Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hanımcim ben de eskisi gibi kolay veremiyorum. Niye böyle olduk
Geçen bir diyetisyen anlattı bu durumu,hızlıverilen kiloldan sonra durmaolurmuş gayet normal dedi buna.
Yediğimiz besinleri arada değiştirmek lazımmış aynı tip beslenme olmayacakmış,yürüyüş doğru beslenme filan olacak dedi.
Bol su için diyor,birde metabolizmaylada alakalı bir durum bu.
Bende kaldım mesela hiç takmıyor beni bile durdu epeydir..

Şok geçmişler olsun herkesede,güzel sonuçlar alırsın umarım..

2021in ortasindan beri hayirli habr pek almasakta cok sukur diyorum abla beterinden korusun bu son olsun deyip delilige vurmaya devam
Her yılın kendine özgü paketlenmiş dertleri var. Zamanı geldiğinde kucağımıza düşüyor. İnsanin derdinin sona erdiği tek bir yer varmış. Ona da Allah gecinden versin diyoruz. Hayat böyle bitanem

Hay Allah. Hepsine geçmiş olsun. Acil şifalar canım.

çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin

Bugün tesadif gördüm ismi lazım değil birisi 2 litre suyun içşne 1 demet maydonoz 1 limon atıp kaynatıp içiyormuş.
Bağışıkık hemde c vitamini oluyor.
Evet ben bir elma ve yeşil çay ekliyorum. Gün boyu iciyorum. Yarın yapacağim. Vücutta fazla su varsa atıyor. Hem de vitamin.

Ben 40 yaşından sonra hiç o şanslı metabolizmaya sahip olanlardan olamadım..hep bir çaba.
Yediğimiz besinleri değiştirelim bu mantıkli canım. Minik minik verelim de almayalım ona bile razıyım.

Saglik cok büyük imtihan. Bazi dönemler bizimde cok ust üste gelen seyler oldu. Allah şifa versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…