzde beklemedeyiz. Kuzenin oglunun beynine minik bir cihaz taktilar sabah insallah toparlar sifa olurKizimi goturdum kan verdik ilk etap icin cok kotu degil ozel mamayla toparlayabiliriz dedi colyak icin olan kan ciksin haftaya endokrin ve gastronomi gorecek .
Ayy ne cok anlattim be bdv ye mi gidip yazsaydim ki
Bende de o korku var canim anlıyorum seni gencligimi hep kilolu gecirdim
Hanımcim ben de eskisi gibi kolay veremiyorum. Niye böyle oldukNiyetim 55 flan olmakta zor sanki biraz durdu gitmiyor artık,eski kilom çok daha düşüktü beni menapoz böyle yaptı bir anda aldım kiloyu 1,5 yıldır filan böyle.
2021in ortasindan beri hayirli habr pek almasakta cok sukur diyorum abla beterinden korusun bu son olsun deyip delilige vurmaya devamO neydi gı
Allah şifa versin tüm yakınlarına.Canım çocuğunun da bir an önce tetkiklerinin olumlu çıkmasını sağlıkla büyümesini dilerim. Dert bir değil elvan elvan Allah yardımcın olsun eppeğim.
Güzel olur o kadar da sağlıksız birşey yemiş olmazsın süt sonuçta içinde de azıcık pirinç var o kadar pilavı yemekte de yiyoruz bi şeker onun kalorisinden de bisey olmaz ye gitsin
çok geçmiş olsun her şey üst üste gelmiş. kızının tahlilleri de umarım güzel çıkar. hangi mamayı yazdı?Gunaydin diyemedim sagda solda gezdim geldim kafam ne zaman rahata erse birseu oluyor hayir olsun ne deyim. Dedem anjiyo olurken komplikasyon gerceklesmis beyne pihti atmis suan yogun bakimda. Herkese de küs oldugu icin garip bir durum babamlar gitti bakalim duruma gore bjzde beklemedeyiz. Kuzenin oglunun beynine minik bir cihaz taktilar sabah insallah toparlar sifa olurKizimi goturdum kan verdik ilk etap icin cok kotu degil ozel mamayla toparlayabiliriz dedi colyak icin olan kan ciksin haftaya endokrin ve gastronomi gorecek .
Ayy ne cok anlattim be bdv ye mi gidip yazsaydim ki
Yarin maydanoz suyu içelim. Hem sifa olur hem detoks.Zeynoşum ilk iki gün 900 gr gitti. Hep öyle devam edecek diye bol keseden attım ama durdu bebeğim ya ...fazla da vermem diyor bizim totişbari bir yüz gramcık daha kurtarabilsem ağzı düz olurdu. Bir kilo verdim derdim. Dur bakalım nolacak tamamen sürpriz benim için de. Normale dönünce almaktan korkuyorum şu an. Çok dikkat ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?