- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
nesttle nin çikolata aromalı glutensiz mamasıInsallah canim . Colyak sonucu cikinca yazacakmism size ne yazdilar
Belli olunca haber ver olurmuInsallah abla
Ya ağzıyla ya bakışlarıyla zatenBenim kv kp yuzume birsey demezdi de. Mesela bir çift gorunce kadina bak adamin yaninda ablasi gibi duruyor falan derler laf sokalardi. Şimdi eşimden de onlardan da daha zayifim. Bana buyuk gelen kiyafetleri ona veriyorum çok seviniyor. Daha onceki zayifladigimda verdigimde kizima bak annen yeni ciciler alcak bunlari dagitiyor deyip laf soktu, 2.ye hamile kaldim misliyle kg geri aldim. Ama sonra laflariyla birsey duymadim, bakislarindan anliyodum zaten
Ne yazikki çoğu konuda bu boyledir. İlk zamanlar her dedigine yaptigina takilirdim. Artik umrumda bile değil :)Ya ağzıyla ya bakışlarıyla zaten
Aynı şeyler onların da başından geçtiği halde bir kadın başka bi kadının modunu neden düşürür neden gereksiz ayrıntılarla moralini bozar hiç anlamıyorum
Iciyor mu bari canim ben mamayida icmezse diye cok korkuyorumnesttle nin çikolata aromalı glutensiz maması
Tamam ablaBelli olunca haber ver olurmu
Merak ederiz sonra ondanTamam abla
Daha iyiyim adımlarımı tamamlamaya çalışıyorum daha 4000 adım. Sağ ol canımCordelia rakibeeeem ortimmmmm kuzummmm nasıl oldun???
Sana maşallah :) hep iyi olDaha iyiyim adımlarımı tamamlamaya çalışıyorum daha 4000 adım. Sağ ol canım
Afiyet olsun en azından gündüz yemiş olmuşsun1 dilim yedim
bunu çok nadir yapar çok güzel koktuAfiyet olsun en azından gündüz yemiş olmuşsun
Ablacım bunu bende biliyorum
Arkadaşım da yaşadı
9 sene evli kaldı
2. Ye Hamileyken dayak yedi annesinin evine gitti stresten erken dogum yaptı sonra cpcuklar babasiz yaşamasın diye geri döndü sonra kayınpederi vefat etti kaynanasını evine aldı asıl ordan başladı kavga dayak şiddet hepsi vardi sonra dayanamadı terk etti evi adam geri döndürmeye çalıştı kaç defa öldürürüm dedi korumaya aldı savcılıga çok şikayet etti tel konuşmaları delil topladı bi sürü
Ben daha 2. Hamileyken dönme dedim yine yaşarsin dedim dinlemedibide en yakım dostum affetme dedim yaşadıklarına sahidim abla agladıgına da benim kocam böle yaşatsa bana dönmezdim annemler arkamda sağolsun
Bi kere dayak yedi mi hep yersin aynı yaşarsin karar senineceboce
Bilmiyorum kuzum açıkçasıgün içinde yazdığın tüm mesajları okudum. insan tahlillerinde iyiyimdir. açıkçası çok tehlikeli buldum.
bu sinir iyi değil Allah muhafaza etsinöfkeyi, şiddeti kontrol edemiyor. anladığım kadarıyla saplantılı şekilde bağlı sana. boşanmaya kalksan normal boşanamayacaksın, dava sonuçlansa bile rahatsız edecek.
evli kalmak da, ayrılmak da başlı başına büyük sıkıntı olacak.
dışarıda baş başa konuşmuşsunuz, tahmin edemeyeceğin derecede ılımlı konuşmuş. çok dikkatli, titiz hazırlanmış bir konuşma yapmış. ama açıkçası iki türlü de güvenemedim canım. bilemedimanlaşıp kalkmışsınız masadan. peki ya, yok ben ayrılmakta kararlıyım deseydin? sence ne olurdu? ben bilemedim açıkçası...
Allah yardımcın olsun
İnşallah canımBilmiyorum kuzum açıkçası
Bu kez kendisi dedi bu son diye
İnşallah böyle bir şey tekrar yaşanmaz
ben yedim çok guzelDün okulda yemiştim hoşuma gitti, az önce de akşam yemeğinin üstüne yedim. Bunu deneyen var mı? Arkadaşıma diyetisyeni önermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?