- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
esin niye bisey demiyor bu durumda laf etmesi gerekmez miBenim kv kp yuzume birsey demezdi de. Mesela bir çift gorunce kadina bak adamin yaninda ablasi gibi duruyor falan derler laf sokalardi. Şimdi eşimden de onlardan da daha zayifim. Bana buyuk gelen kiyafetleri ona veriyorum çok seviniyor. Daha onceki zayifladigimda verdigimde kizima bak annen yeni ciciler alcak bunlari dagitiyor deyip laf soktu, 2.ye hamile kaldim misliyle kg geri aldim. Ama sonra laflariyla birsey duymadim, bakislarindan anliyodum zaten
Heleki yaşlılar hiç anlamıyorlar işte..İnan ki seni anlıyorum.benim ailemde hep bildiğini okur.ben bir şey diyince sen çok biliyorsun derler inan artık üzülmüyorum çünkü ben burda deliriyorum ailemin huzuru kaçıyor.artik bıraktım bende.
Bir kismi bugun cikti , bir tanesi 7_10 gun icindeNe zamana belli olacak sonuçları..
delirirdin heraldeEvet ya o zaman aynada kilolu gorurdm kendimi acaba simdi ki halimle o zamanki aklim olsa napardim
Kesindelirirdin heralde
İnşallah güzel sonuçlar çıkar hepsinden de.Bir kismi bugun cikti , bir tanesi 7_10 gun icinde
Benim kardeslerimde kilolu. Hepimiz cok kiloluyduk. Annem şuan 100 civari sanirim. 1 kardeşim lise son sinif, biraz gayretle bu sene biraz verdi ve sıkılaştı. Onun icin cok seviniyorum mesela. Neden gençliği saglik sorunlari ya da kg sorunlariyla gecsin yasayacak cok guzel gunleri varken. Diger kardesim... Maalesef en son 125 kg idi. Çalışıyor, zaten otizmli. İşyerinde bile sıkıntı yasayabilir diye üstü kapali anlatmaya calisiyorum ama hic birinde caba yok. Anneme yillardir anlatıyorum. Ufak tefek degisiklikler yap yemeklerde zamanla arttirirsin diye ama yok. Şimdi korkmuş biraz keşke gayret etse de 10 kg bari verseİnan ki seni anlıyorum.benim ailemde hep bildiğini okur.ben bir şey diyince sen çok biliyorsun derler inan artık üzülmüyorum çünkü ben burda deliriyorum ailemin huzuru kaçıyor.artik bıraktım bende.
Amin canim Allah razi olsunCanım ya çok büyük geçmiş olsun.rabbim hepinize şifa versin
Canım 58 veya 57 ydiabla sen en cok kaç kiloya düşmüştün
Kayınvalidem hep şey der, kimse benim 3 çocuklu olduğuma inanmazdı belim incecikti der. Ama hiç öyle bir fotoğrafını görmedim
Şu an da zaten baya tontiş kendisi
Sen evlat olarak ve kardeş olarak yapacağını yaptın söyleyeceğini söyledin.gerisi onlara kalmış bir şey.Benim kardeslerimde kilolu. Hepimiz cok kiloluyduk. Annem şuan 100 civari sanirim. 1 kardeşim lise son sinif, biraz gayretle bu sene biraz verdi ve sıkılaştı. Onun icin cok seviniyorum mesela. Neden gençliği saglik sorunlari ya da kg sorunlariyla gecsin yasayacak cok guzel gunleri varken. Diger kardesim... Maalesef en son 125 kg idi. Çalışıyor, zaten otizmli. İşyerinde bile sıkıntı yasayabilir diye üstü kapali anlatmaya calisiyorum ama hic birinde caba yok. Anneme yillardir anlatıyorum. Ufak tefek degisiklikler yap yemeklerde zamanla arttirirsin diye ama yok. Şimdi korkmuş biraz keşke gayret etse de 10 kg bari verse
Mama baslamaniz iyi olmuş sakin uzulme. Benim arkadasimda kullandi. Geçen yaza kadar kizi hâla cok zayifti. Yusradan 3 ay küçük, gectigimiz yaz 12 kg imiş yani 3.5 yaşken. Şimdi o da kres gibi bir yere verdi takviyeler aldi almaya başlamış bu sene maşallahBir kismi bugun cikti , bir tanesi 7_10 gun icinde
Elimde degilim uzuluyorum. Onlara kalmayacak, ileride yaşlanınca yine hep beraber çekeceğiz...Sen evlat olarak ve kardeş olarak yapacağını yaptın söyleyeceğini söyledin.gerisi onlara kalmış bir şey.
Dunde AnlattiM. Bak 10 sene sonra daha kötü olacak dedim inşallah biraz gayret ederGecmis olsun canim neden anlamak istemiyor asil yas ilerledikce daha dikkatli olmak gerek
Insallah ablaİnşallah güzel sonuçlar çıkar hepsinden de.
Senin elinde canım senin kendine ait bir hayatın ve çocukların var inan ki senin onları düşündüğun gibi onlar seni düşünmüyor.yine de sen bilirsin.hepimizin Allah yardımcısı olsunElimde degilim uzuluyorum. Onlara kalmayacak, ileride yaşlanınca yine hep beraber çekeceğiz...
Bende abla ya 46 da filan gozum yok 58 e fitim benCanım 58 veya 57 ydiuniversiteye başladığımda 53' tü ama ..onu hiç göremedim yıllardır.
Insallah canim kardeslwrde kiloluymus kiloda alsan dert almasan dertmjsDunde AnlattiM. Bak 10 sene sonra daha kötü olacak dedim inşallah biraz gayret eder
Sorma canim çabuk geciyor zamanyaş ne çabuk gidiyor dimi
Aynen canim onemli olan bundan sonrasi kilomuzuu koruyup saglikli olalim insallahBende gencligimi kglu bitirdim oyleyseinşallah bundan sonra koruyalim saglikli olalim
aman ne yürüyüşü kız açım benn
afiyet olsunn şifa olsun inşallah
bence sütlaç yemeğin yerine geçmez. ya cumaya kadar sabretmeyi dene ya da daha erken saatte sütlaçtan ye
Güzel olur o kadar da sağlıksız birşey yemiş olmazsın süt sonuçta içinde de azıcık pirinç var o kadar pilavı yemekte de yiyoruz bi şeker onun kalorisinden de bisey olmaz ye gitsin
sağlıksız olur
Suyunun içine çubuk tarçın köy.inan ki şeker isteğin gidicek
Bu hafta kaptanda olduğumdan mütevellit yemeyeceğim kızlar. İçim çok kalacak ama cumayı beklesinkaçamak yaptım diye öğün atlama hatasını daha önce yapmıştım ve diyetisyenim çok kızmıştı. o zaman vücudun dengesi bozuluyor. kaçamak adı üstünde kaçamak. normal menünü yine yiyeceksin o kaçamağı sporla ya da öğünleri daha hafif tutarak dengeleyeceksin.
Kayınvalidem hep şey der, kimse benim 3 çocuklu olduğuma inanmazdı belim incecikti der. Ama hiç öyle bir fotoğrafını görmedim
Şu an da zaten baya tontiş kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?