Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ablam ya evet o anda hepimiz gaza geliyoruz aç kaliyoruz ama sonrası daha çok zor oluyor.hemen kilo alan da var almaya da var inşallah verdiğini hemen almazsın.vucudunu strese sokma

Evet ben bir elma ve yeşil çay ekliyorum. Gün boyu iciyorum. Yarın yapacağim. Vücutta fazla su varsa atıyor. Hem de vitamin.
Bu sayfadan bir arkadaş vermişti kimdi acaba ödem attrıcı birşeydi dün yaptım içtim hatta.

Ben 40 yaşından sonra hiç o şanslı metabolizmaya sahip olanlardan olamadım..hep bir çaba.
Yediğimiz besinleri değiştirelim bu mantıkli canım. Minik minik verelim de almayalım ona bile razıyım.
40 yaşlarınds filanda çok iyiydim hocam,bir aldım bir verdim ldığımds kuş kadar bişi oluyordu hep.
Ayen arada değiştirmek lazım faydası kesin olur..

Canım ya çok büyük geçmiş olsun.rabbim hepinize şifa versin

Yaa sütümün kesilmesinj hiç istemiyorum aslında. Çünkü mamayı sevmediği için tamamen bıraktık. Sadece anne sütü ile besliyorum.
Aslında şok diyetler yapma niyetinde de değilim, biraz daha kontrollü yemek yesem yeter bana. Haftada 100 gr bile versem kâr. O yüzden motivasyon olur diye düşündüm burası.

Aaaaa çok çok geçmiş olsun canim

Kesinlikle abla şimdi boşanmaya çalışıyor zaten tanımadan evlendi
4. Nişanlıydı çevreden adı çıkacak diye ailesi hemen verdi kızı
Bence tanımadan evlenenlerin çogu şiddet yaşıyor bazıları sans işte hayat ne getirecegi hiç birimiz bilmiyo

Benimle tanıştırsan anneni gençlik iksirimi paylaşırım onunla. Senden torpilli olur
Herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşıyor busracim. Çok üzülme tahlil sonuçları belki bazı kararlar almasını sağlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…