- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
Geçen bir diyetisyen anlattı bu durumu,hızlıverilen kiloldan sonra durmaolurmuş gayet normal dedi buna.Hanımcim ben de eskisi gibi kolay veremiyorum. Niye böyle olduk
Şok geçmişler olsun herkesede,güzel sonuçlar alırsın umarım..Gunaydin diyemedim sagda solda gezdim geldim kafam ne zaman rahata erse birseu oluyor hayir olsun ne deyim. Dedem anjiyo olurken komplikasyon gerceklesmis beyne pihti atmis suan yogun bakimda. Herkese de küs oldugu icin garip bir durum babamlar gitti bakalim duruma gore bjzde beklemedeyiz. Kuzenin oglunun beynine minik bir cihaz taktilar sabah insallah toparlar sifa olurKizimi goturdum kan verdik ilk etap icin cok kotu degil ozel mamayla toparlayabiliriz dedi colyak icin olan kan ciksin haftaya endokrin ve gastronomi gorecek .
Ayy ne cok anlattim be bdv ye mi gidip yazsaydim ki
Her yılın kendine özgü paketlenmiş dertleri var. Zamanı geldiğinde kucağımıza düşüyor.2021in ortasindan beri hayirli habr pek almasakta cok sukur diyorum abla beterinden korusun bu son olsun deyip delilige vurmaya devam
Hay Allah. Hepsine geçmiş olsun. Acil şifalar canım.Gunaydin diyemedim sagda solda gezdim geldim kafam ne zaman rahata erse birseu oluyor hayir olsun ne deyim. Dedem anjiyo olurken komplikasyon gerceklesmis beyne pihti atmis suan yogun bakimda. Herkese de küs oldugu icin garip bir durum babamlar gitti bakalim duruma gore bjzde beklemedeyiz. Kuzenin oglunun beynine minik bir cihaz taktilar sabah insallah toparlar sifa olurKizimi goturdum kan verdik ilk etap icin cok kotu degil ozel mamayla toparlayabiliriz dedi colyak icin olan kan ciksin haftaya endokrin ve gastronomi gorecek .
Bugün tesadif gördüm ismi lazım değil birisi 2 litre suyun içşne 1 demet maydonoz 1 limon atıp kaynatıp içiyormuş.Yarin maydanoz suyu içelim. Hem sifa olur hem detoks.
18-26 yillar en genc oldugum zamanlarGençliğini?
Allah şifa versinİyiyim. Sadece kemiklerim ağrıyor. Halsizim.
çok geçmiş olsunGunaydin diyemedim sagda solda gezdim geldim kafam ne zaman rahata erse birseu oluyor hayir olsun ne deyim. Dedem anjiyo olurken komplikasyon gerceklesmis beyne pihti atmis suan yogun bakimda. Herkese de küs oldugu icin garip bir durum babamlar gitti bakalim duruma gore bjzde beklemedeyiz. Kuzenin oglunun beynine minik bir cihaz taktilar sabah insallah toparlar sifa olurKizimi goturdum kan verdik ilk etap icin cok kotu degil ozel mamayla toparlayabiliriz dedi colyak icin olan kan ciksin haftaya endokrin ve gastronomi gorecek .
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versinGunaydin diyemedim sagda solda gezdim geldim kafam ne zaman rahata erse birseu oluyor hayir olsun ne deyim. Dedem anjiyo olurken komplikasyon gerceklesmis beyne pihti atmis suan yogun bakimda. Herkese de küs oldugu icin garip bir durum babamlar gitti bakalim duruma gore bjzde beklemedeyiz. Kuzenin oglunun beynine minik bir cihaz taktilar sabah insallah toparlar sifa olurKizimi goturdum kan verdik ilk etap icin cok kotu degil ozel mamayla toparlayabiliriz dedi colyak icin olan kan ciksin haftaya endokrin ve gastronomi gorecek .
yaş ne çabuk gidiyor dimi18-26 yillar en genc oldugum zamanlar
Üniversite okuduğum zamanlar
Bende gencligimi kglu bitirdim oyleyse18-26 yillar en genc oldugum zamanlar
Evet ben bir elma ve yeşil çay ekliyorum. Gün boyu iciyorum. Yarın yapacağim. Vücutta fazla su varsa atıyor. Hem de vitamin.Bugün tesadif gördüm ismi lazım değil birisi 2 litre suyun içşne 1 demet maydonoz 1 limon atıp kaynatıp içiyormuş.
Bağışıkık hemde c vitamini oluyor.
Ben 40 yaşından sonra hiç o şanslı metabolizmaya sahip olanlardan olamadım..hep bir çaba.Geçen bir diyetisyen anlattı bu durumu,hızlıverilen kiloldan sonra durmaolurmuş gayet normal dedi buna.
Yediğimiz besinleri arada değiştirmek lazımmış aynı tip beslenme olmayacakmış,yürüyüş doğru beslenme filan olacak dedi.
Bol su için diyor,birde metabolizmaylada alakalı bir durum bu.
Bende kaldım mesela hiç takmıyor beni bile durdu epeydir..
abla sen en cok kaç kiloya düşmüştünBen 40 yaşından sonra hiç o şanslı metabolizmaya sahip olanlardan olamadım..hep bir çaba.
Yediğimiz besinleri değiştirelim bu mantıkli canım. Minik minik verelim de almayalım ona bile razıyım.
Kilolu da olsan fıstık gibiymissin. Demek o zaman öyle hissettin.18-26 yillar en genc oldugum zamanlar
Abla geçmiş olsun şimdi yazabildimEveet
Sabah normal insanlar gibi kahvaltı yapınca gözüm açıldı. Açlıktanmış halsizliğimtabi içtiğim hapları saymıyorum.
Tamam bitanemYarin maydanoz suyu içelim. Hem sifa olur hem detoks.
Yanlış busra etiketlemissin@Busra17 canim dun gece seni alintiladim ama bulamiyorum acaba bdvde mi unuttum senin alintilari
Tabi ki. Limonsuz olur mu hiç.Tamam bitanemyarın maydanoz suyu içiyoruz. Limon da sıkabilir miyiz
Saglik cok büyük imtihan. Bazi dönemler bizimde cok ust üste gelen seyler oldu. Allah şifa versin herkeseGunaydin diyemedim sagda solda gezdim geldim kafam ne zaman rahata erse birseu oluyor hayir olsun ne deyim. Dedem anjiyo olurken komplikasyon gerceklesmis beyne pihti atmis suan yogun bakimda. Herkese de küs oldugu icin garip bir durum babamlar gitti bakalim duruma gore bjzde beklemedeyiz. Kuzenin oglunun beynine minik bir cihaz taktilar sabah insallah toparlar sifa olurKizimi goturdum kan verdik ilk etap icin cok kotu degil ozel mamayla toparlayabiliriz dedi colyak icin olan kan ciksin haftaya endokrin ve gastronomi gorecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?