Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldin canım aman sen boşver onları. Eminim onlar doğum yaptıklarının ertesi günü 34-36 bedendi

Kayınvalidem hep şey der, kimse benim 3 çocuklu olduğuma inanmazdı belim incecikti der. Ama hiç öyle bir fotoğrafını görmedim
Şu an da zaten baya tontiş kendisi

cok geçmiş olsun.. kaç kilo?

Tanıyıpta evlense gene aynısını yaşardı,karakterlede alakalı bir durum çünkü.
Boşansın hayatın keyfine varsın bir an önce.

simdi bende msjima neden cevap vermedin diye Trip atayım mı sana

Kayınvalidem hep şey der, kimse benim 3 çocuklu olduğuma inanmazdı belim incecikti der. Ama hiç öyle bir fotoğrafını görmedim
Destek değil köstek olurlar sen valla hiç kafana takma canım.bebegine odaklan şu anın tadını çıkarın.

Benim de bu hafta yumurtlama zamanim. Milletin cani regl dobeminde tatli ister regly doneminde sisee ben yumurtlama doneminde. Sen de aynisin galiba. Hadi ins haftaya gorelim artik su 72yi
Aynen reglde midem bulanir aksine yiyemem
Çocuklar daha iyi canım bende gribe döndüm burnum sızlıyor hafif vucud ağrısı devam ediyor siz toparlanabildiniz mi
Daha toparlanamadinjz mi canim
Ben de hap kullanırken hamile kalmıştım. Ay spiralim kaymasın birkaç sene daha sonra zaten menopoz başlar diye düşünüyorum :)
Hapla mi cok nadir gununu mu unuttun
çok geçmiş olsun her şey üst üste gelmiş. kızının tahlilleri de umarım güzel çıkar. hangi mamayı yazdı?
Insallah canim . Colyak sonucu cikinca yazacakmism size ne yazdilar
Şok geçmişler olsun herkesede,güzel sonuçlar alırsın umarım..
Amin abla insallah
Her yılın kendine özgü paketlenmiş dertleri var. Zamanı geldiğinde kucağımıza düşüyor. İnsanin derdinin sona erdiği tek bir yer varmış. Ona da Allah gecinden versin diyoruz. Hayat böyle bitanem
Yasadikca burdaki evden gercek eve dogru yol aliyoruz iste .
Hay Allah. Hepsine geçmiş olsun. Acil şifalar canım.
Sagol canim amin
çok geçmiş olsun
Sagol canim amin
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin
Sagol kaptanim amin
Bende gencligimi kglu bitirdim oyleyse inşallah bundan sonra koruyalim saglikli olalim
Ay ben gencligimi kendime zehir ettim unide 46kg idim ama kendimi kilolu gorurdum . 52 ile evlendim ama hala kendimi cok sisman hissedip diyetler yapardim uanlis diyetler sonucu metomu bozdum iste

Dikkat etmiyor demek ki yediğine içtiğine,kilosu çok herhalde demi.
Ya bu sular benim tansiyonumu düşürüyor. Maydanoza limon sıkıp yesem olmaz mı
Olur herhalde sabahları bende yiyorum kahvaltıda..

46 mi

Gecmis olsun canim neden anlamak istemiyor asil yas ilerledikce daha dikkatli olmak gerek

Hepsine gidecek zamanla şimdi gözden korkmuş oraya gitti bugün. Birde 6 gündür hasta grip, doktora daha yeni gidiyor. Deli ediyorlar beni ya
İnan ki seni anlıyorum.benim ailemde hep bildiğini okur.ben bir şey diyince sen çok biliyorsun derler inan artık üzülmüyorum çünkü ben burda deliriyorum ailemin huzuru kaçıyor.artik bıraktım bende.

Benim kv kp yuzume birsey demezdi de. Mesela bir çift gorunce kadina bak adamin yaninda ablasi gibi duruyor falan derler laf sokalardi. Şimdi eşimden de onlardan da daha zayifim. Bana buyuk gelen kiyafetleri ona veriyorum çok seviniyor. Daha onceki zayifladigimda verdigimde kizima bak annen yeni ciciler alcak bunlari dagitiyor deyip laf soktu, 2.ye hamile kaldim misliyle kg geri aldim. Ama sonra laflariyla birsey duymadim, bakislarindan anliyodum zaten

Ne zamana belli olacak sonuçları..

Annenize geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…