Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

esin niye bisey demiyor bu durumda laf etmesi gerekmez mi

İnan ki seni anlıyorum.benim ailemde hep bildiğini okur.ben bir şey diyince sen çok biliyorsun derler inan artık üzülmüyorum çünkü ben burda deliriyorum ailemin huzuru kaçıyor.artik bıraktım bende.
Benim kardeslerimde kilolu. Hepimiz cok kiloluyduk. Annem şuan 100 civari sanirim. 1 kardeşim lise son sinif, biraz gayretle bu sene biraz verdi ve sıkılaştı. Onun icin cok seviniyorum mesela. Neden gençliği saglik sorunlari ya da kg sorunlariyla gecsin yasayacak cok guzel gunleri varken. Diger kardesim... Maalesef en son 125 kg idi. Çalışıyor, zaten otizmli. İşyerinde bile sıkıntı yasayabilir diye üstü kapali anlatmaya calisiyorum ama hic birinde caba yok. Anneme yillardir anlatıyorum. Ufak tefek degisiklikler yap yemeklerde zamanla arttirirsin diye ama yok. Şimdi korkmuş biraz keşke gayret etse de 10 kg bari verse

Sen evlat olarak ve kardeş olarak yapacağını yaptın söyleyeceğini söyledin.gerisi onlara kalmış bir şey.

Bir kismi bugun cikti , bir tanesi 7_10 gun icinde
Mama baslamaniz iyi olmuş sakin uzulme. Benim arkadasimda kullandi. Geçen yaza kadar kizi hâla cok zayifti. Yusradan 3 ay küçük, gectigimiz yaz 12 kg imiş yani 3.5 yaşken. Şimdi o da kres gibi bir yere verdi takviyeler aldi almaya başlamış bu sene maşallah

Elimde degilim uzuluyorum. Onlara kalmayacak, ileride yaşlanınca yine hep beraber çekeceğiz...
Senin elinde canım senin kendine ait bir hayatın ve çocukların var inan ki senin onları düşündüğun gibi onlar seni düşünmüyor.yine de sen bilirsin.hepimizin Allah yardımcısı olsun

aman ne yürüyüşü kız açım benn

afiyet olsunn şifa olsun inşallah

bence sütlaç yemeğin yerine geçmez. ya cumaya kadar sabretmeyi dene ya da daha erken saatte sütlaçtan ye

Güzel olur o kadar da sağlıksız birşey yemiş olmazsın süt sonuçta içinde de azıcık pirinç var o kadar pilavı yemekte de yiyoruz bi şeker onun kalorisinden de bisey olmaz ye gitsin

sağlıksız olur

Suyunun içine çubuk tarçın köy.inan ki şeker isteğin gidicek

Bu hafta kaptanda olduğumdan mütevellit yemeyeceğim kızlar. İçim çok kalacak ama cumayı beklesin çubuk tarçınıda alacam alacam hep unutuyorum. Markete gidiyorum onu almadan çıkıyorum saçmalık.

Kayınvalidem hep şey der, kimse benim 3 çocuklu olduğuma inanmazdı belim incecikti der. Ama hiç öyle bir fotoğrafını görmedim
Şu an da zaten baya tontiş kendisi
Eminim eminim öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…