- 24 Ocak 2021
- 504
- 1.813
- 33
Hoşgeldin canımaman sen boşver onları. Eminim onlar doğum yaptıklarının ertesi günü 34-36 bedendi
cok geçmiş olsun.. kaç kilo?Ben iki gündür anneme taktim kafayı. Kan sonuclari cok berbatşeker böbreği etkilemeye baslamis. Kalple de alakali bir degeri yuksek.. göze de gitmesini önermiş daha 52 yaşında. Hiç dikkat etmedi ki.. yillarca anlattik, doktorlar ayri biz ayri. Biraz kg ver biraz gayret et diye
Tanıyıpta evlense gene aynısını yaşardı,karakterlede alakalı bir durum çünkü.Kesinlikle abla şimdi boşanmaya çalışıyor zaten tanımadan evlendi
4. Nişanlıydı çevreden adı çıkacak diye ailesi hemen verdi kızı
Bence tanımadan evlenenlerin çogu şiddet yaşıyor bazıları sans işte hayat ne getirecegi hiç birimiz bilmiyo
simdi bende msjima neden cevap vermedin diye Trip atayım mı sanaBenimle tanıştırsan annenigençlik iksirimi paylaşırım onunla. Senden torpilli olur
Herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşıyor busracim. Çok üzülme tahlil sonuçları belki bazı kararlar almasını sağlayabilir.
Canım eğer ki böbreği etkileriyle zaman kaybetmeden üroloji doktoruna da görünsün geçmiş olsunAnnem boyle devam ederse geçmeyecek ilerleyecek
O da etkili olur hiç yoktan iyidir. Maydanozsuz sadece elma, kabuk tarcin, 1 dlm limon ve birkac karanfille de yapabilirsin 1.5 lt suyaYa bu sular benim tansiyonumu düşürüyor. Maydanoza limon sıkıp yesem olmaz mı
Çıtır bayan bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Destek değil köstek olurlar sen valla hiç kafana takma canım.bebegine odaklan şu anın tadını çıkarın.
Kayınvalidem hep şey der, kimse benim 3 çocuklu olduğuma inanmazdı belim incecikti der. Ama hiç öyle bir fotoğrafını görmedim
Şu an da zaten baya tontiş kendisi
Hepsine gidecek zamanla şimdi gözden korkmuş oraya gitti bugün. Birde 6 gündür hasta grip, doktora daha yeni gidiyor. Deli ediyorlar beni yaCanım eğer ki böbreği etkileriyle zaman kaybetmeden üroloji doktoruna da görünsün geçmiş olsun
Aynen reglde midem bulanir aksine yiyememBenim de bu hafta yumurtlama zamanim. Milletin cani regl dobeminde tatli ister regly doneminde sisee ben yumurtlama doneminde. Sen de aynisin galiba. Hadi ins haftaya gorelim artik su 72yi
Daha toparlanamadinjz mi canimÇocuklar daha iyi canım bende gribe döndüm burnum sızlıyor hafif vucud ağrısı devam ediyor siz toparlanabildiniz mi
Hapla mi cok nadir gununu mu unuttunBen de hap kullanırken hamile kalmıştım. Ay spiralim kaymasın birkaç sene daha sonra zaten menopoz başlar diye düşünüyorum :)
Insallah canim . Colyak sonucu cikinca yazacakmism size ne yazdilarçok geçmiş olsun her şey üst üste gelmiş. kızının tahlilleri de umarım güzel çıkar. hangi mamayı yazdı?
Amin abla insallahŞok geçmişler olsun herkesede,güzel sonuçlar alırsın umarım..
Yasadikca burdaki evden gercek eve dogru yol aliyoruz iste .Her yılın kendine özgü paketlenmiş dertleri var. Zamanı geldiğinde kucağımıza düşüyor.İnsanin derdinin sona erdiği tek bir yer varmış. Ona da Allah gecinden versin diyoruz. Hayat böyle bitanem
Sagol canim aminHay Allah. Hepsine geçmiş olsun. Acil şifalar canım.
Sagol canim aminçok geçmiş olsun
Sagol kaptanim aminCok gecmis olsun canim Allah sifa versin
Ay ben gencligimi kendime zehir ettim unide 46kg idim ama kendimi kilolu gorurdum . 52 ile evlendim ama hala kendimi cok sisman hissedip diyetler yapardim uanlis diyetler sonucu metomu bozdum isteBende gencligimi kglu bitirdim oyleyseinşallah bundan sonra koruyalim saglikli olalim
Dikkat etmiyor demek ki yediğine içtiğine,kilosu çok herhalde demi.Ben iki gündür anneme taktim kafayı. Kan sonuclari cok berbatşeker böbreği etkilemeye baslamis. Kalple de alakali bir degeri yuksek.. göze de gitmesini önermiş daha 52 yaşında. Hiç dikkat etmedi ki.. yillarca anlattik, doktorlar ayri biz ayri. Biraz kg ver biraz gayret et diye
Olur herhalde sabahları bende yiyorum kahvaltıda..Ya bu sular benim tansiyonumu düşürüyor. Maydanoza limon sıkıp yesem olmaz mı
Kv de ozguven patlamasi var anlasilan
Kayınvalidem hep şey der, kimse benim 3 çocuklu olduğuma inanmazdı belim incecikti der. Ama hiç öyle bir fotoğrafını görmedim
46 miAynen reglde midem bulanir aksine yiyemem
Daha toparlanamadinjz mi canim
Hapla mi cok nadir gununu mu unuttun
Insallah canim . Colyak sonucu cikinca yazacakmism size ne yazdilar
Amin abla insallah
Yasadikca burdaki evden gercek eve dogru yol aliyoruz iste .
Sagol canim amin
Sagol canim amin
Sagol kaptanim amin
Ay ben gencligimi kendime zehir ettim unide 46kg idim ama kendimi kilolu gorurdum . 52 ile evlendim ama hala kendimi cok sisman hissedip diyetler yapardim uanlis diyetler sonucu metomu bozdum iste
Gecmis olsun canim neden anlamak istemiyor asil yas ilerledikce daha dikkatli olmak gerekBen iki gündür anneme taktim kafayı. Kan sonuclari cok berbatşeker böbreği etkilemeye baslamis. Kalple de alakali bir degeri yuksek.. göze de gitmesini önermiş daha 52 yaşında. Hiç dikkat etmedi ki.. yillarca anlattik, doktorlar ayri biz ayri. Biraz kg ver biraz gayret et diye
Daha bakıyorum dur o kadar çok mesajım var kisimdi bende msjima neden cevap vermedin diye Trip atayım mı sana
İnan ki seni anlıyorum.benim ailemde hep bildiğini okur.ben bir şey diyince sen çok biliyorsun derler inan artık üzülmüyorum çünkü ben burda deliriyorum ailemin huzuru kaçıyor.artik bıraktım bende.Hepsine gidecek zamanla şimdi gözden korkmuş oraya gitti bugün. Birde 6 gündür hasta grip, doktora daha yeni gidiyor. Deli ediyorlar beni ya
Benim kv kp yuzume birsey demezdi de. Mesela bir çift gorunce kadina bak adamin yaninda ablasi gibi duruyor falan derler laf sokalardi. Şimdi eşimden de onlardan da daha zayifim. Bana buyuk gelen kiyafetleri ona veriyorum çok seviniyor. Daha onceki zayifladigimda verdigimde kizima bak annen yeni ciciler alcak bunlari dagitiyor deyip laf soktu, 2.ye hamile kaldim misliyle kg geri aldim. Ama sonra laflariyla birsey duymadim, bakislarindan anliyodum zaten
Ne zamana belli olacak sonuçları..Aynen reglde midem bulanir aksine yiyemem
Daha toparlanamadinjz mi canim
Hapla mi cok nadir gununu mu unuttun
Insallah canim . Colyak sonucu cikinca yazacakmism size ne yazdilar
Amin abla insallah
Yasadikca burdaki evden gercek eve dogru yol aliyoruz iste .
Sagol canim amin
Sagol canim amin
Sagol kaptanim amin
Ay ben gencligimi kendime zehir ettim unide 46kg idim ama kendimi kilolu gorurdum . 52 ile evlendim ama hala kendimi cok sisman hissedip diyetler yapardim uanlis diyetler sonucu metomu bozdum iste
Evet ya o zaman aynada kilolu gorurdm kendimi acaba simdi ki halimle o zamanki aklim olsa napardim
Annenize geçmiş olsunBen iki gündür anneme taktim kafayı. Kan sonuclari cok berbatşeker böbreği etkilemeye baslamis. Kalple de alakali bir degeri yuksek.. göze de gitmesini önermiş daha 52 yaşında. Hiç dikkat etmedi ki.. yillarca anlattik, doktorlar ayri biz ayri. Biraz kg ver biraz gayret et diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?