Ablam ya evet o anda hepimiz gaza geliyoruz aç kaliyoruz ama sonrası daha çok zor oluyor.hemen kilo alan da var almaya da var inşallah verdiğini hemen almazsın.vucudunu strese sokmaZeynoşum ilk iki gün 900 gr gitti. Hep öyle devam edecek diye bol keseden attım ama durdu bebeğim ya ...fazla da vermem diyor bizim totişbari bir yüz gramcık daha kurtarabilsem ağzı düz olurdu. Bir kilo verdim derdim. Dur bakalım nolacak tamamen sürpriz benim için de. Normale dönünce almaktan korkuyorum şu an. Çok dikkat ediyorum.
Bu sayfadan bir arkadaş vermişti kimdi acaba ödem attrıcı birşeydi dün yaptım içtim hatta.Evet ben bir elma ve yeşil çay ekliyorum. Gün boyu iciyorum. Yarın yapacağim. Vücutta fazla su varsa atıyor. Hem de vitamin.
40 yaşlarınds filanda çok iyiydim hocam,bir aldım bir verdim ldığımds kuş kadar bişi oluyordu hep.Ben 40 yaşından sonra hiç o şanslı metabolizmaya sahip olanlardan olamadım..hep bir çaba.
Yediğimiz besinleri değiştirelim bu mantıkli canım. Minik minik verelim de almayalım ona bile razıyım.
Canımın içi seni de iyice kotkuttum di miAbla geçmiş olsun şimdi yazabildim
Canım ya çok büyük geçmiş olsun.rabbim hepinize şifa versinGunaydin diyemedim sagda solda gezdim geldim kafam ne zaman rahata erse birseu oluyor hayir olsun ne deyim. Dedem anjiyo olurken komplikasyon gerceklesmis beyne pihti atmis suan yogun bakimda. Herkese de küs oldugu icin garip bir durum babamlar gitti bakalim duruma gore bjzde beklemedeyiz. Kuzenin oglunun beynine minik bir cihaz taktilar sabah insallah toparlar sifa olurKizimi goturdum kan verdik ilk etap icin cok kotu degil ozel mamayla toparlayabiliriz dedi colyak icin olan kan ciksin haftaya endokrin ve gastronomi gorecek .
Ayy ne cok anlattim be bdv ye mi gidip yazsaydim ki
ödem atıyor bu dimi
Sbah ve akşam yemeklerden önce 1 bardak içiyoruz maydonoz kürü..
Çıtır bayan bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Mutlaka yapıyordur onu hemde yağ yakıcı limon var içinde.ödem atıyor bu dimi
Sokmam sokmam siz varken bu biraz zor tatlımAblam ya evet o anda hepimiz gaza geliyoruz aç kaliyoruz ama sonrası daha çok zor oluyor.hemen kilo alan da var almaya da var inşallah verdiğini hemen almazsın.vucudunu strese sokma
Ya bu sular benim tansiyonumu düşürüyor. Maydanoza limon sıkıp yesem olmaz mı
Sbah ve akşam yemeklerden önce 1 bardak içiyoruz maydonoz kürü..
YaaSağlıkla büyüt inşallah kuzumyanlış anlamazsan tecrübelerime dayanarak birşey paylaşmak istiyorum. İlk bebeğimi 10 sene önce doğurdum illa ki yaşım da küçüktü kırkım çıktı hemen beslenmemi azalttım. Kızım beni 5.5 ay emdi. Sütüm kesildi bende genetik sandım annemin de öyle olmuş. Şimdi ikinci bebeğimi kucağıma aldım 9 aylık oldu ve 7 .aya kadar yedim sütüm kesilmedi kızım için hep bir vicdan yapıyorum. Acaba yeseydim kesilmezmiydi diye tabi süt işi nasip ne kadar kısmeti varsa o kadar içiyor bebekler. Eğer sütünün azaldığını goguslerinin yumuşadigini hissedersen çok kesme yemeyi derim ben umarım az yiyiip bol ve yağlı sütün olur
Aaaaa çok çok geçmiş olsun canimBen iki gündür anneme taktim kafayı. Kan sonuclari cok berbatşeker böbreği etkilemeye baslamis. Kalple de alakali bir degeri yuksek.. göze de gitmesini önermiş daha 52 yaşında. Hiç dikkat etmedi ki.. yillarca anlattik, doktorlar ayri biz ayri. Biraz kg ver biraz gayret et diye
Kesinlikle abla şimdi boşanmaya çalışıyor zaten tanımadan evlendiİşin içine şiddet girdimi düzelmez artık,hep söylerim çocuk evliliği kurtarmaz diye.
Bazen çocuklar i.in katlanıyor kadımlarımızda düzelirmi bence pek mümkün değil.
Hiç bir kadın bunu hak etmiyor.
Aile her zaman evladının arkasında duracak.
Aman iyi olunda hafif gecirin abla inşallah. Calisirken cok zor olurCanımın içi seni de iyice kotkuttum di mimesaj yazmayanlari vuruyorum
Teşekkür ederim bitanemiyiyim. Basit bir üşütme benimkisi.
Annem boyle devam ederse geçmeyecek ilerleyecekAaaaa çok çok geçmiş olsun canim
Benimle tanıştırsan anneniBen iki gündür anneme taktim kafayı. Kan sonuclari cok berbatşeker böbreği etkilemeye baslamis. Kalple de alakali bir degeri yuksek.. göze de gitmesini önermiş daha 52 yaşında. Hiç dikkat etmedi ki.. yillarca anlattik, doktorlar ayri biz ayri. Biraz kg ver biraz gayret et diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?